Dziwne dźwięki na całym świecie

Link dla wasLinkWidze że naprawde nie macie co robic, tylko myslec o iluminatach i innych pierdołach...

Chyba każdy ma prawo do własnego i odmiennego zdania na niektóre tematy i nie musi to oznaczać że ma się problemy z psychiką

Oczywiscie, ale tak się składa że jest taka choroba psychiczna, ktora objawia się tym, że widzi się spiski, zamachy na własne życie etc

jest to odmiana paranoi zwana "persecutoria", wlasciwie to jest paranoja prześladowcza...

Akurat link był dla żartu, ale naprawdę, teorie spiskowe można widzieć wszędzie, nawet takie że mleko robi się za drogie bo rząd chce żebyśmy mieli osteoporoze, przez to nie pracowali fizycznie, a kształcili się i pracowali "mózgiem"....

Czy ta teoria ma sens? Tyle ile wasze teorie, ale ok zgadzam się możecie mieć własne zdanie. Ale pytanko, nawet jeśli by to była prawda, co byś zrobił? NIC

Oczywiscie, ale tak się składa że jest taka choroba psychiczna, ktora objawia się tym, że widzi się spiski, zamachy na własne życie etcjest to odmiana paranoi zwana "persecutoria", wlasciwie to jest paranoja prześladowcza...Akurat link był dla żartu, ale naprawdę, teorie spiskowe można widzieć wszędzie, nawet takie że mleko robi się za drogie bo rząd chce żebyśmy mieli osteoporoze, przez to nie pracowali fizycznie, a kształcili się i pracowali "mózgiem"....Czy ta teoria ma sens? Tyle ile wasze teorie, ale ok zgadzam się możecie mieć własne zdanie. Ale pytanko, nawet jeśli by to była prawda, co byś zrobił? NIC

Na "persecutoria" nie cierpię bynajmniej tego nie stwierdził mój psychiatra ;p.

No można widzieć wszędzie teorie spiskowe zgadzam się. I zapewne masz rację , że bym nic nie zrobił bo taki szary ludzik jak ja nie ma nic do gadania w wielu sprawach. Ale pewności , że jesteśmy pierwszymi w tym układzie mieć nie możemy..

Co do mleka, to nie powinniśmy go w ogóle pić. Mleko krowie ma na nas zły wpływ. Chyba, że chcesz by ci kopyta i rogi urosły :DLINK

Rozwiązałem zagadkę dziwnych dźwięków:

Mam pytanko, nie lepiej otworzyc taki ogólny temat, w którym ci kilkunastoletni wiedzący lepiej pisali by sobie o tych i innych pierdołach, niż, średnio co dwa tygodnie, zakładac jakiś smiechowy temat?

A to ciekawe z tym mlekiem, już coś takiego słyszałem ale potwierdzenia nie znalazłem. Na szczęście i tak nie pije mleka, ewentualnie do płatków ale to i tak rzadko.

To właściwie nawet zgadza się na moim przykładzie, dużo mleka nie pije a mam bardzo twarde kości, wiele poważnych urazów a żadnego złamania jak do tej pory ;d

to może jest trochę z tym powiązane :D

http://www.youtube.com/watch?v=Ev8JGqDO8nk&feature=player_embedded

ten obiekt był przez 1 dzień na słońcu i coś robił

Matko boska, to nie jest żaden obiekt, tylko wybuchy na słońcu. A my ziemianie mamy na tyle szczęścia, że posiadamy coś takiego jak atmosfera i nic nam nie grozi z powodu wybuchów słonecznych. Jedynie zasięgu w telefonie możesz nie mieć (w trakcie wybuchu i parę godzin po). Wielka katastrofa, nie zadzwonisz do kolegi. (Poza tym była o tym mowa w TV.)

@Edit: Doczytaj czasami info i wróć. Bo wprowadzasz nieświadomych w błąd.

Jak słysze te dźwięki to przypomina mi się taki film z Tomem Cruisem. Tam były takie wielkie kosmiczne stalowe cuda i one tak właśnie ryczały czy też wyły. Sam nie wiem jak te dźwięki określić. W każdym razie dla mnie niemożliwe jest że oni tak o włączają kamerę i nagle jest ten dźwięk. Może mieszkają blisko stoczni czy coś. Tam takie dźwięki to normalka.

