Dragons Prophet!

Iphone nigdy mnie nie interesował. Wolę telefony z fizyczną klawiaturą.Co do dalszej Twej wypowiedzi, to...skończyły się argumenty? Porozmawiajmy na poziomie człowieku. Nie wypraszaj drugiej osoby z forum jak jakiś fanboy, co mimo wszystko nie był w stanie zdobyć level capa w DP. ;/

Jakie argumenty?

Co mam ci argumentować? Twoje żale o RoMie który został stworzony 5 lat temu gdy nie istniały prawie żadne inne MMO F2P i była to pierwsza gra nowego studia? Naprawdę skończ, na forum RoMka dość naczytałeś się tych żali i zawsze wywoływały u mnie śmiech.

Jakie argumenty?Co mam ci argumentować? Twoje żale o RoMie który został stworzony 5 lat temu gdy nie istniały prawie żadne inne MMO F2P i była to pierwsza gra nowego studia? Naprawdę skończ, na forum RoMka dość naczytałeś się tych żali i zawsze wywoływały u mnie śmiech.

Wiesz, 5 lat temu powstały o wiele lepsze gry niż RoM. Przykład: WoW. Da się. Więc nie próbuj mi wmówić, że to kwestia daty wydania gry.

I przypominam! Nie hejtuję tej gry, bo sam w nią gram, będę grał i mam wielkie nadzieje, że sporo się zmieni na lepsze.

Wiesz, 5 lat temu powstały o wiele lepsze gry niż RoM. Przykład: WoW. Da się. Więc nie próbuj mi wmówić, że to kwestia daty wydania gry.

Ale WoW to B2P-P2P więc porównanie nie ma sensu.

Za miesięczne zyski WoWa można wykupić dwa razy cały RuneWaker.

Jaki sens w tym porównaniu?

I przypominam! Nie hejtuję tej gry, bo sam w nią gram, będę grał i mam wielkie nadzieje, że sporo się zmieni na lepsze.

A sobie hejtuj ale nie pisz takich głupot powołując się na RoMka.

Ale WoW to B2P-P2P więc porównanie nie ma sensu.Za miesięczne zyski WoWa można wykupić dwa razy cały RuneWaker.Jaki sens w tym porównaniu?

Taa. P2P z czego ponad połowa to pewnie RAFy.

A sobie hejtuj ale nie pisz takich głupot powołując się na RoMka.

I tu się wykazałeś, że nie potrafisz nawet czytać. ;/

Ale WoW to B2P-P2P więc porównanie nie ma sensu.Za miesięczne zyski WoWa można wykupić dwa razy cały RuneWaker.Jaki sens w tym porównaniu?A sobie hejtuj ale nie pisz takich głupot powołując się na RoMka.

Taki ze Rom jak na 2008 rok był naprawdę dobrą grą najlepszą grą F2P.

A Dragons Prophet jest średniakiem jesli chodzi o mmorpg z 2013 roku. A gra była robiona z 10 krotnym większym budżetem niż ROM !!!

Taa. P2P z czego ponad połowa to pewnie RAFy.

To i tak nic nie zmienia i twoje porównanie nie ma sensu.

Corvin nie wysilaj się i tak ci nie odpowiem xD

Wiadomo kiedy premiera ?

Wiadomo kiedy premiera ?

OBT czy premiera? OBT to najwcześniej początek czerwca/koniec maja.

Taki ze Rom jak na 2008 rok był naprawdę dobrą grą najlepszą grą F2P.A Dragons Prophet jest średniakiem jesli chodzi o mmorpg z 2013 roku. A gra była robiona z 10 krotnym większym budżetem niż ROM !!!

Dokładnie. O to mi chodzi. RoM był i jest wspaniały. Ale DP z racji na 2013 jest lichy. Co nie zmienia faktu, że będę grał.

OBT czy premiera? OBT to najwcześniej początek czerwca/koniec maja.

Nie wiadomo nic, więc nie pisz takich informacji. Tak samo jak wcześniej napisałeś, że możliwa Open Beta bez wipe'a.

Dokładnie. O to mi chodzi. RoM był i jest wspaniały. Ale DP z racji na 2013 jest lichy. Co nie zmienia faktu, że będę grał.

Kwestia gustu bo ja nie widze lepszej gry od ostatnich 5 lat(RoM), zapewne ty też nie więc rok ma tutaj gówno do znaczenia.

