Ogólnie dobre podsumowanie Dragons Prophet jest tu:- tylko jedna rasa- tylko cztery klasy- drętwe animacje- drętwe poruszanie się- średnia grafika- bardzo słaba optymalizacja- questy- Ubogi end-game ograniczający się do farmienia 1 instancji- Brak wsparcia dla Win XP bo jak napisali ludzie z runewaker ich silnik jest zbyt "nowoczesny" żeby wspierać takie starocie jak windows xp - smiech na sali.- Bardzo liniowe stref- Bardzo brzydkie instancje w ktorych wszystkie potworki do ctrl + c i ctrl + v,- Instancje bez żadnych taktyk , wystarczy 5 rangerow ktorzy beda kitowac bossa i kazdy boss pada bo wszystkie sa na full dps- Smoki ograniczają sie jedynie do latania i drętwej walki, po co mam uzywac smoka ktory bije moby po 30, a ja bije je po 300 ?- Ubogi kreator postaci- Pay to win
- tylko cztery klasy
czy tylko cztery z taką iloscią skili którą można otrzymać od smoków to nie wiem ![;)]()
- questy
niestety jak się przeklikuje przez większość dialogów to nic dziwnego ze i questy przeszkadzają
, w sumie też mi się nie chciało czytać bo beta
- Ubogi end-game ograniczający się do farmienia 1 instancji
wbiłeś 80/120 lvl i widziałeś jak rozumiem , ale skoro tak mówisz wierze na słowo
- Brak wsparcia dla Win XP bo jak napisali ludzie z runewaker ich silnik jest zbyt "nowoczesny" żeby wspierać takie starocie jak windows xp - smiech na sali.
Tu trochę twórcy mieli racji , zwykle na xp grają osoby ze słabszymi komputerami , a ta gra ma co jak co spore wymagania , jak by wpuścili tych od xp by było więcej walki z osobami które mają za słabe komputery ( w sumie po co wspierać system którego sam microsoft już nie wspiera )
- Bardzo liniowe stref
zwłaszcza jak się lata smokiem lub ma lvl koło 40 ![;)]()
- Smoki ograniczają sie jedynie do latania i drętwej walki, po co mam uzywac smoka ktory bije moby po 30, a ja bije je po 300 ?
zapominasz o zbieraniu, lvlowaniu , crafceniu , zwiększania siły skilli i innych umiejętności do których jak widać nie doszedłeś ![:)]()
- Pay to win
rzeczywiście w grze w której nie ma nawet jeszcze działającego item shopu jest pay to win , cóz wierze na słowo