Ekipa do bety RaiderZ

Ja zaczne grać jutro wieczorem bo bede w pracy i chetnie zbiore jakies pt gram defenderem

Nie wiem o kogo chodzi ale wiek wg. mnie nie gra roli. Liczy się kultura i klimat w gildii :)

ktoś wie może o której dokładnie startuje beta?

P.S

Może jakoś się ustawimy na TS'ie czy gdziekolwiek żeby zobaczyć ile ludzi ma zamiar naprawde grać? :P

Ja też mogę spróbować. Nick: Quasintus, gg 3128255 micro też mam

Wątpię, że wszyscy będą mogli ale ja np. wejdę dziś o 18;30 na tsa. Jeśli chce ktoś zagadac to zapraszam :)

Ja również się piszę :) pewnie będe grał Berserkerem, ale musze powiedzieć że na tych 2-dniowych testach (wersja EU) nawet spodobała mi się gra Sorcem, ale raczej wybiore Zerka :D mój nick w grze to Sheridan. Pozdrawiam all i do zobaczenia w grze :)

Ja raczej będę grać Clerem, chociaż nigdy nie grałem Clerem w nontargetach

Od członków gildii wymaga się obecności na serwerze teamspeak3.

Obecnie jesteśmy na kanale - zapraszam.

Pozdrawiam,

menov.

można już pobierać ??? ja będę jutro od rana (10.00) :D

ja mam też klienta z pierwszej bety pwe czy ten że klient wystarczy ??? czy muszę pobierać nowego ?

8 sierpnia zapraszam na ts3 195.149.198.68Pozdrawiam,menov.
jakie jest haslo do kanalu ???

Może umówmy się bardziej dzisiaj na jutro żeby wszyscy mieli już wcześniej info o której wbić na TS itd. Ja preferuje jutro o godzinie 17 na TS'ie.

Klient jest jeszcze niedostępny.

Hasło; cbt123

Jutro będziemy od rana.

// Jeśli ktoś ma ochotę porozmawiać to zapraszam na kanał !

Ja też bym się pisał na wspólną gre. Najprawdopodobniej będę grać defenderem. Nick w grze, Xanxus, albo Zero.

Szukam ekipy do gry RaiderZ. Grałem w tą grę przez ostatnie 2 dni i nabiłem spory lvl, spodobałą mi się ona i postanowiłem podjąć się wyzwania, stworzyćPolską Gildie, jak narazie w becie która zacznie się od 8 śierpnia i skończy chyba 29 śierpnia. Zapraszama wszytskich zainteresowanych tą grą o wpisanie się tu i o nick jaki będziecie posiadać w grze. Jak znajdzie się ekipa pomyśli się jeżeli będziecie chcieli o Ts'ie. Jeżeli komuś nie będzie pasował nick i da inny to pisać do "Icequ"Mojim Nickiem w grze będzie: IcequMoje GG: 44008386
Ja jeszcze linku aktywacyjnego nie dostałem

Już jutro, od rana będziemy rozmawiać na Naszym kanale. Wszystkich członków zapraszamy bo tego właśnie się od Was wymaga - nie spamuję, przypominam.

Czyli jutro na starcie gry wybieramy nazwe, czy może lepiej jakoś już teraz wybrać? Taką żeby się wszystkim podobała. Mamy jeszcze parę godzin XD

Wszystko zostanie ustalone in-game.

Jeśli ma ktoś pytania co do gry itp. zapraszamy od jutra na Ts-a (adres podany przez Menov)

Gram w RaiderZ od samego początku Alpha testów więc udzielę paru cennych wskazówek.

Oto link w którym zobaczycie ile zostało czasu do odpalenia beta-testów

http://www.timeanddate.com/countdown/to?iso=20120808T00&p0=224&fg1=000&fg2=000&msg=RaiderZ+Closed+Beta

Troche szkoda że o 9 rano bo ja o 13 dopiero z pracy będe :(