Nie wiadomo nic, więc nie pisz takich informacji. Tak samo jak wcześniej napisałeś, że możliwa Open Beta bez wipe'a.

Nie wiem czy wiesz ale wczesniej był pasek z postepu i OBT wypadaly na koniec maja.

A OBT bedzie bez wipe.

Do dziś pamiętam insty takie jak hoto, origin czy też hos to była magia w tamtych czasach. W DP takiego czegoś nie ma, tutaj Instancje wyglądaja jak jakieś jaskinie z 40 mobami i jednym śmiesznym bossem.

Albo insta krasnoludy gdzie robilo sie elitke na 50 lvl tam tez byl kosmos z trashem.

Pogralbym w roma gdyby znow dali chapter II.

W ogole uwazam ze te gry no target to nie wypaly jesli chodzi o instancje.

Kwestia gustu bo ja nie widze lepszej gry od ostatnich 5 lat(RoM), zapewne ty też nie więc rok ma tutaj gówno do znaczenia.Nie wiem czy wiesz ale wczesniej był pasek z postepu i OBT wypadaly na koniec maja.A OBT bedzie bez wipe.

Gram w WoWa od 2006. Później RoM i od Chaptera III znów WoW.

Tak, lecz teraz jest TBA. I nikt nie posiada informacji o Open Becie.

Chyba Cię źle zrozumiałem wcześniej. Masz na myśli CBT z wipem do OBT a później już bez żadnych wipe, tak? Bo tak ma być.

Do dziś pamiętam insty takie jak hoto, origin czy też hos to była magia w tamtych czasach. W DP takiego czegoś nie ma, tutaj Instancje wyglądaja jak jakieś jaskinie z 40 mobami i jednym śmiesznym bossem.Albo insta krasnoludy gdzie robilo sie elitke na 50 lvl tam tez byl kosmos z trashem

Ja ci nie odpowiem na ten troll ale ty sam sobie tak :DD

MysleWiecJestem 23h temu:

Różnorodność ? myślisz że prawdziwy gracz patrzy jak wyglądają moby ? Widziałeś ile w tej instancji jest mobów ? I to jest poziom EASY, wiesz czego możesz spodziewać się na hardzie ? 2x więcej mobów i do tego bossa który pod względem taktyki przebija wszystkie bossy w Guild Wars 2. Zresztą na poziomie hard są dodatkowe bossy. Wbiłeś 28 poziom, więc odkryłeś maksymalnie 20 % zawartości gry, nawet nie odblokowałeś talentów do combosów. Nie wiem jak można być takim debilem, żeby oceniać content gry na closed becie - no serio w grze jest tyle funkcji zablokowanych bo szykują wszystko na open bete, a tu jakiś hejter sandworm który nigdy nie widział prawdziwego end-game'u narzeka cały czas.Zresztą ziom, nie wiesz co piszesz. Narzekasz na pierwszą instancję w grze, a co było w Runes of Magic ? Pamiętasz Ogród Grzybów, albo drugą instancję Jałowe Groty ? Albo trzecią Pieczara Prób ? No może mi powiesz, że tam była jakaś taktyka ? Tam dopiero było Ctrl + v ! Grę ocenia się po wbiciu maksymalnego poziomu i taka prawda.
Lol, nie rozumiesz że tutaj instancje są na poziomie easy ? Co robiłeś w Runes of magic na instach easy ? Też spamowałeś jeden przycisk bo trash leciał na 1 skilla, a boss na 3.O grafice już pisałem wyżej, jak widać grasz na 8 letnim sprzęcie, więc nie dziwie się, że ci się nie podoba. Zresztą... grafika cały czas w grze jest poprawiana zobacz sobie ostatnie patche na dodatek jutro następna poprawa jeśli chodzi o grafikę - Engine update( better graphics).4 klasy ? następny... może i są 4 klasy, ale każdą klasę możesz rozbudować po swojemu np. z warrora możesz zrobić dpsa albo tanka, z oracle możesz zrobić supportera albo dpsa, z rangera możesz zrobić postać nastawioną na walkę z odległości, albo na bliski kontakt z przeciwnikiem, a z maga możesz zrobić kolesia który będzie kręcił dps, albo będzie odpowiedzialny za stuny i cc. Więc widzisz z 4 klas zrobiło się 8. Na dodatek wyjdą do tej gry dodatki,chaptery jak to miało miejsce w Romie i pewnie z którymś chapterem nowe klasy dojdą.Na dodatek jutro odblokują instancję trudniejsze niż easy, zobaczymy czy wtedy będziesz spamował jednym przyciskiem. Lubię toOdpowiedzCytuj
A na jakiej instancji byłeś ? Bo coś nie pamiętam instancji w której była sala z 40 mobami. Ta gra pod każdym względem jest dynamiczniejsza niż Rom. Zresztą nie ma to jak oceniać grę na 20 lvl i to podczas Closed bety. Rozumiesz, że jak na razie ta gra ma włączone 50% zawartości ? Wbij maksymalny lvl i wtedy zobaczysz jak prezentuje się DP - topowe instancje na których liczy się zgranie całego party, do tego ligi gdzie z gildią będziesz walczył o przejmowanie terenu. A o chaptery się nie martw będą wydawane pewnie co rok i nie będziesz nadążał za zmianą ekwipunku bo co chwile nowy patch z nową instancją.
Gram w WoWa od 2006. Później RoM i od Chaptera III znów WoW.Tak, lecz teraz jest TBA. I nikt nie posiada informacji o Open Becie.

