Czekałem na tą grę ale oczywiście klucza nie dostałem a rejestrowałem się na 3 meilach. No nic może kiedyś go dostane.
Dragons Prophet!
Zakupiłem trzy tygodnie temu Founder Pack. Do dziś żadnej odpowiedzi. Więc nie wiem czy warto.
Klucze będą rozdawane dzisiaj - nikt nie powiedział, że wyślą je o 00:00. Radzę obserwować facebook lub maila, pierwsza fala kluczy była dopiero o 19.
Zresztą jak dotąd nie jest jeszcze wrzucony patch do pobrania.
Czekałem na tą grę ale oczywiście klucza nie dostałem a rejestrowałem się na 3 meilach. No nic może kiedyś go dostane.
Czytanie ze zrozumieniem szwankuję.
Po 1. Twoja szansa na dostanie się do bety zależy od ilości zaproszonych osób. Każde konto na początku ma 5% (potem moze sie jakos tajemniczo zwiekszyć do 25) gdy zaprosisz ~5-10 osob masz 25%, gdy 20-30 masz 50% a gdy 50+ wskakuję ci 75%.
Po.2 Klucze dla normalnych graczy rozdawane są 15 kwietnia a nie dzisiaj.
Sprawdziłem pocztę, zaproszenie pojawiło się wczoraj.
Albo mi się wydaję albo już poprawili jakość trawy w TW wersji.
A może tak jak pisałem wyższe strefy są bardziej dopracowane.
Jak dotąd trawa była bardziej uboga:
jak poprawia optymalizacje gry to z checia wroce.
moj fps : od 8 do 12. wiec nie ma sensu sie meczyc.
ps. W Terze online : 25-45 fps
PlanetSide 2 : 20-30fps.
moj sprzet : intel core 2 duo 2,93GHz 2,93GHz / 4Gb ram / GF 9500 GT 1GB pamieci.
jak poprawia optymalizacje gry to z checia wroce.moj fps : od 8 do 12. wiec nie ma sensu sie meczyc.ps. W Terze online : 25-45 fpsPlanetSide 2 : 20-30fps.moj sprzet : intel core 2 duo 2,93GHz 2,93GHz / 4Gb ram / GF 9500 GT 1GB pamieci.
No ja mam biedackie 4gb ramu, HD5770 i średnio 25-35 fpsów.
Żeby nie tworzyć nowego tematu zapytam się tu.
Pójdzie mi Dragons Prophet ?
Mój sprzęt to laptop Asus K50IN
Żeby nie tworzyć nowego tematu zapytam się tu.Pójdzie mi Dragons Prophet ?Mój sprzęt to laptop Asus K50IN
Wątpię chyba, że chcesz się męczyć na minimalnych.
jak poprawia optymalizacje gry to z checia wroce.moj fps : od 8 do 12. wiec nie ma sensu sie meczyc.
U mnie to samo, max fps to 15 i czesto spada do 1 ^^
w Tere spokojnie na srednch jechałem.
W Runes of Magic przesiedziałem 2,5 roku (Najleszpe mmo f2p do 2012 roku) Jak na razie w DP wbiłem 23 lvl rangerem i chyba wypróbuje tego reaper'a ;p Nie chcę od razu odkrywać wszystkich smaczków gry, wolę sobie to zostawić na open bete.
Co do animacji i stref to potwierdzam - jak włączyłem grę i zobaczyłem tutorial to myślałem, że gram w Gothica 3. Moim zdaniem ten tutorial powinni albo usunąć, albo całkowicie zmienić bo nie za bardzo im to wyszło. Lecz czym dalej tym gra wygląda coraz ładniej, a animacje są coraz dynamiczniejsze. Ogólnie Dragons Prophet nazwałbym prędzej alphą niż Closed Betą, dużo rzeczy jest jeszcze zablokowanych, ale może to i dobrze
Mam nadzieje, że instancje w grze będą nastawione na full ogar tak jak to było w romie Do dziś pamiętam padanie na dl'u (chapter II) czy też wipe'y na instancji takich jak gch czy też tsh.
O dalszy content DP bym się nie martwił, Runewaker wie co robi. Kto grał w Runes Of Magic ten wie, że prawdziwe złote czasy gry nastały gdy wyszedł chapter II (Instancje typu Hos, DL,ZS,Origin, Hoto) uczyniło Roma najlepszą grą F2P w tym czasie.
