To jest jeden flyff.. Jedynie gold to nazwa patcha.
Ekipa do FlyFF`a
To teraz Flyff to Flyff Gold? Bo troche dawno grałem i nie ogarniam
Spoko Jogurt
Mogę grać z wami , mikro nie mam ale 3 lata grałem we flyffa (nie gram od miesiąca)
@edit
Znam się na :
Knight , Psy , ele , yoyo , ranger , BP więc jak ktoś chce pomocy z bulidem , eq , awkenami , to pomogę
Ja nie wiem jak reszta, ale ja się przeżuciłem na server Tanuki, ponieważ gra tam więcej osób, więc jak chcesz to mozęśż grać ze mnom, lub z Nimi, jak wolisz mi to tito, mój nick: Smyrni24
Ja też mógłbym zagrać.
We flyffa gram, hmmm ok. 2-3 lat.
Na globcu z 1,5 roku, a tak to na pryvatach sobie cisnąłem.
Mikro mam, więc problemu z komunikacją nie będzie.
W takim razie ja do wszystkich dołączę Też zrobię postać na Tanuki
Mój nick na Tanuki: UnknownPL
Ja mam na tanuki lev 77 RM'a, wiec jest juz jakis +.
Ja na Tanuki mam na razie assista potem będzie RM full int 38 lvl Ale jak już mamy RMa to mogę grać kimś innym
Ehh, czyli od nowa na Tanuki muszę lecieć ^ ^ Dobrzy by było gdyby klasy postaci się nie powtarzały
*Tym razem zrobie Knighta, albo Blade
Nas chyba jest troszke dużo, więc raczej bedą się powtarzały.
Chyba, że coś źle policzyłem.
Ja również będę chętny do wspólnej gry. Grałem chwile we Flyff-a wcześniej , lecz zaawansowanym graczem nie jestem
Juz mi dziala client takze jutro zaczynam gre na Tanuki ;p
Nick taki jak na forum, na poczatek bede gral magician'em
Chetnie też zagram ale absolutnie nic nie wiem o tej grze liczę na wasza pomoc.
Mój Nick w grze : Monolit
P.S może by tak jakiś TS ?
Ok Ja gram Elementorem czy jakoś...
Mam jakiś problem z patchowaniem klietna.
Wyskakuje mi błąd o treści "C/Program Files/Gpotato/Flyff.mfc80.dll" i nie da sie patchowac klienta .
Słuchajcie. ja jak coś dziś w południe wyjeżdżam i wracam w niedziele wieczór, więc nie będę grał... ^^
Ja właśnie zaczynam ściągać , będę pierwszy raz w to grać ; p i pewnie pomoc będzie mi potrzebna ; p . Podajcie kanał ts3 i dołączę do was . I mam pytanie gra w to dużo ludzi ?
Ja dzisiaj sobie formata na kompie zrobie, może to coś pomoże i flyff będzie jednak działał.
Bo chętnie bym sobie z wami zagrał.
To ja też z wami pogram. mój nick to RenegatPL