Ekipa do FlyFF`a

Na serverach jest troszke osób, ale graczy którzy grają od 1 lvla nie ma, i toszkę mnie to odrzuca bo nie mam się do kogo odezwać, jeszcze troche zagram, ale czy będę grał... A może jakiś priv?? ^^ Low Rate

No to jak chcecie :) Mi to obojętne :) Pamiętam jak grałem w tą grę kilka lat temu to wszędzie ludzie byli :) Teraz prawda na low ich już mało jest, ale jak się zgadamy w kilka osób to można razem pograć i już się nudzić nie będzie :) Mieliście się dogadać czy mam z wami zaczynać od początku czy moim RM was leczyć i buffować :) Zgadajmy się na jeden termin i będzie lajt :)

Jak coś to znam świetne serwery na Ventrillo, niskie pingi, 10 slotów na 2 tygodnie smsem 1,23 :)

@Stark

nie wiem, moze za slaby komp troche, albo aktualizacja sterowników lub cos brakuje (jakeis biblioteki systemowe czy coś)

ja mam tak czasami ze pogram jakies 5-10min i wywala do pulpitu na razie mialem tak z 3 razy

@unknownpl

dlatego jak miales sie relogac to mogles mnie nie znaleźć , bo wylaczylo mi gre wtedy a zanim sie zaloguje to z 5min xD

na poczatek mozna wbijac na jakis kanal publiczni ts na przykład

mi obojetnie czy bedziesz gral od nowa czy buffał ta lepsza postacią ;p

ja bym wolał to pierwsze bo nie lubie miec od poczatku łatwizny ;p

@top

dzis jakis gośc 103 dał mi 500k x:D

mzona to jakos dobrze wykorzystac na poczatku gry? ;p

Najlepiej kupić deskę do latania za 200k tą najszybszą, latać można od 20 lvla ale to na razie jedyne co opłaca się kupić od NPC :) A resztę na razie oszczędzać :) To ja zagram z wami od początku :)

Najlepsze w tej grze jest to, że wszystko z CS jesteś w stanie kupić od innych graczy za walutę w grze :)

Ja nie mam żadnych problemów z włączeniem gry i mi się bardzo szybko włącza.

Ale to może przez to, że na moim laptopie mam Intel Core i7, 8gb ramu i graficzna 1gb.

@Stark

Powinienes sprawdzic co masz wlaczone w trakcie odpalania flyffa. Jakby to powiedziec GameGuard jest strasznie czuly i nic o nazwie 'bot' 'hack' itp. nie przejdzie, przez co bedzie cie wywalac do pulpitu bez zadnego bledu, ani powiadomienia. Najlepiej wylaczac po jednej aplikacji z zasobnika i sprawdzac co 'przeszkadza'.

Unknow, widzę że graśz od nowa, proszę abyś podał dokładnie nazwę servera, i swój nick wrazie czego, mój to Smyrni, jeśli gramy na Kargo

@Newfe

Jeszcze nie założyłem postaci :P Jak założę to wam nick dam :P A gramy na Kargo na pewno :) Kim zamierzacie grać, tzn jakimi klasami? :) Bo na 15 lvlu jest reset statów (NIE SKILLI). Dostajecie niby na 15 lvlu reskill ale jego nie używa się jeśli nie trzeba, czyli np. dopiero po zmianie klasy na 60 czasami opłaca się użyć :) Także od 15 lvla od zmiany klasy trzeba już rozdawać staty pod końcową postać i dobrze tez skille ale nie trzeba bo na 60 po zmianie drugiej mozna zresetowac tym reskillem co się na 15 dostaje. W skille Vagranta nie dodawajcie ani 1 punkta, nie opłaca się bo to tylko marnotrawstwo skilli.

@EDIT

A właśnie... i nie wierzcie jakimś starym poradnikom. Największa polska i dobra strona z poradnikami już nie istnieje, dlatego po jakieś dobre poradniki zapraszam na oficjalną stronę flyffa: http://flyff-forum.gpotato.com/viewforum.php?f=75

Radzę zapytać się bo niektóre tam też mogą być przestarzałe, ale są i nowe :)

To tak, na Kargo mam już 8 lvl, teraz się nudzę to moze do 12 wbiję 20, a grać będę na 100% Elementorem...

Tylko kilka rzeczy strasznie mnie zniechęca do gry, boję się że nic nie osiągnę bez wydawania Real Kasy, i boję się, bo nie waim jak na High Lvlach [50 wzwyż], dorobić się trochę kasy, i wsumię to wszystko... ^^

Ja może bym zagrał , ale na Yeti .

no nie xD

a ja mysalem ze tez zresetuja sie pkt skilli i wydalem na ten pierwszy skill max xD

da sie zresetowac gdzies u npc?

tak jak wyzej pisalem mam troche kasy moze starcza :P

@edit

a ta deska za 200k to bedzie caly czas czy iles tam dni na przyklad?

szukacie moze jeszcze ludzi?:D mogl bym zagrac, kiedys dawno gralem xd

szukalem troche po necie i sie dowiedzialem, że zresetowac skilel mozna dopiero na 60lv xP

albo jak sie kupi za 2k gp zwoj resetu skilli w itemshopie ;p

dobilem dopiero gdzies z 13lv, takze od nowa postac zrobie, podam nick jak cos

teraz bede uwazal gdzie co dodaje, bo to lipnie sie moze skonczyc xD

PS unknown napisz poźniej na gg moje (w profilu mam) to jakos sie zgadamy w grze i mi przeniesiesz rzeczy i kase na nowa postac, bo nei wime czy w banku mozna przechowac rzeczy i czy po skasowaniu postaci dalej bedą na koncie

Postać na 13lvl na pewno posiada rzadkie itemy które są wart zachodu żeby je przenosić.... Deskę ma się FOREVER.

DB widzę że są chętni to pogram, jeszcze nie miałem czasu pograć, ale właśnie teeraz se pogram troszke mój nick Smyrni server Kargo

Też własnie zacząłem grać na Kargo ^ ^

Póki co low lvl, ale już planuję budować się w YJ z full dex ;)

Witajcie, widzę, że zainteresowaliście się Flyffem.. Trochę za późno. Tak czy siak jeśli szukacie dużej populacji i dobrych graczy polecam serwer Tanuki. Na Karo gra mało osób, a Tanuki/Lykan są najpopularniejsze. Grają tam nawet polacy więc będzie wam raźniej. : )

Jeśli chodzi o prowadzenie postaci, to najlepiej jako Vagrant (do 15lvl) jechać full str i nie maxować żadnych skilli, bo szkoda punktów. Jeśli macie jakieś pytania to możecie pytać. Mam na Tanuki Arcanista 130-H i jeszcze pare postaci.

15 lvl wbija się w godzinke może dwie, więc dużo nie stracicie, a wiele możecie zyskać.

teraz coś mi sie stalo z clientem i pogram z 10sec po zalogowaniu i wylacza clienta ;x

albo jak wpisze pin, laduje sie i off ;/

po reinstalce to samo, sprawdzam na roznych ustawieniach graficznym i nic

a wczroaj chodzilo dobrze ;(

Ja mogę zagrać. Ale nigdy w to nie grałem.

Powiem wam tak : na początku może wam się wydawać, że exp to męczarnia, więc nie zdziwcie sie. :)

Trzeba dobrze poznać gre, główkować i wtedy można cos szybko osiagnac.

Jesli ktos bedzie gral na Tanuki to służę pomocą. :) Niestety tylko słowną, bo pieniążki mi znikneły.

wy będziecie grać na Fylff Gold czy normal?