Za tydzień ma być ponoć dość duży patch, więc czekajmy
Dragons Prophet - beta key
Ktoś się orientuje czy po CB będzie wipe ?
Oraz po tutorialu do wyboru były 2 wyspy - ma to jakieś znaczenie ?
Ktoś się orientuje czy po CB będzie wipe ?Oraz po tutorialu do wyboru były 2 wyspy - ma to jakieś znaczenie ?
1. Wipe będzie.
2. Tak, wybierasz gdzie trafisz.
Witam. Czy ma może ktoś jeszcze klucz do beta testów:) Bardzo Proszę mail: irek1992@gmail.com
Tez bym prosil o keya
EUAWT-ZDYF2-Y5XXF-U4TK5
Proszę. Jak ktoś już weźmie, to niech napisze pod spodem.
1 klucz ^ ^
Edit@ 0 KLUCZY
Chyba już nigdzie nie ma kluczy :/ Jakby jednak ktoś miał ich nadmiar to chętnie przyjmę
może ktoś mi 2 na pw wysłać?
Ja mogę dać 7 zaproszeń do Firefalla za kluczyk do DP .
Również proszę o key do Dragon's Prophet.
Jakby ktoś miał klucz i chciałby się nim podzielić to byłbym bardzo wdzięczny za udostępnienie mi go.
jeżeli ktoś miałby kluczyk do oddania to proszę o wysłanie go do mnie na pw. Byłbym bardzo wdzięczny.
Prosiłem, więc robię to znów - Nie ma nikt klucza dla mnie?
Mam do oddania klucz w zamian za napisanie kilku tekstów o tematyce gier komputerowych, sądzę że 5 po 1000zzs wystarczy (nie muszą być wysokiej jakości, sprawdzam czy teksty nie są powielane w sieci), więcej informacji na PW.
Na lapku Lenvo z500:
GPU: Geforce 645m 2 gb
CPU: i3 3120m 2,5 GHz x2
4 Gb ram 1600 MHz
Na low detalach z rozdziałką 1366x768 mam po 50-64 fps'ów w terenie Pewnie w jakimś mass pvp będę mieć z 25 fpsów, ale powinno styknąć
Jeszcze jakaś podkładka pod lapka, żeby w lecie wytrzymał upały i można grać
A tak wygląda grafika na najniższych ustawieniach z rozdzielczością 1366x768
więc nie jest źle
Jedyny problem to procesor, w miastach skacze od 40 do 85%
Drugi laptop Asus k52j
GPU: Radeon 6370m
CPU: Intel x2 2,2 GhZ
5 Gb Ram 1366 MHz
Na low detalach wyciskam ~15 fpsów z rozdziałką 1366x768, w miastach fps spada do ~9, a zużycie procka wynosi 100%
Gdyby dało się zmniejszyć jeszcze bardziej dystans widoczność to zdecydowanie poprawiłoby to wydajność.
Edit:
Do usunięcia.
http://www.dragonspropheteurope.com/en/news/pc-gamer-beta-weekend-115
beta weekend
coraz bliżej open beta niby ...
Niech się wstrzymają z OB i puszczą ją spokojnie za np. 2 miechy nie wiem po co się spiesza i chca walnac ob juz w maju dla mnie to nie ma sensu lepiej poczekac dluzej i doscac grywalna wersje