@polak przydałaby ci sie umiejetnosc czytania ze zrozumieniem. Jak nie wiesz to sprawdz 1 wyraz jaki napisałes w poscie a potem porownaj z moim nickiem....
Nie napisałem nic o oszustwach(normalne ze chca zarobic, tylko mowie ze płatne DLC to szczyt chamstwa), po 2 sprawdz co znaczy "moda" jak to okresliłes (kilka gier z czyms takim na przełomie 20 lat, faktycznie moda btw. ja i moj kumpel nosilismy ten sam kolor spodni wczoraj, czyli wg ciebie to znaczy ze juz ten kolor jest modny dzieki nam),
po 3 nie kupuje tych gier, wlasnie dlatego, wiec o co ci chodzi - nie wiem
po 4 nie zrozumiałeś o co chodzi w blizzardzie i gry dla kasy/graczy (spytaj sie kogokolwiek jaka duza fima/korporacja robi gry "dla graczy" to sie dowiesz o co chodzi),
5 nie napisałem że wiem co oni maja zamiar zrobic, ale to jest marketing, wiec jak chcesz to mozna wysnuc kilka prawdopodobnych teorii, tym bardziej o czyms, co sie jzu stalo i widac golym okiem skutki
6,7,8,9, itd. czytanie ze zrozumieniem, czy to tak wiele?
przeczytałeś jeden post i się mądrzysz
P.S. brawo za porownywanie samochodu/paliwa do gier, to ja porownam tak, fajnie miec dziewczyne, ale musze jej kupować prezenty, CO ZA OSZUSTWO, ZDZIERSTWO!!!!!!!!!!!!!!!!!
piekarnie to tez oszusci, zmowili sie z masarniami, bo jak kupuje chleb to musze dokupic jakiejsc szynki/miesiwa zeby smakowała!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (takie 2 krytyczne przykłady pokazały chyba smiesznosc/glupote twoje stwierdzenia)
Wybacz za ostra krytyke, ale nie lubie gdy ktoś krytykuje mnie, nie czytajac nawet ze zrozumieniem, przekrecajac to co napisałem, wyciagajac slowa z kontekstu.
W tym temacie ja nie narzekam na ceny i producentów(okej wlasciwie narzekam ale to rozumiem i nie bronie im tak robic, bo i tak nie kupuje gier takich), tylko wspominam o tym. Po prostu rynek gier był kiedyś niszowy, ale już nie jest i przedewszystkim liczy sie mamona.