Dragons Prophet!

Poruszanie się też ma być naprawione w nadchodzącym patchu, z tego co słyszałam.Rasa.. fakt, mnie też to boli, ale w samym opisie historii Auratii można dojść do konkluzji, że będzie ich więcej. Pewnie więcej ras = późniejsza premiera, a oni widzą, jak ludzie płaczą o tą OBT. Nie uwierzę, że pozostanie jedna rasa, ale wtedy CashShop needed do zmiany rasy (o ile taka opcja będzie w ogóle). Klasy są okej, bo talenty mogą wiele zmienić. Smok może być np lepszym healerem niż człowiek itd.Grafika momentami kuleje, animacja też, ale to chyba kwestia patchy, oby. Bo czasami smok leci na przeciwnika i ląduje obok, nie na nim, a hp jest odejmowane, dziwnie to wygląda.

No popieram, a animacji i grafiki nie poprawią bo na to już za późno. Silnik gry jest po prostu słaby i widać że to samoróbka.

Ogólnie sobie tak myślę, że Sony wtopiło kase w DP bo nic z tej gry nie będzie.

Hahaha powtarzanie tych samych głupoty 20 razy na pewno coś ci da xD Tłumaczano było to 20 razy ale trollik musi to wkleić w każdej stronie.Zresztą witam multikonto Pana MysleWiecJestem.I nic ci nie da jakies tłumaczenie bo podejrzewałem to od początku, zresztą nawet na początku nie miałes nic przeciwko gdy przypisywałem do ciebie posty twojego multikonta.

Czyli aktualnie znowu przyznałeś, że jesteś zapasem. Ja oceniam gre w którą aktualnie gram. Ich zdaniem jest to CBT moim zdaniem 90% tego co dostaniemu w dniu premiery. Nie mniej jednak wpuscili mnie na serwery to oceniam to co dostałem. Ty oceniasz end game czyli coś do czego jeszcze nie doszedłeś. Ja oceniam to co widze Ty to co sobie wyobrażasz.

Co do MysleWiecJestem to ja go w ogóle nie znam xD

A end-game ? skąd wiedzie że jest za***isty ? skoro nikt do end-game nie doszedł.

To niestety ale szczera prawda. Do end-game dojść aktualnie (przynajmniej na wersji EU) się nie da przez zbugowane statki. Nawet jeśliby działały, to strefy high level są ghost zone bez NPC.

na głównej ich dali jakiegoś tam newsa ( dziwi mnie ze nie próbowali zatuszować wczytywania cieni )

Bo nigdy nic nie tuszują?

To ty masz cały czas urojenia i wypowiadasz się o strefach na których nie byłeś i nie ogarniasz gry gadając jakieś głupoty o łapaniu smoków.

Zresztą masz urojenia nie tylko w grze bo na forum też spamując do administracji o moje zbanowanie za bycie MysleWiecJestem O_o

To niestety ale szczera prawda. Do end-game dojść aktualnie (przynajmniej na wersji EU) się nie da przez zbugowane statki. Nawet jeśliby działały, to strefy high level są ghost zone bez NPC.

Na wszystkie strefy można się dostać i wszystkie wydane strefy mają NPC.

Na wszystkie strefy można się dostać i wszystkie wydane strefy mają NPC.

Tak? To dostań się na strefę 50+. Powodzenia na wersji EU.

On wbił 37 level kolego, więc sorry.

Strefy 50+ nie są wydane oficjalnie?

Ale kolega mu powiedział, że end game to największa zaleta tej gry i w ślepo to powtarza xD

END-GAME pewnie ogranicza sie do farmienia 1 bezsensownej instancji i tyle.

Wiem, a jeżeli się dostał dalej niż do Lilia Harbor, to jedynie przez exploit.

Ale kolega mu powiedział, że end game to największa zaleta tej gry i w ślepo to powtarza xDEND-GAME pewnie ogranicza sie do farmienia 1 bezsensownej instancji i tyle.

Szybko zmieniasz konta xD

[zaraz będzie ban]

END-GAME pewnie ogranicza sie do farmienia 1 bezsensownej instancji i tyle.

Tak będzie. Przecież to prawie cały RoM. Nie można oczekiwać nie wiadomo czego od tej produkcji. Niemniej jednak znajdzie wielu fanów jak wspomniany RoM.

Szybko zmieniasz konta xD[zaraz będzie ban]

Jakie konta ?

No w Roma grałem i nie był zły gdyby nie Pay to win.

Skończcie offtopic na temat multikont! Dziwi mnie, że jeszcze nie dostaliście banów.

Edit: Wersja 1064 wprowadzana wiele zmian. Archer chodzi, nie biega podczas ataku. Animacje i 'hit lag' poprawione. Na swoim sprzęcie mam średnio 5-10 fps więcej. Tutorial znacznie lepiej się prezentuje. Jednakże 1064 TW nie posiada głosów NPC. I nie liczyłbym na to.

