Dragons Prophet!

Mnie rozwala dzisiejszy trend na słowo "troll" masakra, nie możecie nic innego napisać ? To, że napisałem OBIEKTYWNĄ opinię na temat gry i dużo ludzi z nią się zgadza to od razu według sandworma jestem trollem. Sandworm przyznaj się, że jestes fanboyem tej gry co zresztą sam pisałeś na 1 stronie tematu. Jesteś zaślepiony w tą grę, że nie widzisz wad, a ta gra jak na razie ma więcej wad niż zalet.,

Gra aktualnie nie oferuje niczego nazwyczajnego jak na rok 2013 i pogodź się z tym Sandworm. Bo to kolejna azjatycka gierka nie wnosząca niczego nowego w świecie mmo.

Meh, mnie takie trolle wkurzają (: Nie wnoszą nic do dyskusji poza tym, że użytkownicy się żrą nawzajem jak banda dzikusów.Ooo czyli nowy kreator postaci czy dodali po prostu parę opcji? Nie podoba mi się ubogość kolorów w obecnej wersji EU. Albo to, że na obrazku masz zielony, a włosy są koloru żółtego itd. C'mon.

Radzę przewinąć 5 stron wcześniej gdzie MysleWiecJestem aka James007 sam sobie odpowiadał na te zarzuty bo napisał mi na PW, ze teraz on będzie bronił DP a ja mam hejtować. Dwie godziny temu dostałem wiadomośc, że dzisiaj znowu on hejtuje :D

Mnie rozwala dzisiejszy trend na słowo "troll" masakra, nie możecie nic innego napisać ? To, że napisałem OBIEKTYWNĄ opinię na temat gry i dużo ludzi z nią się zgadza to od razu według sandworma jestem trollem. Sandworm przyznaj się, że jestes fanboyem tej gry co zresztą sam pisałeś na 1 stronie tematu. Jesteś zaślepiony w tą grę, że nie widzisz wad, a ta gra jak na razie ma więcej wad niż zalet.

To jest właśnie prawdziwy trolling:

Trollowanie polega na zamierzonym wpływaniu na innych użytkowników w celu ich ośmieszenia lub obrażenia (czego następstwem jest wywołanie kłótni) poprzez wysyłanie napastliwych, kontrowersyjnych, często nieprawdziwych przekazów czy też poprzez stosowanie różnego typu zabiegów erystycznych.
Ogólnie dobre podsumowanie Dragons Prophet jest tu:- tylko jedna rasa- tylko cztery klasy- drętwe animacje- drętwe poruszanie się- średnia grafika- bardzo słaba optymalizacja- questy- Ubogi end-game ograniczający się do farmienia 1 instancji- Brak wsparcia dla Win XP bo jak napisali ludzie z runewaker ich silnik jest zbyt "nowoczesny" żeby wspierać takie starocie jak windows xp - smiech na sali.- Bardzo liniowe stref- Bardzo brzydkie instancje w ktorych wszystkie potworki do ctrl + c i ctrl + v,- Instancje bez żadnych taktyk , wystarczy 5 rangerow ktorzy beda kitowac bossa i kazdy boss pada bo wszystkie sa na full dps- Smoki ograniczają sie jedynie do latania i drętwej walki, po co mam uzywac smoka ktory bije moby po 30, a ja bije je po 300 ?- Ubogi kreator postaci- Pay to win
- tylko cztery klasy

czy tylko cztery z taką iloscią skili którą można otrzymać od smoków to nie wiem ;)

- questy

niestety jak się przeklikuje przez większość dialogów to nic dziwnego ze i questy przeszkadzają :) , w sumie też mi się nie chciało czytać bo beta

- Ubogi end-game ograniczający się do farmienia 1 instancji

wbiłeś 80/120 lvl i widziałeś jak rozumiem , ale skoro tak mówisz wierze na słowo

- Brak wsparcia dla Win XP bo jak napisali ludzie z runewaker ich silnik jest zbyt "nowoczesny" żeby wspierać takie starocie jak windows xp - smiech na sali.

