Tak więc napiszcie tutaj czy "świętowaliście".Ja się przyznam że nie, bo z kumplem stwierdziłem że fajniej będzie pośmiać się z tych co uciekli z lekcji...
Dzień wagarowicza ;)
Tak więc napiszcie tutaj czy "świętowaliście".Ja się przyznam że nie, bo z kumplem stwierdziłem że fajniej będzie pośmiać się z tych co uciekli z lekcji...
Nie ma to jak solidarność klasowa...
Kit z solidarnością... wszyscy nawet ja nawijali przez cały dzień że pójdą, a na końcu poszły 3 osoby...
hah,nie ma to jak dzień wagarowicza który 90% uczniów w szkołach ma dziennie :]
Też nie byłem na wagarach chociaż ja nigdy nie chodzę na wagary bo to syf
Rano siłownia, a teraz siedzę w domu xd
Specjalnie nie świętowałem
Nie ma to jak solidarność klasowa...
-hej zajarmy cos
-niee
-bądz solidarny z klasą...
-hej chodzmy powciagac cos
-niee
-hej skoczmy w ogien
-niee
-hej a moze mialbys tak właśny mózg i wole
-niee
idealna logika wymyslona przez jakieś pieprzone klony ktore uwazaja sie za tak oryginalne jak paczka plyt cd
-hej zajarmy cos-niee-bądz solidarny z klasą...-hej chodzmy powciagac cos-niee-bądz solidarny z klasą...-hej skoczmy w ogien-niee-bądz solidarny z klasą...-hej a moze mialbys tak właśny mózg i wole-niee-bądz solidarny z klasą...idealna logika wymyslona przez jakieś pieprzone klony ktore uwazaja sie za tak oryginalne jak paczka plyt cd
Polska krajem skrajności!
To chyba jedyna strona, na której gdy ktos zrobi temat w Hydeparku, to juz na pierwszej stronie robi sie offtop xD
I żeby nie było, że sa robie tylko offtop - Na wagarach można powiedziec że byłem. Mam rekolekcje.
U mnie w klasie ponad 50% sobie poszło, dzięki nim mieliśmy luzu tyle co nigdy. Osobicie nie byłem, ponieważ nie obchodze tego "święta".
Ja przesiedziałem w domu, ale podobno z klasy było tylko 8 osób, a szkołę zamknęli na klucz, bo za dużo ludzi uciekło
A ja zamiast lekcji poszedłem na 2h do szkoły obejrzeć film i nawcinać się picy. No i oczywiście buchy, buchy.
Polska krajem skrajności!
Polska krajem płytkich idiotów rzucających nieprzemyślane słowa...
I porównania.
Polska krajem płytkich idiotów rzucających nieprzemyślane słowa...
Dobrze wiem co mówię Trzeba tylko spojrzeć na to z różnych stron, anie z jednej...
Ja miałem dzisiaj prezentacje szkół no ale 5 pierwszych lekcji też było, stan klasy 11 na 24 ;P
I TAK k**wa MI TEN TEST Z HISTORII ZROBILI =,=
A ja olałem wykład na początek dnia. Na tyle głupi żeby omijać ćwiczenia które mam raz na 2 tygodnie nie jestem...
U prawie cała klasa nawiała xD Ja też miałem iść z dwoma kumplami ale jeden kolega się rozmyślił i powiedział, że nie idzie to poszliśmy już do szkoły żeby nie było przypału i ku zaskoczeniu do końca lekcji nie przyszedł -.-' dzisiaj byłem tylko ja i mój kolega na lekcjach dwie osoby epicko xd Nic nie robiliśmy ;D
Dobrze wiem co mówię Trzeba tylko spojrzeć na to z różnych stron, anie z jednej...
LOL to właśnie był przekaz mojej wypowiedzi. Właśnie ty spojrzałeś na to z jednej strony pisząc o tej "solidarności"
U nas rekolekcje a i tak poszło 11 osób w porywach do 12. Sam tylko zerwałem się z rekolekcji(na 6 skróconych tylko byłem).