Witam jutro piszę egzamin ale mam problem niemoge znaleść legitymacji czy jak nie bede mial na egzamin to nie dopuszcza mnie do pisania ważne prosze o szybka odpowiedz dziekuje z góry
Egzamin
U mnie jak pisałem to nie sprawdzali czy mam legitymację czy nie. Nie wiem jak to u ciebie będzie ale na twoim miejscu bym szukał.
nie ma nigdzie wlaśnie ;/
poszukaj jakiś papierow, przez ktore mogli by Cie rozpoznac, ze jestes osoba za ktora sie podajesz.. innego wyjscia nie widze.
Może być paszport Ważne żeby było twoje imię nazwisko pesel na dokumencie stwierdzającym tożsamość.
U mnie nie sprawdzali, ale cała klasa wzieła i napisała na niej ściągi Hah
Ja takze jutro pisze U nas sprawdzaj.a.Lepiej poszukaj
U mnie kolega nie przyniósł, to dostał zawiasy na 3 lata.
U Nas wyczytywali i przyjmowali wtedy legitymację. Wiem, że nie zawsze tak jest. U kumpla np. nie sprawdzali.
@UP: Haha
zawsze mozesz zebrac paru kolegow/kolezanek, zeby potwierdzili twoja tozsamosc, u mnie nie sprawdzali, wiec nie bylo tego problemu ;d
Mogą cię wpuścić, jeśli masz identyfikator szkolny.
Skocz do sekretariatu i powiedz jaka jest sytuacja oni powinni dac Ci dokument potwierdzajacy nauke w tej szkole ...
Nie spodziewałem się, że tak młodzi ludzie są na tym forum. Gimnazjum, huhu
Powodzenia na egzaminie w takim razie, to w sumie pierwszy dla was, tego typu test. Jeszcze sporo tego gówna przed wami . A po egzaminach jak wiadomo, jakieś piwo, albo tanie wino, w zależności w jakiej grupie się wychowuje i przebywa. Obowiązkowo, schowani na jakimś zadupiu, i ogrzewani pięknym słoneczkiem. Niewątpliwie, bycie niepełnoletnim to w wielu aspektach piękny okres, który potem pięknie się wspomina.
Jeszcze raz powodzenia.
[A co do tematu, bo zrobiłem totalny off-top, szkoła ma obowiązek sprawdzić twój dokument tożsamości, czy to paszport, czy legitymacja czy dowód przy tego typu egzaminach. To że przymykają na to oko, jest tylko i wyłącznie zaniedbaniem]
hfgl

Drodzy młodzi no-life'owie powiedzcie jak wam poszło
Easy
Łatwo było.
jutro matma :/
Jak dzisiaj tak łatwko było to dowalą pewnie z matmy takie rzeczy, że szok.
Ogólnie prościzna. Historia-WoS wystarczyło praktycznie tylko czytać, patrzeć i myśleć, już wpadało ponad 80% pkt. W polskim podobnie, tylko tam było wypracowanie, które zwaliłem Ale z 4 pkt może będą.
Pochwalcie się może od razu o kim pisaliście. W moim przypadku o Roranie z Eragona ;d (egzamin jest bodajże jeden dla wszystkich, jak się nie mylę?)