Tu trochę twórcy mieli racji , zwykle na xp grają osoby ze słabszymi komputerami , a ta gra ma co jak co spore wymagania , jak by wpuścili tych od xp by było więcej walki z osobami które mają za słabe komputery ( w sumie po co wspierać system którego sam microsoft już nie wspiera )

- Bardzo liniowe stref

zwłaszcza jak się lata smokiem lub ma lvl koło 40 ;)

- Smoki ograniczają sie jedynie do latania i drętwej walki, po co mam uzywac smoka ktory bije moby po 30, a ja bije je po 300 ?

zapominasz o zbieraniu, lvlowaniu , crafceniu , zwiększania siły skilli i innych umiejętności do których jak widać nie doszedłeś :)

- Pay to win

rzeczywiście w grze w której nie ma nawet jeszcze działającego item shopu jest pay to win , cóz wierze na słowo

rzeczywiście w grze w której nie ma nawet jeszcze działającego item shopu jest pay to win , cóz wierze na słowo

Grałem w roma i tam też wszystkie opcje typu przenośna skrzynka, przenośny bank, większy plecak były za DIAMENTY. W DP jest tak samo, zresztą zobaczysz IS za 8 miesięcy.

A sam pisałem o trenowaniu smoka za 2k dias?

Sandworm przyznaj się, że jestes fanboyem tej gry co zresztą sam pisałeś na 1 stronie tematu. Jesteś zaślepiony w tą grę, że nie widzisz wad, a ta gra jak na razie ma więcej wad niż zalet.

Też tak uważam po przeczytaniu pierwszych postów. Pisał niestworzone rzeczy, których jeszcze nie ma w grze i nie będzie długo. Najpierw długa Open Beta. A po Open Becie...doświadczenia z RoM...wieczne bugi i beta Wojen.

Lecz i tak będę w to grał, gdyż lore i muzyka powala. Jestem typem gracza role-play.

EDIT: Co do Item shopu to będzie podobnie jak w RoMie, gdyż to dawna ekipa Frogster...tylko przemianowana. Czytałem wcześniej 2k dias za 50zł? Pfff...Are you fucking kidding me?!

Też tak uważam po przeczytaniu pierwszych postów. Pisał niestworzone rzeczy, których jeszcze nie ma w grze i nie będzie długo. Najpierw długa Open Beta. A po Open Becie...doświadczenia z RoM...wieczne bugi i beta Wojen.Lecz i tak będę w to grał, gdyż lore i muzyka powala. Jestem typem gracza role-play.

Nie wiem czy zauważyłaś, ale jest napisane, ze opisuję grę z kwestii przypuszczeń już wydanej gry a nie bety.

Zresztą czego długo w grze nie będzie?

Zresztą czego długo w grze nie będzie?

Może nie tyle czego nie będzie, a co będzie. Wieczne bugi i problemy po małych patchach.

Pamiętasz Ty może RoMa za czasu wczesnej Open Bety? Też nie był pay2win....a kilka miesięcy później skok na kasę. Nie komentuję sytuacji jaka panuje teraz.

Też tak uważam po przeczytaniu pierwszych postów. Pisał niestworzone rzeczy, których jeszcze nie ma w grze i nie będzie długo. Najpierw długa Open Beta. A po Open Becie...doświadczenia z RoM...wieczne bugi i beta Wojen.Lecz i tak będę w to grał, gdyż lore i muzyka powala. Jestem typem gracza role-play.

No taka "profesjonalna" firma z tego runewakera, a w romie nie umieją naprawić wojen oblężniczych które w wersji BETA są od 3 lat. Z DP będzie podobnie, dadzą wojny gildii w wersji Beta i będą je "naprawiać" przez kolejne 5 lat.

Dobry balans klas w romie zrobili po 4 latach, runewaker to firma nastawiona na $ i tyle. Zresztą Infernum aka Frogster tak samo.