P.S

Pierwszy filmik 5:20. Stoją w lesie i na bank ktoś drzewa wicina piłą albo to dźwięk jakiegoś tartaku, bo odgłos jest praktycznie identyczny jak te znane mi właśnie z lasów.

P.S 2

Ten filmik ostatni przedstawia jak wyżej ktoś ujął wybuch na słońcu. Wyraźnie widać jak na powierzchni słońca rozchodzi się fala uderzeniowa można powiedzieć.

@Xaorus

Tak jak ktoś już napisał. Niemożliwe jest, że w tak krótki odstępie czasowym, że coś jest czyszczone etc. Pewnie niektóre to fake, ale nie wszystkie. Po za tym, jak już zauważyłeś, dźwięki powtarzają się kilka razy, dlatego nie dziw się, że ktoś wyciągnął komórkę i zdołał je uchwycić.

Co do mleka, to nie powinniśmy go w ogóle pić. Mleko krowie ma na nas zły wpływ. Chyba, że chcesz by ci kopyta i rogi urosły LINK

No patrz! Piję mleko od dziecka i żadnych problemów ze zdrowiem nie mam! O_o Idź cisnąć swoje anty-wszystko bajki trzynastolatkom z gimnazjum, którzy są podatni na te anarcho-bzdury, które tutaj promujesz.

Patrzę co jem i piję, nie oglądam wiAdomości w TV, informacje pobieram z nieoficjalnych źródeł, chodzę na demonstracje jeśli mam taką możliwość, nie szczepię się, nie biorę leków (tylko natura!), nie myję zębów pastami z fluorem, nie łykam jak pelikan wszystkich informacjii, nawet tych superpotwierdzonych w gAzetach i wiele innych które pozwalają mi jeszcze jakoś trzeźwo patrzeć na świat. To robię, a zamierzam jeszcze więcej w miare możliwości.

A na jakiej podstawie twierdzisz, że "nieoficjalne źródła" są godne zaufania? I skąd pomysł, że to co robisz (a raczej to czego nie robisz) cokolwiek zmieni? Skąd wiesz czy twoje "trzeźwe patrzenie na świat" nie jest tym czego chcą iluminaci i inni "władcy świata"? Prawda jest taka, że gówno wiesz. Wmawiasz sobie, że jesteś z tych wielce uświadomionych by poczuć się lepiej. Tak naprawde jesteś tak samo ślepy jak ci "idioci i ignoranci".

Im dłużej myśle o tych teoriach spiskowych tym mniej mnie one obchodzą. Brutalna prawda jest taka, że jeśli faktycznie ktoś lub coś włada światem to nic z tym nie zrobimy, bo niby co możemy? A jeśli to wszystko to tylko wymysły idiotów to tym bardziej nie powinniśmy się tym przejmować.

No patrz! Piję mleko od dziecka i żadnych problemów ze zdrowiem nie mam! O_o Idź cisnąć swoje anty-wszystko bajki trzynastolatkom z gimnazjum, którzy są podatni na te anarcho-bzdury, które tutaj promujesz.

W tym tekście co podałem jest wyraźnie napisane, że 80% ludzi nie są wstanie przetrawić laktozy z mleka, więc możesz zaliczać się do mniejszości. Najczęściej powikłania po mleku występują około po 30 roku życia, nie wiem ile masz lat, bo nawet nie podałeś w swoim profilu, dlatego proszę cię nie nazywaj tego bzdurami, bo jeszcze nie wiesz co cię czeka.

@Piolczu, po prostu wiem, że robię tak jak powinienem, robię to zgodnie instuicją i jej się słucham. Duchowością człowieka i konspiracjami interesuję się od pięciu lat, przeszedłem wieloma ścieżkami, dlatego z doświadczenia i rozwoju mojej intuicjii wiem, że to co robię, robię słusznie.

A na jakiej podstawie twierdzisz, że "nieoficjalne źródła" są godne zaufania? I skąd pomysł, że to co robisz (a raczej to czego nie robisz) cokolwiek zmieni? Skąd wiesz czy twoje "trzeźwe patrzenie na świat" nie jest tym czego chcą iluminaci i inni "władcy świata"? Prawda jest taka, że gówno wiesz. Wmawiasz sobie, że jesteś z tych wielce uświadomionych by poczuć się lepiej. Tak naprawde jesteś tak samo ślepy jak ci "idioci i ignoranci".

