Dziwne dźwięki na całym świecie

Możliwe że sporo osób natrafiło na różne filmiki na yt z całego świata, jakoby od jakiegoś czasu słychać dziwne dźwięki nieznanego pochodzenia. Tu jest jeden z nich, "zlepione" kilka filmików w jedno:

Szczerze mówiąc nie wiem co o tym myśleć. Z jednej strony to mogą być w większości fake, nałożony tylko "ten" dźwięk na urywek filmiku, z drugiej natomiast nie chce mi się jakoś wierzyć, że cały świat miałby ochotę robić takie sztuczne filmiki. Myślę że może to być dość ciekawy temat do rozmowy, więc zapraszam, nie krępujcie się i podawajcie swoje własne opinie, własne zdanie.

Boże, ludzie nie dorabiajcie teorii spiskowych wszędzie... Ta sprawa już dawno była wyjaśniona... To był trolling użytkowników z 4chan.org... No proszę was... Niedługo będziecie dorabiać teorie spiskowe do soli przemysłowej, że to było wszystko specjalnie...

OGAR!

A ja jestem profesorem wszelkich nauk poje****** i napiszę jedno: to jedynie wiatr lub popsuty mikrofon w kalkulatorze, straszne prawda?

warn_ico.png
Za wulgaryzm. - Dzz

Ufo atakuje.

A ja jestem profesorem wszelkich nauk pojebanych i napiszę jedno: to jedynie wiatr lub popsuty mikrofon w kalkulatorze, straszne prawda?

Ehhh jak zrzynasz odpowiedź z mistrzów to zrzynaj całą......

Buhahahaha łaziki z morrowinda atakują, tylko tyle ;d

to sa rogi wikingow, nadchodza z Valhalli!

Sheprad zj*** sprawę. Tyle.

A właśnie że nie bo żniwiarze nadchodzą :D

Ehhh jak zrzynasz odpowiedź z mistrzów to zrzynaj całą......

Nie odwiedzam wszelkich debilnych stron pokroju "mistrzów" "demotywatorów" czy innych takich. Początek to niedokładne słowa mojego pijanego kolegi...

Rutkowski już zajał się tą sprawą.

Następna wojna klonów ;d Jedi do roboty ! xD

Te wasze komentarze to ma być spam czy cos jeżeli nie wierzycie wasza sprawa więc nie musicie nic pisać. Po pierwsze co za debil pisze ze ktoś te dzwięki puszcza i wogóle to wcale nie jest prawda wejdź na strone BBC i też o tym mówią ,a sorry 16latkowie nie wiedzą co to jest BBC. Moim pierwszym podejrzeniem było to że to mogą być te "trąby jerychońskie" ale ja nie wierze w biblie w świętych itp ale coś mnie tak tknęło na samym początku a może jednak coś istnieje jednak na tym świecie co by nas zaskoczyło. Po 2 jestem wielkim fanem UFO i wiem że są oni na Ziemi i mieszkają miedzy nami(na bank to jest moja sąsiadka stara su...joke:P). Ja wierze w teorie że człowiek naradza się co milion lat po jakieś katastrofie np.potężnej wojnie czy zagładzie spowodowanej przez zjawiska. I gdy ludzkoś ginie na Ziemi zostają jakieś cząstki byłej cywilizacji i tak właśnie w prehistorii na kamieniu malują helikoptery budują machiny itp bo cos po nas zostaje i rozwijamy się bardzo powoli ewoluujemy ale z cząstką nas samych. Mam dowód na ścianach świątyni Majów są namalowane czołgi helikoptery itp. I ten proces powtarza się powtarza a my nie jesteśmy tego świadomi.A co do dźwięków nie można wykluczyć żadnej z hipotez ale najbliższa mojej osoby to są kosmici ale dużo moich znajomych wiernych katolików mówią że to trąby jerychońskie. Każdy kieruje się czym innym jeden nauką drugi religią a jeszcze trzecia grupa to dzieci którzy są wpatrzeni w narkotyki,sex,alkohol i nie mają w ogóle zdania bo nic nie mają w głowie.

Jestes wielkim fanem Ufo? No nie powiem, niezły koncert ostatnio dali, mam ich najnowszy krążek...

@HisGhostInTheFoG Co do twojej teori o katastrofie też ją popieram. I polecam zapoznać się z Atomową Wojną Bogów :)

Te wasze komentarze to ma być spam czy cos jeżeli nie wierzycie wasza sprawa więc nie musicie nic pisać. Po pierwsze co za debil pisze ze ktoś te dzwięki puszcza i wogóle to wcale nie jest prawda wejdź na strone BBC i też o tym mówią ,a sorry 16latkowie nie wiedzą co to jest BBC. Moim pierwszym podejrzeniem było to że to mogą być te "trąby jerychońskie" ale ja nie wierze w biblie w świętych itp ale coś mnie tak tknęło na samym początku a może jednak coś istnieje jednak na tym świecie co by nas zaskoczyło. Po 2 jestem wielkim fanem UFO i wiem że są oni na Ziemi i mieszkają miedzy nami(na bank to jest moja sąsiadka stara su...joke:P). Ja wierze w teorie że człowiek naradza się co milion lat po jakieś katastrofie np.potężnej wojnie czy zagładzie spowodowanej przez zjawiska. I gdy ludzkoś ginie na Ziemi zostają jakieś cząstki byłej cywilizacji i tak właśnie w prehistorii na kamieniu malują helikoptery budują machiny itp bo cos po nas zostaje i rozwijamy się bardzo powoli ewoluujemy ale z cząstką nas samych. Mam dowód na ścianach świątyni Majów są namalowane czołgi helikoptery itp. I ten proces powtarza się powtarza a my nie jesteśmy tego świadomi.A co do dźwięków nie można wykluczyć żadnej z hipotez ale najbliższa mojej osoby to są kosmici ale dużo moich znajomych wiernych katolików mówią że to trąby jerychońskie. Każdy kieruje się czym innym jeden nauką drugi religią a jeszcze trzecia grupa to dzieci którzy są wpatrzeni w narkotyki,sex,alkohol i nie mają w ogóle zdania bo nic nie mają w głowie.