Dlatego napisałem "najwczesniej", zreszta w TW juz jest OBT.

Nie wiem po co sie rzucasz do takich pierdół....

Ja ci nie odpowiem na ten troll ale ty sam sobie tak :DDMysleWiecJestem 23h temu:

Hehe, Myśle że Dragons Prophet zapowiada się wyśmienicie. Ogólnie to jest Closed Beta a i tak gra oferuje dużą zawartość pod tym względem. Wyjdą instancje hard to zobaczycie prawdziwy hard i prawdziwą taktykę.

Dlatego napisałem "najwczesniej", zreszta w TW juz jest OBT.Nie wiem po co sie rzucasz do takich pierdół....

Wiem, bo sam gram na TW, Jest znacznie lepiej, bez radykalnych bugów. Lecz gra mimo wszystko nie zmieniła się na super dopieszczoną pod względem gameplay i grafiki.

Hehe, Myśle że Dragons Prophet zapowiada się wyśmienicie. Ogólnie to jest Closed Beta a i tak gra oferuje dużą zawartość pod tym względem. Wyjdą instancje hard to zobaczycie prawdziwy hard i prawdziwą taktykę.

Znowu zamiana ról? :D

Wiem, bo sam gram na TW, Jest znacznie lepiej, bez radykalnych bugów. Lecz gra mimo wszystko nie zmieniła się na super dopieszczoną pod względem gameplay i grafiki.

Idź sobie na Aslan/Ystra w RoMie i oceń gameplay.

Pierdololololo ver.2

Wyjdzie chapter który podniesie ta gre na wyzszy poziom. Tak samo było z romem który stał się najlepszą grą F2P podczas premiery Chaptera II - doszły elfy i klasy jak druid czy strażnik. Nie pisze o instach jak origin, hos, dl, zs, hoto bo to wisienka na torcie.

DP potrzebuje czasu żeby zostać królem jeśli chodzi o gry F2P.

Jakiś Ghoul na forum DP wrzucił patch notes niby wersji 1061, tłumaczone z wersji TW. Są kilka stron wcześniej.

Idź sobie na Aslan/Ystra w RoMie i oceń gameplay.Pierdololololo ver.2

Ja piszę o DP a nie o RoMie...

Wyjdzie chapter który podniesie ta gre na wyzszy poziom. Tak samo było z romem który stał się najlepszą grą F2P podczas premiery Chaptera II - doszły elfy i klasy jak druid czy strażnik. Nie pisze o instach jak origin, hos, dl, zs, hoto bo to wisienka na torcie.DP potrzebuje czasu żeby zostać królem jeśli chodzi o gry F2P.

Koleś chyba oszalałeś O_o

Przecież DP to jakiś tani syf na poziomie 2010 roku gdy RoM wydany w 2008 ma 3 razy wiecej zawartości i lepszy gameplay.

Graficznej zmiany też nie widze, te same kanciaste tekstury i sztywne animacje.

Taka kopia RoM ver.2 pod inną nazwą bez większych zmian.

Zresztą to będzie kolejne gówno P2W, zobaczysz po 3-4 miesiacach od premiery.