Duży problem WoW vs TESO

Z tego miejsca jeszcze raz wszystkim dziękuję za komentarze :) Chciałbym ogłosić że grę którą wybrałem jest World of Warcraft. Dziękuję ża pomogliście mi w tym wyborze było ciężko ale się udało. Zapytacie się dlaczego właśnie WoW gdzie wypowiedzi są 50% na 50% prawie tak samo w ankiecie. Odpowiadam tak na prawdę zwyciężyło uniwersum które moim zdaniem jest dużo bogatsze i ma więcej do zaoferowania na graczy. WoW jest królem gier MMORPG od kilku dobrych lat i utrzymanie takiej formy jest ogromnym wyczynem na skalę światową. Moża być przeciwnikiem lub zwolennikiem WoW'a ale na pewno dużo wniósł do do naszego świata. Oczywiście nie sądzę że TESO jest słabe czy coś w tym stylu życzę mu jak najlepiej i życzę aby kiedyś też zrobił taki poziom gier MMORPG jak WoW do tej pory. Dziękuję i pozdrawiam.

P.S. Proszę nie kasować tematu może komuś się przyda w przyszłości.

Kasować nie będę, ale zamknąć zamknę, jako że "problem" został rozwiązany :)

Witam serdecznie. Mam mały problem gdyż nie wiem którą grę wybrać pośród dwóch tytułów. WoW oraz TESO które w moim przekonaniu są bardzo ale to bardzo dobrymi tytułami jak na dzisiejsze czasy. Chciałbym abyście pomogli mi w wyborze. Oczywiście w jedym i drugim tytule będę opłacał abonament.

Jakie aspekty mnie interesują przede wszystkim:

- system PvP

- system PvE

- system rozwoju postaci oraz buildy

- różnorodność skilli do danej klasy postaci

- fauna i flora otaczający nas świat

- budowa end-game

To chyba na tyle. Nie chcę tutaj wypowiedzi fanboyów jednego i drugiego tytułu lecz rzetelne wypowiedzi dlaczego ta gra a nie druga. Przede wszystkim interesują mnie argumenty przemawiające na korzyść WoW'a lub TESO. Mam nadzieję że będą wypowiadać się osoby które miały przyjemność uczestniczyć w end-game jednej i drugiej gry i mogą coś o tym powiedzieć.

Pozdrawiam serdecznie i czekam na wasze wypowiedzi :)