Dragon's Prophet [bez trollingu]

Co to jest to DP,jakiś prywatny server Metina?Koksacie potworka,taa..I jak idzie,czadową macie taktykę,taa?Można mieć tanka z łukiem w tej grze i zamiatać nim?Ja lubię czadowe gry z taktyką,tylko muszę robić przerwy na lekarstwa jak zabijam potwora.

sandworm, ile Ci RuneWalker płaci za wychwalanie i bronienie DP?

Mają mi dać tego founder packa za 65 euro.

A tak na powaznie to trzeba bo Mysiliciel sam jest fanem DP (co drugi dzień, piszę co innego)

No trzeba czekać na opis talentów, zresztą co NOWY LVL CAP BĘDĄ NOWE TALENTY ZIOMY !!!!Jak wezma odgabią najlepsze zalety z runes of magic i dadzją je do dragons prophet to czuje ze to bedzie najlpesza gra free to play.

, wbił max level w becie i ściągnął gildie z Runesa a hejtuje dla beki i śmieje się z tego na PW potem przerabiając kod źródłowy strony xD.

Ten amator cosplayów to jakiś psychol z zaburzeniami poRoMowskimi i po prostu pierdzieli głupoty o czymś o czym nie ma pojęcia.

Valgour

Nie wiem co ty tam bełkoczesz.

perm_ico.png
Dostałeś perma - administracja mmorpg.org.pl & Hello Kityy

warn_ico.png
Perm. -Revolutio
Co to jest to DP,jakiś prywatny server Metina?Koksacie potworka,taa..I jak idzie,czadową macie taktykę,taa?Można mieć tanka z łukiem w tej grze i zamiatać nim?Ja lubię czadowe gry z taktyką,tylko muszę robić przerwy na lekarstwa jak zabijam potwora.

Popieram mysle tak samo, ze w tej grze nie ma taktyki.

W ogóle to nieźle jesteśmy opóźnieni względem Tajwańczyków którzy dostają next patch a my się kisimy na v 60 która jest niepełna bo nie wgrali całej zawartości.

Jak wyjdę będę grał w tą cudowną grę :).

i na TW końcówka 72 ...

- dodano sporo nowych dźwięków

- nowy pasek energii odpowiedzialny tylko za uniki i sprint

- lekko zmieniono animacje sprintu

Ja sobie chyba daruję DP. Skoro Rift przechodzi na F2P to wolę jednak grać w Rifta :P. Zawsze chciałem sprawdzić w czym ten klon Wowa jest taki dobry. Czekanie aż odbugują DP mnie nie kręci.

Ja sobie chyba daruję DP. Skoro Rift przechodzi na F2P to wolę jednak grać w Rifta . Zawsze chciałem sprawdzić w czym ten klon Wowa jest taki dobry. Czekanie aż odbugują DP mnie nie kręci.

Do zobaczenia za 2 tygodnie znowu w DP.

Jak zwykle HYPEHYPEHYPEHYPE gra przechodzi z P2P!!!!!!!! Niestety bez powodu od roku tam nie ma prawie graczy.

Zresztą typowe hurr durr ide do RIFT!!111 Wale te zbugowane DP!1!!1 Powiedz mi co jest tak bardzo zbugowanego oprócz przejściowych statków :P Polska mentalność, "Gram w tę grę i ona jest NAJLEPSZA!!!"

Rozumiem waszą krytykę co do gry, każdy ma wolność słowa w koncu. Ale tych żali to nie rozumiem, po co spinać majty... wiadomo, że jak coś ci sie nie podoba to tego nie robisz, w tymże wypadku nie poba sie nie graj.

Krytukuj, ale z dystansem.

Ojej Sandworm poczuł się urażony, tak mi przykro. Nawet słowem nie stwierdziłem, że Rift jest lepszy. Pie***li mnie jak to nazwiesz. Hype lub nie lubię przetestować mmo jakiego nie grałem. Nie pierwszy i nie ostatni raz, a Twoje fanboy mode każdy zna, więc nie biorę Twoje poprzedniej wypowiedzi na poważnie. Jakbym miał wracać do DP to tylko w OP lub po "Final release", w tym czasie pogram sobie inne mmo. War Thunder, Rift, WoW etc.

