Dragons Prophet - beta key

Spróbuj po 14 stej bo i tak na razie nie wbijesz bo grają VIPYHAHA Sandworm ale placek. Który ty masz lvl 15 ? Ja wczoraj waliłem od 14:23 do teraz czyli 10:49 i wbiłem 42 lvl. Cos widze ze malo grałeś podczas Closed Bety i nie znasz trickow jak szybko level wbic Ide ogarnac sniadanie, do kibelka i lece dalej grindowac dobrze ze dzis jakies swieto jest hehe xDW ogole jak siedzisz caly dzien i cala noc przed kompem to potem takie dziwne uczucie jakbys na**bany byl.

Ty to masz życie.. każdy marzy o takim :D

Dalej mam czarny ekran i brak odpowiedzi.. lipa:<

Ty to masz życie.. każdy marzy o takim Dalej mam czarny ekran i brak odpowiedzi.. lipa:<

Myśle ze grasz na Windowsie XP i dlatego.

Myśle ze grasz na Windowsie XP i dlatego.

To ty lepiej nie myśl wiecej, bo W7 Ultimate. W sumie twój nick zobowiązuje do czegoś.. ale słabo myśliciel.. słabo:D

Jaka konfiguracja komputera ?

Dalej mam czarny ekran i brak odpowiedzi.. lipa:<

jak byś był bardziej ogarnięty przeinstalował byś grę i teraz szukał byś fixów na forum gry( Nie ty jedyny masz czarny ekran i jest parę fixów ) . a nie czekał ze gra sama się magicznie naprawi , ale rób tam jak chcesz :)

Akurat Frapsa mam.Żadnej chińszczyzny.Na żywca wygląda jeszcze lepiej. Szkoda, że nie mają kasy na doszczętny remont reszty stref

Ładne screeny, ale u mnie to lepiej wygląda. Jaka masz rozdzielczość 800x600 ? czy 1024 na 860 ? bo jakieś kwadratowe te screeny są i widać że nie ma wygładzenia krawędzi a moze jest ale przez ta rozdzielczość nie widac.

Ziomek 2013 rok mamy więc 1920X1080 to norma. Za 3 lata 4k wchodzi, a ty co będziezsz grał na 1024 ?

To mu kup lepszy komputer, może nie ma tak bogatych starych jak Ty... Takie gadanie, gra na takiej na jaką sprzęt mu pozwala Myślicielu od siedmiu boleści. Idź lepiej wbijaj te lvl, bo ktoś Cię przegoni.

To mu kup lepszy komputer, może nie ma tak bogatych starych jak Ty... Takie gadanie, gra na takiej na jaką sprzęt mu pozwala Myślicielu od siedmiu boleści. Idź lepiej wbijaj te lvl, bo ktoś Cię przegoni.

Nie ma szans nie znają tricków, Zresztą mam już mam 43 i jakieś 65% :D

trik na szybkie wbijanie lvl "wojem" aggrujesz wszystko z okolicy i zbijasz na raz :P zaliczając przy okazji zadania... najlepiej jak moby maja jeszcze tak z 3-4lvl więcej.

skoro juz masz 40lv + to cos z gra jest nie tak i nie warta uwagii bo zaraz lvl cap bedziesz mial :P

albo wciskasz kit :P

Zaraz bedzie hejt jak w GW2 ze parenascie godzin padl lvl cap hehe

Nie wiem jak on to wbije ale wcześniej w CBT na szybko 30 level wbijałem jakieś 15 godzin.

Mysliciel albo trolluje albo jedzie na jakimś bugu w co wątpie.

Ja coś czuję, że to będzie moja pierwsza gra mmorpg gdzie będę grał wojem :S Zazwyczaj wybieram assassina/rogue (postać z dwoma daggerami) ,ale tutaj takiej jeszcze nie ma. Na cbt grałem rangerem i grało się naprawdę przyjemnie, lecz chodzą słuchy, że po tym nerfie tragicznie się nim gra. Więc pozostaje woj (którym w każdej grze mmo jest do bani), Mag i Oracle :P

Jeszcze 26 min :D

Ja coś czuję, że to będzie moja pierwsza gra mmorpg gdzie będę grał wojem :S Zazwyczaj wybieram assassina/rogue (postać z dwoma daggerami) ,ale tutaj takiej jeszcze nie ma. Na cbt grałem rangerem i grało się naprawdę przyjemnie, lecz chodzą słuchy, że po tym nerfie tragicznie się nim gra. Więc pozostaje woj (którym w każdej grze mmo jest do bani), Mag i Oracle Jeszcze 26 min

Teraz gram Guardianem i po wbiciu 15 poziomu gra się o wieeeele lepiej niż tym drętwym rangerem.

Bahi bo Ty ogarniasz wersje Tajwańską. Jak tam ma się sprawa z rangerem ?

Bahi bo Ty ogarniasz wersje Tajwańską. Jak tam ma się sprawa z rangerem ?

Pewnie tak samo bo jestesmy na równi :P

Ok, zrobiłem guardiana i rangera ;p do czasu, aż nie naprawią rangera to będę warriorem grać :P

Czyli na strefę startową brać tą najnowszą? bo w sumie w Bakra mam all questy ogarnięte :D

Ok, zrobiłem guardiana i rangera ;p do czasu, aż nie naprawią rangera to będę warriorem grać Czyli na strefę startową brać tą najnowszą? bo w sumie w Bakra mam all questy ogarnięte

Bierz nowa bo nie ma co kombinowac przy tych questach a anwet bardziej ogarniete tutaj sa i szybciej sie bije.

Lol teraz to nie ogarniam :D

Hunak to Satuma

Siberna to Bakra

Helmoth to tam najnowsza i najładniejsza ? :P

inv guild nick Ariya

Lol teraz to nie ogarniam Hunak to SatumaSiberna to BakraHelmoth to tam najnowsza i najładniejsza ? inv guild nick Ariya

Przeciez zawsze tak bylo :P

Myślicielu zarzuć no screeny swojego lvla, jeżeli serio masz juz 43+, to pozdro dla tej gry xD