No taka "profesjonalna" firma z tego runewakera, a w romie nie umieją naprawić wojen oblężniczych które w wersji BETA są od 3 lat. Z DP będzie podobnie, dadzą wojny gildii w wersji Beta i będą je "naprawiać" przez kolejne 5 lat.

Tak prawdopodobnie będzie...lecz mimo wszystko będę grał. :)

EDIT: Nie chodzi o Runewaker. Wersja RUS RoMa ma sporo więcej zmian na plus. Cholernie się różni. Lecz Gameforge szkoda kasy widocznie na te poprawi i jedzie na tym co ma.

Może nie tyle czego nie będzie, a co będzie. Wieczne bugi i problemy po małych patchach.

Ale pierdzielnie od 4 lata o wojnie z roma w fazie beta najlepsze?

Naprawdę macie coś nie tak w głowie skoro porównujecie debiutancką grę sprzed 5 lat do nowej... Inny silnik, wiele nauki itd. Ale lepiej nadal płakać o jakiś bugach na wojnie na które i tak się każdy zapisywał.

Zresztą tutaj jak widać wszystkie bugi są naprawiane patchamia ale co tam RoM miał bugi wiec tutaj tez tak bedzie...

Co do IS do CH3 nie było wyraźnego P2W jak i nie mieli konkurencji na rynku.

Jak zwykle pierdololo płaczek z RoMka przenosi się na DP.

BYŁO TAK W ROMIE BEDZIE I TUTAJ!

Ale pierdzielnie od 4 lata o wojnie z roma w fazie beta najlepsze?Naprawdę macie coś nie tak w głowie skoro porównujecie debiutancką grę sprzed 5 lat do nowej... Inny silnik, wiele nauki itd. Ale lepiej nadal płakać o jakiś bugach na wojnie na które i tak się każdy zapisywał.Zresztą tutaj jak widać wszystkie bugi są naprawiane patchamia ale co tam RoM miał bugi wiec tutaj tez tak bedzie...Co do IS do CH3 nie było wyraźnego P2W jak i nie mieli konkurencji na rynku.Jak zwykle pierdololo płaczek z RoMka przenosi się na DP.BYŁO TAK W ROMIE BEDZIE I TUTAJ!

Ja nie płaczę, nie hejtuję. Ja lubię tą grę i będę w nią grał. Wyrażam tylko swoją opinię.

RoMa wspominam jako najlepsze MMORPG IMO.

Ale pierdzielnie od 4 lata o wojnie z roma w fazie beta najlepsze?Naprawdę macie coś nie tak w głowie skoro porównujecie debiutancką grę sprzed 5 lat do nowej... Inny silnik, wiele nauki itd. Ale lepiej nadal płakać o jakiś bugach na wojnie na które i tak się każdy zapisywał.Zresztą tutaj jak widać wszystkie bugi są naprawiane patchamia ale co tam RoM miał bugi wiec tutaj tez tak bedzie...Co do IS do CH3 nie było wyraźnego P2W jak i nie mieli konkurencji na rynku.Jak zwykle pierdololo płaczek z RoMka przenosi się na DP.BYŁO TAK W ROMIE BEDZIE I TUTAJ!

Będą bugi, a wiesz czemu ? bo Runewaker robi patche nie pod względem jakości, ale pod wzlędem ilości. W romie patch z nowym lvl capem był co 3 miesiące, a nie można było robić co 4 miesiące ? a 1 miesiąc przeznaczyć na wykrywanie bugów ? runewaker jest taki że woli graczom dać marny patch i niech sami znajdują bugi, tak było w romie i tak bedzie w dp.

Sami sie chwalili ze beda czeste aktualizacje z lvl capem. Szybki lvl cap = patch robiony na szybko = bugi.

Ja nie płaczę, nie hejtuję. Ja lubię tą grę i będę w nią grał. Wyrażam tylko swoją opinię.RoMa wspominam jako najlepsze MMORPG IMO.

czytaj: Wyrażam swoją opinię wybierajac najgorsze rzeczy z RoM i jasnowidząc pisze że to samo będzie w DP.

