Dragons Prophet - beta key

Myślicielu zarzuć no screeny swojego lvla, jeżeli serio masz juz 43+, to pozdro dla tej gry xD

Większość ludzi ma 25-30 po całym dniu expa :P

Zresztą nawet nie wiadomo jaki jest max level bo niby w craftingu ostatnia opcja jest dostępna przy 120.

Odświeżam.

Wątek w 5 dni nabił 21 stron, a teraz nagle taka cisza ? co się stało ? nikt już w DP nie ciśnie ?

Co tu dużo mówić, gra okazała się niewypałem. Na początku miałem nadzieję, że choć troszkę będzie przypominać RoM'a jakościowo, ale bardzo się zawiodłem i po 20 lvl DP zniknęło z mojego dysku. Do tego jeszcze media nie oceniają owej gry zbyt pochlebnie. Jak to się mówi "balonik pękł"

Ja grę mogę polecić i ocenić dobrzę, miło mi się w nią grało (~~40lvl) niestety przestałem bo Neverwinter i Cube world :D

Witam wszystkich

z n/w stronki mozna otrzymać (zarezerwować ?) klucz do CB.Jest warunek, osoba musi byc z krajów UE podanych w poście

dzisiaj ostatni dzień , nawet nie mogę sprawdzić czy są jeszcze dostępne .... dlatego proszę kogoś przebywającego na "wyspach" lub w innych krajach o sprawdzenie i jeśli to nie sprawi kłopotu o JEDEN KLUCZ dla mnie....

Z góry dziękuje

Pozdrawiam all graczy i zyczę high exp-a

http://www.curse.com...et-eu-beta-keys