Bo to jest fanboy myślał ze Dragons Prophet bedzie najlepsza gra Free To Play, a tu nagle Rift wyskoczył jak filip z konopi i fanboy poczuł się urażony.

Ogólnie DP sssie pod wzledem instancji (FULL DPS), animacji, grafiki i w ogole wszystkiego ta gra to crap i na dodatek 1 rasa i 4 klasy hahaha ziomek bardziej rozbudowane gry byly juz w 2005 roku.

RIFT 4 EVER !!! Najlepsza gra Free to play jaka powstala

Ojej Sandworm poczuł się urażony, tak mi przykro. Nawet słowem nie stwierdziłem, że Rift jest lepszy. Pie***li mnie jak to nazwiesz. Hype lub nie lubię przetestować mmo jakiego nie grałem. Nie pierwszy i nie ostatni raz, a twoje Fanboy mode każdy zna, więc nie biorę twojej wypowiedzi na poważnie. Jakbym miał wracać do DP to tylko w OP lub po "Final release", w tym czasie pogram sobie inne mmo. War Thunder, Rift, WoW etc.

Nie stwierdziłeś, ale twój post to płaczkowaty żal i śmieszny pojazd po DP. Ojoj gra zbugowana!!!11

Super powiedz mi co jest tak zbugowane i na jakie odbugowanie czekałeś. Narzekaj sobie na grafikę, animcje czy co innego ale nie pierdziel głupot.

Myśliciel zawsze na propsie xD Na "Crap z Hin" wyzywa RIFT a na Myslicielu gada jakieś głupoty :D

Polska mentalność, "Gram w tę grę i ona jest NAJLEPSZA!!!"

Nie zamierzam nic więcej tłumaczyć, bo narażam się jedynie na więcej twojego hejtu i potencjalny warn od administracji za offtop i przestań wreszcie zakładać XXXX kont. Zrób sobie jedno z normalną nazwą lub pogódź się z banem.

Nie zamierzam nic więcej tłumaczyć, bo narażam się jedynie na więcej twojego hejtu i potencjalny warn od administracji za offtop i przestań wreszcie zakładać XXXX kont. Zrób sobie jedno z normalną nazwą lub pogódź się z banem.

ojojo nie masz zamiaru? ;(

Bo nie masz co pisać bo pierdzielnąłeś głupote, żeby sobie pohejtować i wychwalić swoje kochanego RIFTA.

James007: Ale ja nie ograniczam się do jednej gry, uważam że DP jest wyjątkowo dobrą produkcją ale potrafię też docenić inne i nie hejtuję ich bo "gram w DP wszystko inne to gówno!111!!!".

Ja na dragons Prophet czekałem długo po dobrym runes of magic ( jak na 2008 rok ta gra było bardzo rozbudowana i do tego f2p) to DP mnie zawiódł ta gra nie oferuje niczego nadzwyczajnego wszystko oklepane ściągniete z innych gier (głownie z roma). Ktoś napisze ze sa smoki, ale smoki w tej grze SŁUŻĄ jako MOUNTY, skille mają żałosne, obrazenia jakie zadaja to smiech na sali. W ogole kiedys mądry człowiek napisał recenzje DP i ja się pod tym podpisuje jako Kartezjusz.

