Ekipa do FlyFF`a

Myślę tak o ok. 5 osobach, choć jeśli będzie nas więcej to też dobrze, im więcej tym lepiej, wam pozostawaim wybór servera, ja dostosuję się do was... ^^

Jeśli zmienili ją na tyle że nie będzie mnie bolała głowa od patrzenia to mogę grać . Tylko średnio ze mną z komunikacją bo mikrofon "wpadł" do zupy no i narazie nie kupuje nowego.I od razu mówię że jestem całkiem zielony jeśli chodzi o grę , klasy itp.

Też bym się pisał, ale jak kolega wyżej w tej grze jestem zielony.:)

Ok, ale przydałby się ktoś rozgarnięty, ponieważ znam podstawy gry, a co do zarabiania kasy, no z tym będzie problem...

hmm dlatego że wychodzi Gold FlyFF ??? Ja bym mogl zagrac, instalke sie pobiera normalnie ze strony ?

Tak, pobierasz downloadera, i sciagasz, a takie pytanie jestes doswiadczonym graczem we FlyFF?

Ja jestem doświadczonym graczem FlyFF. Mógłbym co nieco z wami pograć :)

Jak coś to serwer Kargo.

A i właśnie.. trochę lipna liczba graczy :P Bo najlepszy exp jest jak w teamie jest 8 graczy z tym, że nie expią razem tylko dwójkami osobno :)

Ja bym w to gral 1 raz . Jak będziecie grać na 100% i na jakim serwie to z wami pogram

To był pierwszy MMORPG, który wciągnął mnie na kilka lat :)

Unknow, ok to gramy na Kargo jaki masz Nick, i o której godzinie będziesz grał to się spotkamy w grze?

Ja też mógłbym zagrać, grałem kiedyś ale tylko do 30 lvl

Ok, ja już gram, Nick: Smyrni - server Kargo

Mam 5 Lv, i chyba poczekam aż ktoś już zacznie grać ^^

spoko jak coś zasysam teraz , może mi sie wlaczy bo kiedys nie chcialo dzialac ;p . dam znac jak cos

Ja bym chętnie zagrał, ale jak tam wygląda populacja? Kiedyś jak grałem było bardzo dużo osób, ale to było kilka ładnych lat temu. Co do gry to jestem średnio ogranięty na globcu 70+ na privach 120+ niektóre klasy znam bardzo dobrze inne praktycznie wcale, nie wiem co się pozmieniało, musiałbym to ogarnąć, ale proszę o odpowiedź na temat populacji. Dzięki.

W porównaniu do tego co było kilka lat temu jest mniejsza, ale nadal dość duża :) Ale już Saint Morning zasrane sklepami raczej nie obaczysz xd

A może jakiś komunikator ktoś zapoda jakiś serwer? :)

I drugie pytanie, wolicie, żebym z wami zaczynał od początku czy po prostu was wspierał moimi high postaciami? Mi to obojętne :)

Ja mam jak coś YJ na 91 lvlu i RM FS na 78 :)

Witam :P

Ja też włąsnie zaczynam gre w Flyff, nigdy w nia nie gralem ;p

znajdziecie mnie pod nickiem " LeTheR " na serwerze Kargo

Bede pogrywal teraz przez jakies 1-2h, przy okazji czytając jakeis porady na stronach

Jak cos to piszcie w grze ^^

ściągnołem , narazie nie gram.

Ale na pierwszy rzut oka troche sterowanie postacią jest dziwnie zrobione.

Z ciekawości ściągnąłem gierke i powiem wam, że już po wejściu do niej zostałem wywalony na pulpit. Tak samo było, gdy próbowałem się zalogować ponownie.

Ktoś wie coż to może być i czy tylko ja mam ten problem?

spróbuj reinstalke zrobić , mi się długo włącza ale nie wywala.

Niestety reinstal nie pomogł.Jakby ktoś miał jeszcze jakieś pomysły to niech pisze. :)