Twoje forum RoMa i płakanie o wojny jest tam ---------->

czytaj: Wyrażam swoją opinię wybierajac najgorsze rzeczy z RoM i jasnowidząc pisze że to samo będzie w DP.Twoje forum RoMa i płakanie o wojny jest tam ---------->

Widocznie nie pojmujesz najbardziej elementarnych różnic pomiędzy krytyką, a wyrażaniem opinii. Znając życie wypowiadasz się jako wielki znawca RoMa, co zaczął przygodę na polskim serwerze. A ja sporo wcześniej na Siochainie śmigałem w marnej zbroi Tiktaalika na HoSa. I bez plusowania było...naprawdę marnie.

Wyprosić z podforum możesz najwyżej siebie.

Widocznie nie pojmujesz najbardziej elementarnych różnic pomiędzy krytyką, a wyrażaniem opinii. Znając życie wypowiadasz się jako wielki znawca RoMa, co zaczął przygodę na polskim serwerze. A ja sporo wcześniej na Siochainie śmigałem w marnej zbroi Tiktaalika na HoSa. I bez plusowania było...naprawdę marnie.Wyprosić z podforum możesz najwyżej siebie.

Pierwszy iPhone miał wady! iPhone5 będzie miał te same!!!!!!!!!111111111

Twoje rozumowanie.

Dziękuje, dobranoc.

Widocznie nie pojmujesz najbardziej elementarnych różnic pomiędzy krytyką, a wyrażaniem opinii. Znając życie wypowiadasz się jako wielki znawca RoMa, co zaczął przygodę na polskim serwerze. A ja sporo wcześniej na Siochainie śmigałem w marnej zbroi Tiktaalika na HoSa. I bez plusowania było...naprawdę marnie.Wyprosić z podforum możesz najwyżej siebie.

Nie ma sensu z nim pisać bo to zwykły fanboy. Cały czas myśli, że ma racje. Jak ktoś ma inne zdanie na temat DP to od razu zostaniesz wyzwany od trolli. Moim zdaniem takich ludzi powinni leczyć bo w ogóle nie uznają opinii innych ludzi tylko cały czas żyją swoją opinią która jest zupełnie inna niż im się wydaje.

Sandworm wymień 5 wad Dragons Prophet

Nie ma sensu z nim pisać bo to zwykły fanboy. Cały czas myśli, że ma racje. Jak ktoś ma inne zdanie na temat DP to od razu zostaniesz wyzwany od trolli. Moim zdaniem takich ludzi powinni leczyć bo w ogóle nie uznają opinii innych ludzi tylko cały czas żyją swoją opinią która jest zupełnie inna niż im się wydaje.Sandworm wymień 5 wad Dragons Prophet

xD

Chciałbym na to jakos odpowiedzieć bo ludzie zaraz zaczną z tobą dyskutować ale po co kochany trollku :D

Pierwszy iPhone miał wady! iPhone5 będzie miał te same!!!!!!!!!111111111Twoje rozumowanie.Dziękuje, dobranoc.

Iphone nigdy mnie nie interesował. Wolę telefony z fizyczną klawiaturą.

Co do dalszej Twej wypowiedzi, to...skończyły się argumenty? Porozmawiajmy na poziomie człowieku. Nie wypraszaj drugiej osoby z forum jak jakiś fanboy, co mimo wszystko nie był w stanie zdobyć level capa w DP. ;/

Nie ma sensu z nim pisać bo to zwykły fanboy. Cały czas myśli, że ma racje. Jak ktoś ma inne zdanie na temat DP to od razu zostaniesz wyzwany od trolli. Moim zdaniem takich ludzi powinni leczyć bo w ogóle nie uznają opinii innych ludzi tylko cały czas żyją swoją opinią która jest zupełnie inna niż im się wydaje.Sandworm wymień 5 wad Dragons Prophet

Nie troll tylko...polska cholerna mentalność. Nigdy nie spotkałem się na zagranicznych forach z takimi osobami. Nigdy!

Cholera...zapomniałem o edycji wcześniejszego.