Egzaminy gimnazjalne 2012

Witam.

Buszujac po necie natknalem sie na http://wyciekegz2012.blogspot.com/

co o tym myslicie? egzamin wyglada zaskakujaco

Fake, debil myśli, że ktoś będzie robił ankiety, żeby pobrać egzamin próbny, który on sam pobrał z innej strony. *facepalm.

No nie wiem co myśleć. Sam we wtorek piszę ten egzamin więc sporzeć nie zaszkodzi :P

No nie wiem co myśleć. Sam we wtorek piszę ten egzamin więc sporzeć nie zaszkodzi

Nie jesteś sam :D

Fake. Egzamin gim. ma zupełnie inną formę. :) Te zadania z obrazka są w necie od wielu lat.

raczej watpie zeby fake , co prawda wiekszosc arkuszow jest formie pdf co nie znaczy ze arkusz .doc moze byc zly.

Powiem tylko że te egzaminy, sa beznadziejnie łatwe, i nie zaliczenie ich przynajmniej na 50% nie wchodzi w gre, nawet bez nauki

Zadania na egzaminie z pl są zamknięte, z wyjątkiem 2-3.

Powodzienia koksy :_

to już we wtorek ?!?!?!?!

jestem w czarnej d*pie...

nie ma co się stresować , wystarczy pamiętać co nie co z 3 lat ;)

chciałem sprawdzić z czystej ciekawości ale są płatne więc jak ktoś zna skąd za darmo ściągnąć niech da znać i ogólnie czy to prawda a jak tak to zmienią je na 100% i ciekawe czy jest to na onet czy coś :P

ps: Jak tak teraz patrze jest tego więcej mi się wydaje, że naciągają idi0tów na kasę tylko

Powodzenia koksy :)

Chociaż to i tak łatwizna :D Pójdziecie do średniej, zobaczycie co wiecie a na studiach jak cholernie mało wiecie xD

Ale i tak współczuje wam programu nauczania...

Będziemy się musieli postarać.

Może po testach podzielimy się tu swoimi uwagami ?:D a potem wynikami.... albo lepiej nie :D no nic, powodzenia wam.

ja nigdy wole nie sprawdzać jakie były poprawne odp. itd. lepiej wiedzieć od razu całość po pewnym sprawdzeniu boi gdybanie mnie strasznie denerwuje że źle poszło a tak zawsze spokojnie czekam.

ps: Jak tak teraz patrze jest tego więcej mi się wydaje, że naciągają idi0tów na kasę tylko

No+_a9db8e27f251cbcd26da1124066a5ab3.png

No cóż Ameryki nie adkryłeś...

No cóż, mnie pozostaje wam dziękować i życzyć powodzenia. dzięki wam mam wolne :D

Ale nie martwcie się mnie za rok to czeka :D

Powiem tylko że te egzaminy, sa beznadziejnie łatwe, i nie zaliczenie ich przynajmniej na 50% nie wchodzi w gre, nawet bez nauki
Tak samo jak matury podstawowe, chociaż w rozszerzonych też już robi się syf. Ciesze się że mam już to za sobą i moje papiery są coś warte, bo jak teraz widzę zadanie typu jakieś kosmiczne działania [dodawanie, odejmowanie, mnożenie, dzielenie] a wszystko to podniesione do potęgi zerowej to aż mnie powala z krzesła.

Co do testów gimnazjalnych, nigdy nikt nie wrzuci Wam tego do neta. Jednak w przypadku wystąpienia takiego incydentu testy zostają powtórzone, czy się komuś to podoba czy nie [termin w wakacje], więc radziłbym aby jakiś idiota tego raczej nie wrzucał, ponieważ tylko to na Waszą niekorzyść. (:

A ja mam wolne przez tydzień dzięki egzaminom. :)