Witam.
Buszujac po necie natknalem sie na http://wyciekegz2012.blogspot.com/
co o tym myslicie? egzamin wyglada zaskakujaco
Witam.
Buszujac po necie natknalem sie na http://wyciekegz2012.blogspot.com/
co o tym myslicie? egzamin wyglada zaskakujaco
Fake, debil myśli, że ktoś będzie robił ankiety, żeby pobrać egzamin próbny, który on sam pobrał z innej strony. *facepalm.
No nie wiem co myśleć. Sam we wtorek piszę ten egzamin więc sporzeć nie zaszkodzi
No nie wiem co myśleć. Sam we wtorek piszę ten egzamin więc sporzeć nie zaszkodzi
Nie jesteś sam
Fake. Egzamin gim. ma zupełnie inną formę. Te zadania z obrazka są w necie od wielu lat.
raczej watpie zeby fake , co prawda wiekszosc arkuszow jest formie pdf co nie znaczy ze arkusz .doc moze byc zly.
Powiem tylko że te egzaminy, sa beznadziejnie łatwe, i nie zaliczenie ich przynajmniej na 50% nie wchodzi w gre, nawet bez nauki
Zadania na egzaminie z pl są zamknięte, z wyjątkiem 2-3.
Powodzienia koksy :_
to już we wtorek ?!?!?!?!
jestem w czarnej d*pie...
nie ma co się stresować , wystarczy pamiętać co nie co z 3 lat
chciałem sprawdzić z czystej ciekawości ale są płatne więc jak ktoś zna skąd za darmo ściągnąć niech da znać i ogólnie czy to prawda a jak tak to zmienią je na 100% i ciekawe czy jest to na onet czy coś
ps: Jak tak teraz patrze jest tego więcej mi się wydaje, że naciągają idi0tów na kasę tylko
Powodzenia koksy
Chociaż to i tak łatwizna Pójdziecie do średniej, zobaczycie co wiecie a na studiach jak cholernie mało wiecie xD
Ale i tak współczuje wam programu nauczania...
Będziemy się musieli postarać.
Może po testach podzielimy się tu swoimi uwagami ? a potem wynikami.... albo lepiej nie
no nic, powodzenia wam.
ja nigdy wole nie sprawdzać jakie były poprawne odp. itd. lepiej wiedzieć od razu całość po pewnym sprawdzeniu boi gdybanie mnie strasznie denerwuje że źle poszło a tak zawsze spokojnie czekam.
ps: Jak tak teraz patrze jest tego więcej mi się wydaje, że naciągają idi0tów na kasę tylko

No cóż Ameryki nie adkryłeś...
No cóż, mnie pozostaje wam dziękować i życzyć powodzenia. dzięki wam mam wolne
Ale nie martwcie się mnie za rok to czeka
Powiem tylko że te egzaminy, sa beznadziejnie łatwe, i nie zaliczenie ich przynajmniej na 50% nie wchodzi w gre, nawet bez naukiTak samo jak matury podstawowe, chociaż w rozszerzonych też już robi się syf. Ciesze się że mam już to za sobą i moje papiery są coś warte, bo jak teraz widzę zadanie typu jakieś kosmiczne działania [dodawanie, odejmowanie, mnożenie, dzielenie] a wszystko to podniesione do potęgi zerowej to aż mnie powala z krzesła.
Co do testów gimnazjalnych, nigdy nikt nie wrzuci Wam tego do neta. Jednak w przypadku wystąpienia takiego incydentu testy zostają powtórzone, czy się komuś to podoba czy nie [termin w wakacje], więc radziłbym aby jakiś idiota tego raczej nie wrzucał, ponieważ tylko to na Waszą niekorzyść. (:
A ja mam wolne przez tydzień dzięki egzaminom.