Spokojnie, całkiem możliwe, że będą opóźnienia
Ekipa do bety RaiderZ
Okej w takim razie jutro TS3 : )
Heh ja z pewnością zagram Obecnie nie mam swojego sprzętu więc mikrofonu nie mam też ;( Ale na TS będę
Nick w Grze: FreeFirePL
Kiedy będzie możliwość pobranie klienta gry?
Jeszcze nie wiemy, jeśli nie w nocy to nad ranem.
klient miał być rzekomo dzisiaj jeszcze dostępny do ściągnięcia ale coś go nie widać.
a chętnie z wami pobiegam.
K4huna - sorc lub cleric
Powolutku zbieramy się na kanale teamspeak3.
# 1 RaiderZ Closed Beta begins on 8/8/12 at...Today, 05:48 PM5pm Pacific, 8pm Eastern, 1am GMT!Just wanted to confirm with you all about the times. Again, we apologize for the delays in having the client available. We want the CBT to be as smooth and enjoyable for you as possible. Of course, I will announce it to you all as soon as it's up for grabs.Let's have a great RaiderZ Closed Beta Test.
Cytat z forum U nas rozpocznie się dopiero jutro.
Cytat z forum U nas rozpocznie się dopiero jutro.
Niestety tak jak mówisz,no cóż trzeba czekać.
Wchodzę. Nick WilliamXAN
oczywiscie ze od PWE
Dziś a dokładnie jutro, gdy w końcu RaiderZ wystartuję - planujemy zrobić nockę także jeśli ktoś jest chętny to zapraszam na ts3 w godzinach 21-22.
Pozdrawiam,
menov.
Ja również piszę się na wspólną grę. Nick w grze będzie jak tu - Strogonov ew. RattleDragon o ile się zmieści i będę miał kaprys. Najpewniej zagram berasem, jednak będę jutro od rana dopiero (słyszałem, że client udostępniony ma być o 21, start 2:00, więc nie będzie mnie - odpalę tylko dload)
Każdy członek grupy ma obowiązek pojawić się na kanale podczas startu, ew. następnego dnia.
ja nocki chyba nie bede robil ale rano moge grac
AnsoN
Jeśli ktoś z Was ma jakieś pytania to zapraszam na kanał: 195.149.198.68 pw: cbt123
A można dziś wieczór? Jest taka możliwość na wejście na ts?
Jest to nasz kanał do dyspozycji, kiedy tylko macie ochotę
I'm in. W końcu jakaś odskocznia od czekania na GW2 i ciągłej pracy
W takim razie jak ktoś jest chętny na nockę to zapraszam na kanał TS3 o godzinie 23.