Podsumowując Dragon's Prophet:Gra która wydaję reklamy w tv, a nie ma czasu na naprawę błędów i poprawienia optymalizacji jest z góry przesądzona na porażkę. Dragon's Prophet jest bardziej przereklamowany niż ? Nawet nie wiem co, bo większego "przereklamostwa" nie ma.Wady:Słaba optymalizacja gryBrzydka grafika nawet na najwyższych ustawieniachBiedny kreator postaciSztywne, drętwe animacje MASAKRA gorszych animacji to ze świecą szukaćNo target który nie jest w pełni no targetem (wystarczy kliknąć y i mamy zwykły target p and c)Wąskie strefy w których można dostać mózgo yebuStrefy są liniwe prowowadzą od punku A do Punktu B - nie ma innej możliwość w tej grze idziemy tylko do przoduWiększość mobów wygląda tak słaboŻałosne animacje skilli - no serio.. widzieliście animacje maga ? masakraO optymalizacji już pisałem, ale napisze jeszcze raz OPTYMALIZACJA GRY JEST TRAGICZNA.Instancje, dungeony i inne - To co wyróżnia DP to, to że od początku jest CASUALOWY. Instancje są żałosne np. Troll który ma 40 metrów porusza się z prędkością światła - jaka tufizyka ? żadnaAnimacje ruchu i biegu postaci - n/c lepsze już widziałem w 2002 roku w grze Gothic 2Instancje... jeślii jesteś graczem z wowa czy roma to w tej grze nie znajdziesz instancji dla ciebie tutaj instancje wszystkie robi się tak samo - LEWY PRZYCISK MYSZY i SPAAAM - Jakaś taktyka na instancjach ? żadna oprócz spamowania.Następna wada to jedna rasa, no serio... masakra mogli się bardziej postarać jedna rasa, wszędzie widzę człowieka, żadnego urozmaicenia.Next wada to 4 klasy ! rlly ? no serio w tej grze są tylko 4 klasy i niezbalansowane. Największym koksem w pvp i pvp jest Ranger inne klasy nie mają z nim żadnych szans. Mag jest ciulowy w tej grze tak samo jak wojownik czy ten z kosą.Latanie na smokach - pól wada, a czemu pół ? bo fajnie się lata, ale wadą jest ograniczena przestrzeń po co smoki skoro możemy latać 10 metrów nad ziemią ? żalInterfejs gry wygląda tak samo jak z gry Runes of Magic (czyli z roku 2008, a mamy 2013 więc może czas na zmiany ?)Diamentożerność - Jeśli myślicie że jest to gra F2P to się mylicie to jest Pay TO WIN i od 1 poziomu to widaćQuesty ? niezłe ograniczenie dla debili - wszystko jest pokazane gdzie co jest i czemu tam jest.A tutaj opis smoków:W ogóle spodziewałem się czegoś lepszego. Obiecali trenowanie smoków a tu d*pa. Ogólnie mnie wkurzają obietnica, a gówno robią, że tak się wyrażę. Te smoki w tej grze pełnią rolę tylko i wyłącznie mountów - służą do latania, a gdzie trenowanie smoka, rozwijanie jego umiejętności ? NIE MA !. Ogólnie fanboj sanword przestawił tą grę jak hit, a okazuje się kolejnym crapem z Chin.Niby mmo o smokach, ponoć 300 rodzai, a gów** prawda wszystkie smoki wyglądają tak samo tylko mają inny kolor skóry. Smoki miałybyć główną zaletą tej gry, niestety okazały się niewypałem.Czekam na inne mmorpg które będzie bazować na smokach jak i historii smoków - w DP takiego czegoś nie ma. Dali mounty jako smoki i to ma być gra o smokach ? Chyba sobie jaja robia.

RIFT TO AKTUALNIE NAJLEPSZA GRA FREE TO PLAY, INSTANCJE W UJ TRUDNE LICZY SIE ZGRANIE CALEGO PARTY, SUPER ARENKI PVP NIC TYLKO GRAC I DO TEGO za***isty END-GAME KTOREGO W DP NIE MA I NIE BEDZIE, A JAK BEDZIE TO BEDZIE PAY TO WIN.

Blablbalblabla wklejałeś ten swój trolltekst z 10 razy :D

Do zobaczenia w DP Vistula vs. SPQR.

To jest cała prawda o DP.

RIFT 4 EVER !!!

To jest cała prawda o DP.RIFT 4 EVER !!!

ok ;/

ok ;/

Wbijaj do rifta to moze dostaniesz sie do gildii. Gildia Make More zaprasza. Zobaczysz co to są instancje.

A to już nieaktualne? xD