Dziwne dźwięki na całym świecie

LINK

http://www.youtube.com/watch?v=-dIG3sWhyuc&feature=related

Biorąc pod uwagę film który podał @up mogę stwierdzić tylko tyle że kilka tego rodzaju filmików to fake. Ale co z resztą? Na tych dwóch filmach które podałem, badając je na podst. filmu @up nie było na nich ani dźwięku ptaków, ani nie był to stadion gdzie coś mogłoby zakłócić radio komentatorów. Poza tym na jednym z nich kot wyraźnie zareagował na pojawiający się głos. Tak wiem że gadam naukowo :D

http://www.youtube.com/watch?v=-dIG3sWhyuc&feature=related Biorąc pod uwagę film który podał @up mogę stwierdzić tylko tyle że kilka tego rodzaju filmików to fake. Ale co z resztą? Na tych dwóch filmach które podałem, badając je na podst. filmu @up nie było na nich ani dźwięku ptaków, ani nie był to stadion gdzie coś mogłoby zakłócić radio komentatorów. Poza tym na jednym z nich kot wyraźnie zareagował na pojawiający się głos. Tak wiem że gadam naukowo

Masz racje, bardzo bardzo naukowo. "Nie było ptaków i stadionów i zareagował kot". Einstein był by z ciebie dumny. A tak serio, na prawde bardziej wierzysz w to, że ten dźwięk to kosmici, czy jaszczuroludzie, niż w to, że ktoś to podłożył komputerowo?

W bc2 był w kampanii na single idealnie taki sam dźwięk.... ciekawe :) W sumie w LOST chyba też.

W bc2 był w kampanii na single idealnie taki sam dźwięk.... ciekawe W sumie w LOST chyba też.

Właśnie w LOST ... ten taki czarny dym ... wydawał podobne dzwięki. Niedawno tzn jakiś czas temu interesowałem się tym i o to jedna z teorii

Właśnie w LOST ... ten taki czarny dym ... wydawał podobne dzwięki. Niedawno tzn jakiś czas temu interesowałem się tym i o to jedna z teorii

Czarny dym czyli jak on sie nazywał... w sumie nie pamiętam jak sie nazywał koleś który był zły i był uwięziony na wyspie... w sumie przez ten dym.

pomoze ktos!!!

warn_ico.png
Spam. - Cree

Nagrywają film na podstawie Mass Effecta.

Wojna Światów!

All must die!

Nagrywają film na podstawie Mass Effecta.

W Białymstoku? :D

@Topic:

No proszę was. Kolejne dziwne posty po tych z tematu o Illuminatach? Macie dowody? lolz. Teraz wszyscy bawią się w naukowców. Świat jest dla Ciebie niepojęty? To na ch* się o nim wypowiadasz? Nie rozumiesz go, ale mimo to dalej gadasz o d*p* Marynie. Ale cóż. Dalej oglądaj BBC. Od tego na pewno zmądrzejesz. A może po prostu przesuwają się bieguny? LOL.

Powiem szczerze, że ci co to wyśmiewają, są ostatnimi idiotami i ignorantami z którymi nie warto zamieniać ani słowa. Żyjcie dalej w swoim malutkim zakłamanym świecie i myślcie, że nic się nie dzieje, że was, ani waszych dzieci to nie dotyczy, olejcie to, a przekonacie się jak będziecie za to pokutować, bo nic z tym nie zrobiliście, że nie przyjeliście tego do świadomości. Macie zbyt małe móżdżki by to zaakceptować, a przynajmniej tego nie wyśmiewać.

@Dwarfar

Cześć Oświecony! Masz niesamowity dar mowy/pisania. Aż mnie coś w krtani uciska i zbiera mi się nie płacz. Tak, olewam to. Ciekawe, co ty robisz z tym fantem?

Patrzę co jem i piję, nie oglądam wiAdomości w TV, informacje pobieram z nieoficjalnych źródeł, chodzę na demonstracje jeśli mam taką możliwość, nie szczepię się, nie biorę leków (tylko natura!), nie myję zębów pastami z fluorem, nie łykam jak pelikan wszystkich informacjii, nawet tych superpotwierdzonych w gAzetach i wiele innych które pozwalają mi jeszcze jakoś trzeźwo patrzeć na świat. To robię, a zamierzam jeszcze więcej w miare możliwości.

Tak naprawdę każdy z tutaj się wypowiadających, obojętnie po której stronie by nie stanął, jest ignorantem. Wasza wiedza opiera się na tym, co ktoś napisał w internecie, co gdzieś usłyszeliście przy piwie itd.

Do czego zmierzam? Otóż nie do tego, że macie przestać pisać takie tematy. Zmierzam do tego, że ci, którzy tutaj zaczynają wyzywać od ignorantów itp. mogą sobie swoje inwektywy w dupska wsadzić, forum jest po to, żeby dyskutować, a nie obrażać innych. Każdy ma swoje zdanie i ma prawo je tutaj przedstawić, a to że jest ono inne, niż wasze, nie znaczy, że macie zaraz po nim jechać. Gość nie wierzy w teorie spiskowe? Trudno, jego sprawa i nic wam do tego. Z drugiej strony jeśli wierzy, to też na cholerę się czepiacie?