Dobre podsumowanie, z tym, że przecież Dwarfar twierdzi, że:

po prostu wiem, że robię tak jak powinienem, robię to zgodnie instuicją i jej się słucham. Duchowością człowieka i konspiracjami interesuję się od pięciu lat, przeszedłem wieloma ścieżkami, dlatego z doświadczenia i rozwoju mojej intuicjii wiem, że to co robię, robię słusznie.

Nie przekonasz takiego gościa do niczego. On jest tak mocno wpatrzony w swoją zajefajność, że taki "we wszystko wierzący plebs"(zwany też "szarą masą") jak my, nie może go nawet dotknąć. On wie, że robi słusznie! :D

Nie przekonasz takiego gościa do niczego. On jest tak mocno wpatrzony w swoją zajefajność, że taki "we wszystko wierzący plebs"(zwany też "szarą masą") jak my, nie może go nawet dotknąć. On wie, że robi słusznie!

Z tym, że ja się do tych "we wszytsko wierzących" raczej nie zaliczam. Po prostu uważam, że wiele ludzi z lekka przesadza. Oczywiste jest, że od cholery informacji na różne tematy jest zatajanych ale co z tego? Jak już wcześniej pisałem, szanse na to by garstka szarych ludzi coś zmieniła jest nikła. Czy to się nam podoba czy nie, taka właśnie jest brutalna prawda. Jak na razie pozostaje nam cieszyć się tym co mamy póki nie jest jeszcze gorzej.

Mądre słowa, jesteśmy tylko pyłkiem i nie mamy na to żadnego wpływu, niezależnie jak głośno by nie wyli ludzie pokroju Dwarfara.

Jednostka rządowi nic nie zrobi, ale wystarczy się zebrać i pokazać im środkowy palec. Bardzo łatwo jest pokonać duże korporacje, ale potrzeba zjednoczyć ludzi w tej sprawie. Na przykład taki koncern jak Coca Cola albo Lay's, wystarczy, że ludzie przestaną te świństwa kupować i po paru miesiącach zbankrutują. Tylko kto wytrzyma bez tych "słodkości"? Wystarczy nie kupować, tylko tyle!

@Piolczu, po prostu wiem, że robię tak jak powinienem, robię to zgodnie instuicją i jej się słucham. Duchowością człowieka i konspiracjami interesuję się od pięciu lat, przeszedłem wieloma ścieżkami, dlatego z doświadczenia i rozwoju mojej intuicjii wiem, że to co robię, robię słusznie.

Znaczy się, ty myślisz, że ci cali Illuminaci rządzą światem bo mówi ci to intuicja? Btw. Czemu akurat Illuminaci, a nie Majowie, czy Templariusze? Myśle, że raczej cos musiało stać za tym, że ty "wierzysz", bo raczej nie uwierze, że siedziałeś sobie na klopie, i nagle ci do głowy przyszło, że ktoś musi tym wszystkim rządzić.

Na przykład taki koncern jak Coca Cola albo Lay's, wystarczy, że ludzie przestaną te świństwa kupować i po paru miesiącach zbankrutują. Tylko kto wytrzyma bez tych "słodkości"? Wystarczy nie kupować, tylko tyle!

??? Sory, ale co ci przeszkadza Coca-Cola? Oni tez mają powiązania z Illuminatami? Zapewne siedzą oni ukryci, i żrą Laysy i popijają je colą jednocześnie sprawując kontrole nad światem...

Jednostka rządowi nic nie zrobi, ale wystarczy się zebrać i pokazać im środkowy palec. Bardzo łatwo jest pokonać duże korporacje, ale potrzeba zjednoczyć ludzi w tej sprawie. Na przykład taki koncern jak Coca Cola albo Lay's, wystarczy, że ludzie przestaną te świństwa kupować i po paru miesiącach zbankrutują. Tylko kto wytrzyma bez tych "słodkości"? Wystarczy nie kupować, tylko tyle!

Wystarczy nie kupować, wystarczy się zjednoczyć... Powiedz mi, wierzysz w te brednie, które wypisujesz? : )