Szczerze mówiąc już myślałem że nie będzie z kim pogadać ;) U mnie pierwsze co nasunęło mi się na myśl to czyszczenie kominów elektrociepłowni albo czegoś w tym rodzaju (wysokich kominów). 3 lata temu u mnie w mieście czyścili właśnie takie kominy powietrzem pod dużym ciśnieniem, dźwięk wydawał się podobny do tego. Po obejrzeniu kilku filmów na yt i innych stronach pomyślałem, że to raczej mało prawdopodobne aby każda z tych osób znajdowała się w okolicy takiego komina, akurat podczas operacji czyszczenia. Dodatkowo większość tych filmików została nagrana w okresie 2-3 dni i to na całym świecie, i raczej wątpliwe wydaje mi się że tyle osób miało by ochotę "na gwałt" robić ogrom fałszywych filmików. Zresztą na niektórych widać reakcje towarzyszących autorom zwierząt, które najwyraźniej wyczuły, usłyszały czy co tam jeszcze to zdarzenie.

Chodzi to tobie o ten artyków http://historyk.republika.pl/arty/awb1.htm . Czytałem go już bardzo dawno już nie pamiętam nawet kiedy ale wiem że dzięki niemu zmieniłem trochę poglądy na temat naszego życia na Ziemi. "Ziemia jest małym ziarenkiem dla Wszechświatu a my jesteśmy niczym dla niego".

Jeżeli chodzi o rozmowę na takie tematy jestem bardzo otwarty bo bardzo się tym interesuje nie tylko grami. Świat jest dla nas nie pojęty i nie wszystko można udowodnić w naukowym punkcie widzenia. Dam przykład każdy z nas kiedyś idąc ciemną ulicą słyszy za sobą kroki ,zatrzymujesz się a tu nikogo nie ma idziesz dalej i znowu ktoś za tobą idzie a nikogo nie widzisz. Czy to jest normalne?? Nie i każdy na takie zdarzenie będzie patrzył inaczej jeden że duch 2 może jakiś koleś a 3 grupa najmniejsza usiądzie w domu i pomyśli sobie a może to ktoś był kogo nie widać ale słychać(UFO lub cos w tym stylu). Jeszcze jeden przykład człowiek to jest najbardziej doskonała forma życia na Ziemi ale każdemu z nas przytrafiło się chodź raz w życiu "déjà vu" robiąc coś myślałeś kurcze ale ja już to robiłem na 100% i tu zapala się światło w tunelu ale kiedy to robiłem i gdzie. To jest największa tajemnica naszego umysłu pamiętamy coś ale nie wiemy kiedy 5 lat temu 10 a może w innym życiu tego nie wiemy i się raczej nie dowiemy.

To dźwięki zbliżającego sie armagedonu. Latający Potwó Spagetti nie wytrzymał i rozpier..... ludzkość w pył. Majowie też to przewidzieli, dlatego ponad 1/2 roku żyjemy w postapokaliptycznym świecie. Do tegu iluminaci budzą Wielkiego Cthulhu przy pomocy masońskich przepowiedni Nostradamusa. BOŻE MIEJ NAS W OPIECE!

Zwierzęta zazwyczaj wyczuwają że coś nie tak jest. A prawdy nie dowiemy się z oficjalnych źródeł bo one służą tylko do ogłupiania mas. Jak w przypadku ryzyka utraty sondy podczas robienia z bliska zdjęć księżyca. Niby po co tyle ryzykowali.. Ale to tak po za tematem. Co do tematu to hmm.. Może testy jakiegoś urządzenia??. Tak chodziło mi dokładnie o ten artykuł.

A motyw deja vu jest znany chyba wszystkim. I też wiele razy mnie to zastanawiało. Kto wie kim kiedyś byliśmy. I właśnie dlatego nie wierze w boga tylko w motyw reinkarnacji... Ale zaraz posypią się pociski.. :D

Zwierzęta zazwyczaj wyczuwają że coś nie tak jest. A prawdy nie dowiemy się z oficjalnych źródeł bo one służą tylko do ogłupiania mas. Jak w przypadku ryzyka utraty sondy podczas robienia z bliska zdjęć księżyca. Niby po co tyle ryzykowali.. Ale to tak po za tematem. Co do tematu to hmm.. Może testy jakiegoś urządzenia??. Tak chodziło mi dokładnie o ten artykuł.A motyw deja vu jest znany chyba wszystkim. I też wiele razy mnie to zastanawiało. Kto wie kim kiedyś byliśmy. I właśnie dlatego nie wierze w boga tylko w motyw reinkarnacji... Ale zaraz posypią się pociski..

Reinkarnacja jest taką saą bzdurą jak istnienie jakiejś boskiej istoty. Po prostu ludziakom( pisownia specjalna) ciężko zrozumieć, że po śmierci "nie będzie niczego", przecież Bóg, ALLah, Jahwe, Jehowa czy Wisznu nas kocha. NO jasne, tak samo jak Smok Wawelski....