Dragon's Prophet [bez trollingu]

Haha bossy w DP są inteligente ? Przeciez one po tym nowym systemie uników nie wiedza gdzie maja biegnąć....

Ehe zwłaszcza, ze gracz odskakuje w bok.. Byłem na Omati i to sprawdziłem. Bossy bardzo szybko reagują na zmiane pozycji i tak samo nie mogą być zbyt szybkie bo wykluczyłoby to taktyke.

Ehe zwłaszcza, ze gracz odskakuje w bok.. Byłem na Omati i to sprawdziłem. Bossy bardzo szybko reagują na zmiane pozycji i tak samo nie mogą być zbyt szybkie bo wykluczyłoby to taktyke.

Ziomek ty tam byłeś sam. A co będzie jeśli będzie tam 5 rangerów którzy będę generować takie same aggro ? Sztuczna Inteligencja bossów w tej grze pozostawia wiele do życzenia.

Byłem na Omati i to sprawdziłem.

Przecież Omati wg Ciebie nie jest jeszcze "prawdziwą instancją".

Bossy bardzo szybko reagują na zmiane pozycji i tak samo nie mogą być zbyt szybkie bo wykluczyłoby to taktyke.

Jaką taktykę?

Ziomek ty tam byłeś sam. A co będzie jeśli będzie tam 5 rangerów którzy będę generować takie same aggro ? Sztuczna Inteligencja bossów w tej grze pozostawia wiele do życzenia.

Byłem z jakimś magiem który dodał mnie nawet do znajomych gdyż zobaczył, ze jestem ogarem xD

5 x ranger? Na hardach bedzie tank.

Przecież Omati wg Ciebie nie jest jeszcze "prawdziwą instancją".

Ale jest tam boss?

Zdążyłem zobić screena xD Dawaj Corwin przerabiaj :DD

Przestań sie kompromitować. Używasz jakiś marnych addonów to zmiany tekstu po czym stawiasz to na forum i myślisz, że ludzie ci uwierza ? Ale gratuluje patentu ja na to bym nie wpadł moze dlatego , że nie znam się na html czy co to jest.

A po co na harda tank ? wystarczy 5 rangerow ktorzy beda kitowac bossa bo on i tak jest wolny i zbyt głupi zeby ogarnął gdzie ma biec.

A w sygnie macie dowód, że sandworm używa programu do zmiany tekstu.

A po co na harda tank ? wystarczy 5 rangerow ktorzy beda kitowac bossa bo on i tak jest wolny i zbyt głupi zeby ogarnął gdzie ma biec.

Zwłaszcza, że jedno combo od smoka kładzie Rangera. Zresztą insancje nie będą też wyglądać tak jak wyglądają i bossy maja ataki szarżowe.

Z twoją tezą w każdym MMO można zabić boss z 5x ranger ale i tak trollujesz.

Ja na dziś znikam, bb robaczki.

A w sygnie macie dowód, że sandworm używa programu do zmiany tekstu.

Made my day!

Grafika na rok 2013:

ysbwsjzw2kez_t.jpg

px9mdxnjmdpf_t.jpg

Wszelkie opcje na max za wyjątkiem bloomu.

Made my day!Grafika na rok 2013:

Ten piach też mnie drażni ale takie rzeczy możesz znaleźć w każdym MMO.

Ogólnie grafika (zwłaszcza tereny leśne) prezentuja się bardzo dobrze.

Ten piach też mnie drażni ale takie rzeczy możesz znaleźć w każdym MMO.Ogólnie grafika (zwłaszcza tereny leśne) prezentuja się bardzo dobrze.

Nie chodzi o sam piach, a o rozdzielczość tekstury podłoża. 2002 rok. :|

A jeśli jednak dodadzą tekstury HD, to silnik się zarzyga z crashy i niskich fpsów.

Gdyby dali lepsze podłoze to mielibyśmy zamiast 40 fps 15 fps. To juz wole ta gorsza grafe, ale zeby dalo sie grac. Optymalizacje gry kazdy zna.

Zreszta jak dodamy sobie do gry z 10 addonow to juz calkiem gra padnie i crashowac bedzie 5 min.

Ale jak sandworm powiedział Runewaker zaniechał początkowe strefy na rzecz end-game. Będzie jedna insta next-gen...

Wszędzie są podobne tekstury podłoża tylko są zawalone róźną trawą i innymi syfami.

Alexpstrasza:

Przestań wreszcie pajacować i drwić.

Wszędzie są podobne tekstury podłoża tylko są zawalone róźną trawą i innymi syfami.

Wiem, ale w tym przypadku widać wiele bugów.

Wiem, ale w tym przypadku widać wiele bugów.

Jakich bugów? Znów zaczynasz swoją idiotyczną gadkę?

No tego nie naprawia już bo za późno i na dodatek ten silnik jest tak sztywny, że pewnie na wiecej im nie pozwala.

Zreszta sandworm sam prowokujesz takimi gadkami ze np. w romie nie było latających statków a były. Zresztą te smoki odgapili z roma bo tam główny chain questów opierał się na morroku który był smokiem.

Jakich bugów? Znów zaczynasz swoją idiotyczną gadkę?

Rozumiem, że niedowidzisz albo masz aż tak niskie standardy co do odwzorowania graficznego.

Zresztą te smoki odgapili z roma bo tam główny chain questów opierał się na morroku który był smokiem.

To akurat nietrafione, bo wiele gier ma smoki...

Kur....Dlaczego to forum nie ma opcji usuwania własnego posta do 15 minut?

warn_ico.png
Warn za Double Post. - crracked
Rozumiem, że niedowidzisz albo masz aż tak niskie standardy co do odwzorowania graficznego.

Chodzi ci o tę kupkę piasku?

To akurat nietrafione, bo wiele gier ma smoki...

On ciąglę bierze posty Corvina na poważnie xD

btw. do zobaczenia za 24h hahaha :D Już zgłosiłem.

Chodzi ci o tę kupkę piasku?

Nie tylko. Niedowidzisz. Tłumaczyć nie będę, bo i tak nie zrozumiesz. Dla Ciebie to jest real.

On ciąglę bierze posty Corvina na poważnie xD

Nie interesuje mnie trollowanie. Po prostu dyskutuję i odpowiadam na posty.

btw. do zobaczenia za 24h hahaha Już zgłosiłem.

Zobaczymy się przez weekend, bo wyjeżdżam jutro na delegację.

Pozdrawiam

Alexstrasza

sandworm, ile Ci RuneWalker płaci za wychwalanie i bronienie DP? :D