Dragons Prophet - beta key

To nikt nie wyśle ?

Chciałbym ale mam zbyt wolnego neta i musze grać z niskim pingiem :P

Niech ktoś bez foundera.

Tak w ogóle jak mamy ci to wysłać skoro pobiera się to servera od nich plik o nazwie XXX , który się rozpakowuję na całą grę , wiec nikt po ściągnięciu Patcha nie ma już tego pliku( po wypakowaniu znika) i nie ma jak go wysłać.

Nawet Jak by ktoś chciał nie ma takiej możliwości

Mogę cię pocieszyć ze problem w końcu sam się naprawia.

A, ok : ) Chociaż tyle : )

albo reinstal :> i znowu aktualizacja ^ ^ ( usunąć wcześniej wszystkie pliki z dp )

Można już grać? Dzisiejszy dostęp do gry, kto dostał w sumie?

No ja już pykam, dobra zanim. Mam wywalone na te strone przez 3 dni :D

32 lvl :) Chyba jestem aktualnie top 10 jeśli chodzi o poziom postaci. Cały czas cisne główny wątek tych pobocznych nawet nie robie, chyba ze sa po drodze.

Kurde, konto frozen wtf ; P myslalem ,ze jeszcze dzisiaj pocisne na closed beta a tutaj widze, ze sie nie da ; s

A mogli by dac polski serwer nawet zeby questy byly po angielski i z czasem powoli tlumaczyc ta gre hehe :D

Gra teraz ktoś w DP ? czy tylko odziwo mi zrobili frozen

Grają teraz osoby z Founder Packiem , Jutro będą mogły grac osoby które go nie kupiły

Btw jak ktoś zaczął grać przed patchem 1092 może się spodziewać crasha gry i wiadomości ze żle się pobrało patch.zip

Mysliciel tez ci blokuje zwykly strzał po uzyciu podstawowego combo z 4 strzałami? Porażka.

Btw. fajnie bo prawie każdy NPC ma głos.

Ludzi od ciula, 6 kanałów, 3 wyspy i walka o moba :P

przedstaw ktos jak to wyglada z popularnoscia klas najlepiej w % zwykla ciekawosc za dlugo nie pogralem i nie dotarlem za daleko ;]

Archer 50%, Oracle 30%, Guardian 15%, Mag 5%.

Tak BYŁO podczas CLOSED BETY.

Archer 50%, Oracle 30%, Guardian 15%, Mag 5%.

Ja prawie zadnego Rangera nie widze.

jestem zaskoczony ze tak malo magow zazwyczaj jest to najpopularniejsza z klas postaci w kazdej grze

https://www.dragonsp...dragon-prophet/

Tez to mnie ciekawiło ;)

jestem zaskoczony ze tak malo magow zazwyczaj jest to najpopularniejsza z klas postaci w kazdej grze

Mag jest slaby w tej grze nad czym ubolewam. Strasznie maly dmg zadaje, a skille troche sie castuja (ponad 2 sek niektore0

w sumie lepiej trochę przy słaby mag ( przed Closed Betą , nie wiem jak jest teraz po 3 patchach ) , niż prze koksowany jak w 70% gier

Edit Dostaniecie dodadkowe Diamenty ci od Founder Packa

Dragon Seeker – 200 Diamonds

Dragon Master – 400 Diamonds

Dragon Lord – 800 Diamonds

w sumie lepiej trochę przy słaby mag ( przed Closed Betą , nie wiem jak jest teraz po 3 patchach ) , niż prze koksowany jak w 70% gier

Ranger w dp i tak kreci najwiekszy dps na 1 target/]]]\\\\

//

a dobra ja lece grindowac do jutra musze wbic ponad 40