A co do dostania się do CB ja nie miałem z tym problemu i przyznam się, że miałem tylko jedno konto,władowałem pasek na 75% i dostałem bez problemu klucz ;p
Mam nadzieje, że instancje w grze będą nastawione na full ogar tak jak to było w romie Do dziś pamiętam padanie na dl'u (chapter II) czy też wipe'y na instancji takich jak gch czy też tsh.
Dzisiaj wbiłem na inste dla 45 levelowców i jest ten sam styl jak w RoMie, widać, że już zaczynają bardziej o nie dbać. Trashu nawalone po 60 sztuk w sali i mobki już maja sporo wiecej HP, czyszczenie go na hardzie będzie wymagało sporego ogarnięcia i taktyki zwłaszcza dużo stunów i aoe
Dzisiaj wbiłem na inste dla 45 levelowców i jest ten sam styl jak w RoMie, widać, że już zaczynają bardziej o nie dbać. Trashu nawalone po 60 sztuk w sali i mobki już maja sporo wiecej HP, czyszczenie go będzie wymagało sporego ogarnięcia i taktyki zwłaszcza dużo stunów i aoe
O to ciekawie ;p a na jakim poziomie byłeś w instancji, że był taki trash ? Bo jeśli na easy to zapowiada się niezły hardocre ;p
Będę musiał tanka z Saoraid ściągnąć do tej gry ;p
O to ciekawie ;p a na jakim poziomie byłeś w instancji, że był taki trash ? Bo jeśli na easy to zapowiada się niezły hardocre ;pBędę musiał tanka z Saoraid ściągnąć do tej gry ;p
To było easy ale też na Juno Gallery (40lvl) byłem z typkiem 38 poziom (ja 34) i biliśmy bossa po 5-7 punktów (przez 5 minut chyba ani jednego procenta nie ubyło) a on nas jednym skillem po 3/4 HP Nie wspomne już o tym, ze insta ma te 7 poziomów a nie 3.
Może złamię tym regulamin, bo daje linka do konkurencyjnej strony, ale łapcie klucze:
http://dragonsprophet.mmovault.pl/news/2962/mamy-klucze-do-closed-bety-dragon039-s-prophet
Może złamię tym regulamin, bo daje linka do konkurencyjnej strony, ale łapcie klucze:http://dragonsprophe...on039-s-prophet
Koleś się musiał o nie dobrze postarać Zresztą z tego co widziałem to gra mu się podobała.
Hmm kluczę są dopiero na bete 23 kwietnia.
Dodatkowo na tym powyższym filmiku zauważyłem, że jednak Oracle MOŻE healować na wyższym levelu.
Wczoraj próbowałem ściągnąć klienta i patch. Nie udało mi się. Sam program instalacyjny służący do ściągnięcia klienta po zainstalowaniu wogóle nie startował. Próbowałem kilka razy na dwóch komputerach. Bez rezultatu. Drugi plik, patch ważący ok 7 GB, spakowany jako archiwum rar, okazał się uszkodzony. Sciągałem kilka razy, próbowałem wypakowywać różnymi programami. Cały czas otrzymywałem komunikat o uszkodzonym archiwum. Nie byłem odosobniony z tymi problemami.Na oficjalnym forum pojawiły się głosy niezadowolenia i oburzenia, zwłaszcza ludzi którzy zakupili founder packi. Takie problemy, a to dopiero wczesna beta.
O to dziwne, ja od razu pobierałem clienta spakowanego w archiwum .rar i nie miałem żadnego problemu z wypakowaniem. Możesz ustawić w winrarze, żeby wypakowało Ci z uszkodzonymi plikami, wtedy uszkodzone pliki powinno pobrać się automatycznie przez luncher i powinno być dobrze ;P
Oj co wy robicie Najpierw to przeczytajcie instrukcje dołączoną przy linkach bo widzę że co druga osoba to inny sposób.
1.Ściągacie luncher i plik .rar (7gb) oddzielnie
2.Wrzućcie to do jednego folderu
3.Odpalcie luncher z instalacją bez żadnego wypakowywania
4.Zainstalujcie grę
Próbowałem i tego. Podobno moja konfiguacja sprawia problemy.
Próbowałem i tego. Podobno moja konfiguacja sprawia problemy.
Masz Win Vista/7/8?