Witam.
Jako, że zbliżają się chyba najważniejsze targi elektroniczne tego roku (obok Gamescom'u) pora chyba by utworzyć takowy temat i podyskutować o tym na co najbardziej czekamy na tegorocznych targach E3
Na początek terminarz konferencji:
Electronic Arts – niedziela, 12 czerwca o godz. 22:00 (EA Play)
Bethesda – poniedziałek, 13 czerwca o godz. 4:00
Microsoft – poniedziałek, 13 czerwca o godz. 18:30
PC Gaming Show – poniedziałek, 13 czerwca o godz. 20:30
Ubisoft – poniedziałek, 13 czerwca o godz. 22:00
Sony – wtorek, 14 czerwca o godz. 3:00
Nintendo – wtorek, 14 czerwca o godz. 18:00
Na co sam czekam:
- Najnowszy gameplay nowego Deus Ex'a, chcę wiedzieć co finalnie ma do zaoferowania "Rozłam Ludzkości"
- Pierwszy gameplay Warhammer'a 40 000 Dawn of War 3 - jaram się, gdyż SEGA gości na targach i zapowiedzieli, że gameplay będzie
- Pierwszy gameplay Civilization VI, bardzo jestem ciekaw co nowa odsłona cyklu "Sid Meier's" nam zaoferuje
- Pierwszy gameplay Battlefield'a 1, nie powiem lekki hype mam i chcę zobaczyć czy warto czekać
- Konkrety odnośnie Mass Effect Andromeda
- Fifa 17 na silniku Frostbite 3, czy będzie rewolucja czy nie?
- South Park: The Fractured But whole - miała wyjść w 2016 a Ubi siedzi cicho więc mam nadzieję, że coś się pojawi na tegorocznych targach
- SpellForce 3 - jedynka super, dwójka średnia - czekam na to co trzecia odsłona przyniesie
- Shadow of Mordor 2 - jedynka mnie fabularnie zachwyciła, ponoć dwójka w drodze i może coś się ujawni na tegorocznych targach
- Samodzielny Gwint - znak zarejestrowany, CDPR na targach, czego chcieć więcej?
- Stanowisko EA dotyczące SWTOR'a, jak wyszło z obecnym dodatkiem, co czeka nas w przyszłości
- Nowe Settlersy? Może???
A na co wy czekacie?