Egzamin

Witam jutro piszę egzamin ale mam problem niemoge znaleść legitymacji czy jak nie bede mial na egzamin to nie dopuszcza mnie do pisania ważne prosze o szybka odpowiedz dziekuje z góry

U mnie jak pisałem to nie sprawdzali czy mam legitymację czy nie. Nie wiem jak to u ciebie będzie ale na twoim miejscu bym szukał.

nie ma nigdzie wlaśnie ;/

poszukaj jakiś papierow, przez ktore mogli by Cie rozpoznac, ze jestes osoba za ktora sie podajesz.. innego wyjscia nie widze.

Może być paszport ;) Ważne żeby było twoje imię nazwisko pesel na dokumencie stwierdzającym tożsamość.

U mnie nie sprawdzali, ale cała klasa wzieła i napisała na niej ściągi Hah

Ja takze jutro pisze ;) U nas sprawdzaj.a.Lepiej poszukaj ;)

U mnie kolega nie przyniósł, to dostał zawiasy na 3 lata.

U Nas wyczytywali i przyjmowali wtedy legitymację. Wiem, że nie zawsze tak jest. U kumpla np. nie sprawdzali.

@UP: Haha :D

zawsze mozesz zebrac paru kolegow/kolezanek, zeby potwierdzili twoja tozsamosc, u mnie nie sprawdzali, wiec nie bylo tego problemu ;d

Mogą cię wpuścić, jeśli masz identyfikator szkolny.

Skocz do sekretariatu i powiedz jaka jest sytuacja oni powinni dac Ci dokument potwierdzajacy nauke w tej szkole ...

Nie spodziewałem się, że tak młodzi ludzie są na tym forum. Gimnazjum, huhu :rolleyes:

Powodzenia na egzaminie w takim razie, to w sumie pierwszy dla was, tego typu test. Jeszcze sporo tego gówna przed wami ^_^ . A po egzaminach jak wiadomo, jakieś piwo, albo tanie wino, w zależności w jakiej grupie się wychowuje i przebywa. Obowiązkowo, schowani na jakimś zadupiu, i ogrzewani pięknym słoneczkiem. Niewątpliwie, bycie niepełnoletnim to w wielu aspektach piękny okres, który potem pięknie się wspomina. ^_^

Jeszcze raz powodzenia.

[A co do tematu, bo zrobiłem totalny off-top, szkoła ma obowiązek sprawdzić twój dokument tożsamości, czy to paszport, czy legitymacja czy dowód przy tego typu egzaminach. To że przymykają na to oko, jest tylko i wyłącznie zaniedbaniem]

hfgl

warn_ico.png
Warn za Offtop. 10 warn to ban. - crracked

Drodzy młodzi no-life'owie powiedzcie jak wam poszło :)

Easy

Łatwo było.

jutro matma :/

Jak dzisiaj tak łatwko było to dowalą pewnie z matmy takie rzeczy, że szok.

Ogólnie prościzna. Historia-WoS wystarczyło praktycznie tylko czytać, patrzeć i myśleć, już wpadało ponad 80% pkt. W polskim podobnie, tylko tam było wypracowanie, które zwaliłem :D Ale z 4 pkt może będą.

Pochwalcie się może od razu o kim pisaliście. W moim przypadku o Roranie z Eragona ;d (egzamin jest bodajże jeden dla wszystkich, jak się nie mylę?)