Ja piszę o DP a nie o RoMie...
Ale idź zatrzymaj się na Alan/Ystra i twierdz, że RoM jest słaby (z perspektywy 2008 roku) - Tak wyglądają twoje posty w tym temacie. No dodatkowo gadasz o jakis zbugowanych wojnach O-o
Ja piszę o DP a nie o RoMie...
Ale idź zatrzymaj się na Alan/Ystra i twierdz, że RoM jest słaby (z perspektywy 2008 roku) - Tak wyglądają twoje posty w tym temacie. No dodatkowo gadasz o jakis zbugowanych wojnach O-o
Koleś chyba oszalałeś O_oPrzecież DP to jakiś tani syf na poziomie 2010 roku gdy RoM wydany w 2008 ma 3 razy wiecej zawartości i lepszy gameplay.Graficznej zmiany też nie widze, te same kanciaste tekstury i sztywne animacje.Taka kopia RoM ver.2 pod inną nazwą bez większych zmian.Zresztą to będzie kolejne gówno P2W, zobaczysz po 3-4 miesiacach od premiery.
Wam się chyba nudzi, albo tak daremni jesteście. Albo...gimnazjum?
Akurat Aslan i Ystra to najpiękniejsze strefy. Do tego później w Aslan weszło Ori...Chapter II był jednak piękny.
kiedy premiera
Wam się chyba nudzi, albo tak daremni jesteście. Albo...gimnazjum?
Ale jak Corvin trolluje to wszystko bierzesz na poważnie bo przecież sprzeciwia się wstrętnemu polaczkowi Sandwormowi
Akurat Aslan i Ystra to najpiękniejsze strefy. Do tego później w Aslan weszło Ori...Chapter II był jednak piękny.
No świetny gameplay w naciskaniu 3 przycisków! Co ma Ori do tego? przecież to insta end-game! Skad wiesz ze w DP nie bedzie identycznie? Nie wiesz wiec nie wiem po co wypowiadasz sie na temat ogolnego gamplayu.
Nie wiadomo.
Ale jak Corvin trolluje to wszystko bierzesz na poważnie bo przecież sprzeciwia się wstrętnemu polaczkowi Sandwormowi
Ja nie patrzę na nicki. Nie interesuje mnie to.
Ja nie patrzę na nicki. Nie interesuje mnie to.Warn za Double Post. - crracked
A powinno bo ostatnie 10 stron tego tematu to trollowanie.
Koleś chyba oszalałeś O_oPrzecież DP to jakiś tani syf na poziomie 2010 roku gdy RoM wydany w 2008 ma 3 razy wiecej zawartości i lepszy gameplay.Graficznej zmiany też nie widze, te same kanciaste tekstury i sztywne animacje.Taka kopia RoM ver.2 pod inną nazwą bez większych zmian.Zresztą to będzie kolejne gówno P2W, zobaczysz po 3-4 miesiacach od premiery.
Hah kanciaste tekstury ? dobre to może czas zastosować antyaliasing który ten problem naprawi ? A zapomniałem twój 8 letni komputer tego nie obsłuży Nie ma to jak hejtować grę bo ma się za słaby sprzęt. '[
W romie lepszy gameplay ? ciekawe pod jakim względem bo nie wiem. Dragons Prophet jest grą dynamiczniejszą od roma, tutaj liczy się refleks i wyczucie czasu.
Zresztą co Rom oferował na CB ? NIC. Były takie instancje jak FA, Lustra, Kaplica Paspera, Jałowe Groty, Ogórd Grzybów i niby na to opłacało się chodzić ? a po co skoro itemy z questów były lepsze. Jaka taktyka była na tych instancjach ? Żadna. Waliłeś bossa spamowałeś na klawie 1,2,3 i tyle. I nie wiem o jakiej zawartości mówisz w romie w roku 2008. W tym roku to tylko Jałowe Groty i Logar istniało.
Zresztą nie będę pisał z trollem, bo tylko prowokujesz.
Na TW cały samouczek już z głosami przyznam, że dobrze dobrali głosy ...a Wam widzę sie nudzi dalej ^^
Hah kanciaste tekstury ? dobre to może czas zastosować antyaliasing który ten problem naprawi ? A zapomniałem twój 8 letni komputer tego nie obsłuży Nie ma to jak hejtować grę bo ma się za słaby sprzęt. '[W romie lepszy gameplay ? ciekawe pod jakim względem bo nie wiem. Dragons Prophet jest grą dynamiczniejszą od roma, tutaj liczy się refleks i wyczucie czasu.Zresztą co Rom oferował na CB ? NIC. Były takie instancje jak FA, Lustra, Kaplica Paspera, Jałowe Groty, Ogórd Grzybów i niby na to opłacało się chodzić ? a po co skoro itemy z questów były lepsze. Jaka taktyka była na tych instancjach ? Żadna. Waliłeś bossa spamowałeś na klawie 1,2,3 i tyle. I nie wiem o jakiej zawartości mówisz w romie w roku 2008. W tym roku to tylko Jałowe Groty i Logar istniało.Zresztą nie będę pisał z trollem, bo tylko prowokujesz.
Wybacz ale Lustra to 1,2,3? Sam pamiętam jak rozkminiałem z gildią taktyke na 3 bossa i była ona bardziej skomplikowana niż wszystkie bossy wrzucone do jednej insty w DP.
Tak samo trash był ustawiony w grupki a tutaj nawalone do granic możliwości.
No wlasnie w RoMie w CBT tak było i tak zostało. Runewaker nie potrafi robić gier, wszystko zbugowane i nie wspomne o wojnach gildii które są w fazie beta OD 5 LAT! ROLF realia i standardy tajwańskich sprzedawców trzciny.
Nie odniosłeś się do P2W bo widzę, że brakuję argumentów...
Na TW cały samouczek już z głosami przyznam, że dobrze dobrali głosy ...a Wam widzę sie nudzi dalej ^^
Zmienili moze coś w nim (tekstury) czy nadal w tym syfiastym Juno Gallery wszystko się zaczyna?
DAWAJ CRACKED BANA! NO DAWAJ! NAWET WARNA SIE BOISZ DAC!
WRACAJ DO SWOJEGO HOMOKOLEGI XAOURUSA
Zmienili moze coś w nim czy nadal w tym syfiastym Juno Gallery wszystko się zaczyna?
Jaki początek gry, taki jej koniec. W ogóle 2013 rok, a tylko 4 klasy to moim zdaniem Metin 2 lepiej się prezentuje.
Jaki początek gry, taki jej koniec.
No samouczek w RoMie za to powalał!
No samouczek w RoMie za to powalał!
Nie był obowiązkowy/
Nie był obowiązkowy/
W DP też nie jest?
W DP też nie jest?
Ale 2013 rok zobowiązuje żeby samouczek był na wyższym poziomie.
hmm w dragonie tez nie jest xD
Ale 2013 rok zobowiązuje żeby samouczek był na wyższym poziomie.
A moderatorów obowiązuję banowanie ludzi łamiących regulamin! No Cracked gdzie jesteś? Xaourus przyjechał na randkę?
Ale w DP fajny był samouczek. Przylatywał piesek Snoopy i biliście razem pająka. A tutaj w dp jakieś to dzikie. Masz 45 poziom, a potem co 1 ?
Przylatywał piesek Snoopy i biliście razem pająka.
Esencja RoMa xD