Dragons Prophet - beta key

Musisz poczekać parę minut i powinno ruszyć.

Jakby jakaś życzliwa osoba miala keya i mogla się podzielić to byloby milo gdyby wyslala na PW :P

Najpierw przetestujcie grę o 17+ ,później proście o klucze

Jeśli ktoś ma kluczyk i go nie potrzebuję byłabym wdzięczna za podzielenie się :)

No ba, nie chcę zakładać kolejnego niepotrzebnego tematu, wiec napiszę tu:

Ostatnio nie miałem szczęścia do jakichkolwiek giveawaysów, także jeśli ktoś miałby kluczyk dla mnie, to chętnie wezmę i przetestuję grę :)

Zaraz wyślę.

Super :)

Jakby ktoś znalazł jeszcze z jeden niepotrzebny to ja również chętnie przyjmę, dzięki z góry.

Zastanawia mnie jedna rzecz. A mianowicie na chujsteczke bierzecie klucze jak ich nie potrzebujecie :>? Ci co chcą to już nie mogą wziąć bo inni pobrali ale co z tego jak i tak nie użyją ich :> też czekam aż ktoś da keya ale chyba się nie doczekam ;p

[Do usunięcia jak nikt nie chce to nie]

Jeśli jest ktoś tak miły i posiada niepotrzebny kluczyk to również z chęcią przyjmę.

Tak jak jeden z poprzedników pisał, ciężko coś dorwać z tych giveawayów bo za dużo kluczyków nie dają.

A jak zawsze znajdą się osoby które biorą te klucze masowo a nawet z nich nie korzystają.

Cóż pewne rzeczy nigdy się nie zmienią :(

Od kilku dni przeszukuje google w poszukiwaniu nowych giveaway'ow ale trafiam jedynie na stare - wygasłe już :(

@edit

Otrzymałem kluczyk, dzięki wielkie.

Jakby co to wszystko wskazuję na to, że w okolicach 20 maja będzie open beta już z kompletnie zmienionym clientem.

Yalla i Kebes dostali klucze ^ ^

ci co chcą zagrać a nie mają kluczy , albo poczekacie ten miesiąc albo spróbujcie się załapać w guild evencie

Potwierdzam, dzięki Xeir :)

Coś kluczyka nie dostałem :(

Witam, Ma ktoś może kluczyk bo już w Dragons Prophet konto mam założone od możliwości gry w CBT a jeszcze mnie nie wylosowali. Zawszę mogę jakoś się odwdzięczyć za taką szansę udziału w CBT :)

Coś kluczyka nie dostałem

Chyba masz pełną skrzynkę, nie mogłem wysłać. Aaaa i tak wsiąkł mi gdzieś klucz, spróbuję go jeszcze znaleźć i jak znajdę to wyślę.

Witam, Ma ktoś może kluczyk bo już w Dragons Prophet konto mam założone od możliwości gry w CBT a jeszcze mnie nie wylosowali. Zawszę mogę jakoś się odwdzięczyć za taką szansę udziału w CBT

Mogę dać ci dostęp do konta jeśli chcesz.

Chyba masz pełną skrzynkę, nie mogłem wysłać. Aaaa i tak wsiąkł mi gdzieś klucz, spróbuję go jeszcze znaleźć i jak znajdę to wyślę.

Już ją zwolniłem :)

nevelrnad Dostał klucz , to już 5 zadowolony klient ^ ^ ( niedługo ludzie zaczną się zastanawiać ile ja tych kluczy mam ;o )

Mogę jeszcze dać klucze do wersji , "amerykańskiej"

https://www.dragonsprophetthegame.com/