Ogólnie dobre podsumowanie Dragons Prophet jest tu:

- tylko jedna rasa

- tylko cztery klasy

- drętwe animacje

- drętwe poruszanie się

- średnia grafika

- bardzo słaba optymalizacja

- questy

- Ubogi end-game ograniczający się do farmienia 1 instancji

- Brak wsparcia dla Win XP bo jak napisali ludzie z runewaker ich silnik jest zbyt "nowoczesny" żeby wspierać takie starocie jak windows xp - smiech na sali.

- Bardzo liniowe stref

- Bardzo brzydkie instancje w ktorych wszystkie potworki do ctrl + c i ctrl + v,

- Instancje bez żadnych taktyk , wystarczy 5 rangerow ktorzy beda kitowac bossa i kazdy boss pada bo wszystkie sa na full dps

- Smoki ograniczają sie jedynie do latania i drętwej walki, po co mam uzywac smoka ktory bije moby po 30, a ja bije je po 300 ?

- Ubogi kreator postaci

- Pay to win

Dobra Panie Cracaked z tym swoim homo kolegą Xaurusem już mam nieograniczoną ilośc kont e-mail.

Banuj sobie ile chcesz. Ciągle czekam na odblokowanie Sandworma.

- Ubogi end-game ograniczający się do farmienia 1 instancji

Teoretyczne dywagacje.

- Instancje bez żadnych taktyk , wystarczy 5 rangerow ktorzy beda kitowac bossa i kazdy boss pada bo wszystkie sa na full dps.

Not true (:

- Bardzo brzydkie instancje w ktorych wszystkie potworki do ctrl + c i ctrl + v,

Jak w każdej grze? O_o W wowie moby na dungach czym się różnią? Kolorami, ubiorem? Na jednej instancji masz trochę ludzi, trochę goblinów, boss worgen (przykład) itd. Tutaj po prostu instancja to siedziba konkretnych mobów, np wolfmanów, leże smoków. Tu jest o tyle ciekawiej, że masz szansę spotkać rare smoka, raz w czas. Mi się to udało np po 25 próbach, innym po 2.

Jedyne co mi się chwilowo w tym nie podoba to brak limitu na dungeon dziennie, możesz go robić tysiąc razy, to troszkę.. dziwne.

Ogólnie dobre podsumowanie Dragons Prophet jest tu:- tylko jedna rasa- tylko cztery klasy- drętwe animacje- drętwe poruszanie się- średnia grafika- bardzo słaba optymalizacja- questy- Ubogi end-game ograniczający się do farmienia 1 instancji- Brak wsparcia dla Win XP bo jak napisali ludzie z runewaker ich silnik jest zbyt "nowoczesny" żeby wspierać takie starocie jak windows xp - smiech na sali.- Bardzo liniowe stref- Bardzo brzydkie instancje w ktorych wszystkie potworki do ctrl + c i ctrl + v,- Instancje bez żadnych taktyk , wystarczy 5 rangerow ktorzy beda kitowac bossa i kazdy boss pada bo wszystkie sa na full dps- Smoki ograniczają sie jedynie do latania i drętwej walki, po co mam uzywac smoka ktory bije moby po 30, a ja bije je po 300 ?- Ubogi kreator postaci-

Zgodzę się ze wszystkim prócz optymalizacji, animacji i kreatora postaci. TW 1064 wprowadza w tych aspektach wiele pozytywnych zmian.

Teoretyczne dywagacje.Not true (:Jak w każdej grze? O_o W wowie moby na dungach czym się różnią? Kolorami, ubiorem? Na jednej instancji masz trochę ludzi, trochę goblinów, boss worgen (przykład) itd. Tutaj po prostu instancja to siedziba konkretnych mobów, np wolfmanów, leże smoków. Tu jest o tyle ciekawiej, że masz szansę spotkać rare smoka, raz w czas. Mi się to udało np po 25 próbach, innym po 2.Jedyne co mi się chwilowo w tym nie podoba to brak limitu na dungeon dziennie, możesz go robić tysiąc razy, to troszkę.. dziwne.

Gehenna :) Nie wiem po co odpowiadasz bo to jest czysty troll który właśnie chce wywołać dyskusje.

Jakbym miał dostep do starego konta to bym pokazał parę screenów z naszych PW :D

Meh, mnie takie trolle wkurzają (: Nie wnoszą nic do dyskusji poza tym, że użytkownicy się żrą nawzajem jak banda dzikusów.

Zgodzę się ze wszystkim prócz optymalizacji, animacji i kreatora postaci. TW 1064 wprowadza w tych aspektach wiele pozytywnych zmian.

Ooo czyli nowy kreator postaci czy dodali po prostu parę opcji? Nie podoba mi się ubogość kolorów w obecnej wersji EU. Albo to, że na obrazku masz zielony, a włosy są koloru żółtego itd. C'mon.

Ooo czyli nowy kreator postaci czy dodali po prostu parę opcji? Nie podoba mi się ubogość kolorów w obecnej wersji EU. Albo to, że na obrazku masz zielony, a włosy są koloru żółtego itd. C'mon.

Jest mikser kolorów i wybierasz jaki chcesz. Są 3 strony rodzajów twarzy i włosów, a nie 1 jak w EU. A to i tak nie wszystko. Kreator jest bardzo rozbudowany. Alexstrasza można zrobić. <3