Koniec OT, nie mogłem się powstrzymać. Za dużo poniżej 18 roku życia na tym forum siedzi, bez urazy dla tych ogarniętych <18, bo takich jest - na całe szczęście - coraz więcej. Niemniej jednak, gro z tego przedziału wiekowego plasuje się w okolicach sławnego już "brodzika intelektualnego". Tyle ode mnie.

Jeśli zaś chodzi o sam temat, to ciężko mi się wypowiedzieć na podstawie tych filmików wiedząc, że ktoś mógł je spreparować. Gdyby przyjąć, że jest to prawda, to ciarki przechodzą, ale jeśli to fejk, to emocje zerowe. Ot - jakaś grupa ludzi kpi sobie z modnego ostatnio zamiłowania do teorii spiskowych. Nie zrozumcie mnie źle - nie neguję tego, ale też za bardzo w to nie wierzę. Dopuszczam możliwość istnienia pozaziemskich, inteligentnych istot, bo nie ma niezbitego dowodu na to, że one nie istnieją.

Aha, i nie mieszajcie do tego religii, a już szczególnie nie obrażajcie ludzi z uwagi na ich wierzenia, czy też ich brak, bo to naprawdę jest kretynizmem. Najdelikatniej mówiąc.

Ide sie przytulic do poduszki, ciao

Patrzę co jem i piję, nie oglądam wiAdomości w TV, informacje pobieram z nieoficjalnych źródeł, chodzę na demonstracje jeśli mam taką możliwość, nie szczepię się, nie biorę leków (tylko natura!), nie myję zębów pastami z fluorem, nie łykam jak pelikan wszystkich informacjii, nawet tych superpotwierdzonych w gAzetach i wiele innych które pozwalają mi jeszcze jakoś trzeźwo patrzeć na świat. To robię, a zamierzam jeszcze więcej w miare możliwości.

Zapomniałeś dodać czy to tak na serio?

Jak na serio to życzę bezbolesnej, rychłej śmierci [*] i szczęśliwego nowego roku

Też kiedyś byłem zafascynowany teoriami spiskowymi i innymi takimi, dopóki sam nieświadomie stworzyłem nagranie, które przypomina te niesamowite zagwostki... Moje domniemane ufo okazało się odbiciem księżyca w lustrze leżącym na balkonie sąsiada :) Tak więc działajcie dalej, bo masonami okażą się Chińczycy, którzy za 20lat będą nas przerabiać na mydło

Im dłużej czytam wasze wypowiedzi, tym bardziej boję się, że na chatę wbiją mi ci gostkowie z filmu "Jestem Numerem 4" (bo tam było coś o illuminatach i NWO czy jakoś tak). A ich się przestraszyłem :)

Nie znam się na tym za dobrze, ale patrzałem też na te karty illuminatów. Coraz bardziej się boję. Wgl to jak słyszę "Illuminaci", to ciarki mi przechodzą. Ale kontynuujcie, może jeszcze czegoś się dowiem :)

Im dłużej czytam wasze wypowiedzi, tym bardziej boję się, że na chatę wbiją mi ci gostkowie z filmu "Jestem Numerem 4" (bo tam było coś o illuminatach i NWO czy jakoś tak). A ich się przestraszyłem Nie znam się na tym za dobrze, ale patrzałem też na te karty illuminatów. Coraz bardziej się boję. Wgl to jak słyszę "Illuminaci", to ciarki mi przechodzą. Ale kontynuujcie, może jeszcze czegoś się dowiem

Zaiste, konwersacja rozwinęła się ciekawa :)

Nawet jeżeli te nagrania zostały "spreparowane". To nie zmienia faktu że wiele informacji przed nami szarymi obywatelami jest zatajane. Nigdy nie dowiemy się z oficjalnych źródeł jak jest naprawdę. Świat jest sterowany przez garstkę ludzi(możecie mnie nazwać debilem że w takie coś wierzę. W d*pie mam to. To jest moje zdanie). I oni nigdy nie pozwolą aby takie szaraczki wiedziały coś co może doprowadzić do przewrotu, a w zamian to karmią nas jakimiś pierdołami które zaprzątają głowy mas... Jest wiele informacji, które wskazują na różne przebiegi historii. Przykładowo tajne bazy III Rzeszy Niemieckiej na Antarktydzie.. Kto nie orientuje się w temacie proszę aby się nie wypowiadał bo nie chce mi się naprawdę kłócić z ludźmi którzy wiedzę czerpią z różnorakich portali...

A jak ktoś mądry chce poczytać o ciekawych informacjach co do naszej cywilizacji niech się zapozna z ATOMOWĄ WOJNĄ BOGÓW....

Link dla was

Link

Widze że naprawde nie macie co robic, tylko myslec o iluminatach i innych pierdołach...