Dragons Prophet - beta key

Za tydzień ma być ponoć dość duży patch, więc czekajmy :D

Ktoś się orientuje czy po CB będzie wipe ?

Oraz po tutorialu do wyboru były 2 wyspy - ma to jakieś znaczenie ?

Ktoś się orientuje czy po CB będzie wipe ?Oraz po tutorialu do wyboru były 2 wyspy - ma to jakieś znaczenie ?

1. Wipe będzie.

2. Tak, wybierasz gdzie trafisz.

Witam. Czy ma może ktoś jeszcze klucz do beta testów:) Bardzo Proszę :) mail: irek1992@gmail.com

Tez bym prosil o keya :)

http://www.oyunkayit...t-beta-key.html

14@ KLUCZY NIE SPAĆ@

EDIT@

8 KLUCZY NIE SPAĆ

EUAWT-ZDYF2-Y5XXF-U4TK5

Proszę. Jak ktoś już weźmie, to niech napisze pod spodem.

1 klucz ^ ^

Edit@ 0 KLUCZY

Chyba już nigdzie nie ma kluczy :/ Jakby jednak ktoś miał ich nadmiar to chętnie przyjmę :)

może ktoś mi 2 na pw wysłać?

Ja mogę dać 7 zaproszeń do Firefalla za kluczyk do DP :).

Również proszę o key do Dragon's Prophet. ;)

Jakby ktoś miał klucz i chciałby się nim podzielić to byłbym bardzo wdzięczny za udostępnienie mi go.

jeżeli ktoś miałby kluczyk do oddania to proszę o wysłanie go do mnie na pw. Byłbym bardzo wdzięczny.

Prosiłem, więc robię to znów - Nie ma nikt klucza dla mnie? :)

Mam do oddania klucz w zamian za napisanie kilku tekstów o tematyce gier komputerowych, sądzę że 5 po 1000zzs wystarczy (nie muszą być wysokiej jakości, sprawdzam czy teksty nie są powielane w sieci), więcej informacji na PW.

Na lapku Lenvo z500:

GPU: Geforce 645m 2 gb

CPU: i3 3120m 2,5 GHz x2

4 Gb ram 1600 MHz

Na low detalach z rozdziałką 1366x768 mam po 50-64 fps'ów w terenie :P Pewnie w jakimś mass pvp będę mieć z 25 fpsów, ale powinno styknąć :P Jeszcze jakaś podkładka pod lapka, żeby w lecie wytrzymał upały i można grać :D

A tak wygląda grafika na najniższych ustawieniach z rozdzielczością 1366x768

więc nie jest źle

Jedyny problem to procesor, w miastach skacze od 40 do 85% <_<

Drugi laptop Asus k52j

GPU: Radeon 6370m

CPU: Intel x2 2,2 GhZ

5 Gb Ram 1366 MHz

Na low detalach wyciskam ~15 fpsów z rozdziałką 1366x768, w miastach fps spada do ~9, a zużycie procka wynosi 100%

Gdyby dało się zmniejszyć jeszcze bardziej dystans widoczność to zdecydowanie poprawiłoby to wydajność.

Edit:

Do usunięcia.

http://www.dragonspropheteurope.com/en/news/pc-gamer-beta-weekend-115

beta weekend ;)

coraz bliżej open beta niby ...

Niech się wstrzymają z OB i puszczą ją spokojnie za np. 2 miechy nie wiem po co się spiesza i chca walnac ob juz w maju dla mnie to nie ma sensu lepiej poczekac dluzej i doscac grywalna wersje