Ekipa do FlyFF`a

Już zasysam i dołączam do zabawy ;d

Flyffa znam od podszewki - niegdyś zęby na nim zjadłem a obecnie mam chyba od 2 lat przerwe od niego... grałem w to bodajże od v7 gdy wyszedł patch zmieniający system skilli (wcześniej umiejętności trenowało się przez ciągłe używanie ich)

Napisze tutaj dla niekumatych jak najszybciej wbijać poziomy. :)

We flyffie funkcjonuje system, który polega na tym, że expić możemy z osobą o maksymalnie 19 lvlach różnicy od nas. Przeważnie ludzie szukają RM'a (healera).

Gdy już znajdziemy osobę o dość dużej różnicy poziomu pora na znalezienie party. Opłacalnie jest expić jedynie w party Contribution, bo będziemy mieli dodatkowe doświadczenie. (Na czacie 'shout' często piszą 'Contri is looking for last pair'. Tak oto nasz exp będzie leciał o wiele szybciej niż w wypadku lvlowania bez partnera i contri.

Jak klikniecie M to na mapie wu góry będzie ikona, która pokaże wam jakie mobki gdzie się znajdują, więc łatwo znaleźć expowisko.

Razem z patchem FlyFF Gold zabroniono rozstawiać sklepy gdziekolwiek chcemy. We Flaris przy Poczcie znajdziemy NPC od Marketplace. Tam właśnie teraz ludzie stawiają sklepy, tak więc jeśli chcecie poobczajać itemy, ceny, a nawet wyglądy armorów to się tam wybierzcie. :) Nie zdziwcie sie,że w miastach lata mało graczy, bo wiekszosc z nich albo expi, albo wlasnie w Marketplace poluje na wymarzony item. Przed patchem w miastach sie ludzie rozstawiali i niestety powodowalo to lagi dla graczy ze slabszym sprzetem.

Jogurt, to co napisałeś na pewno się przyda, a tak po za tym mam już 18 lvl Maga... ^^

Ehh, ja zaraz wywale tą gre :(

Chodzi mi kiedy nie potrzeba, po zalogowaniu, wpisaniu kodu pin ładuje sie gra normalnie, nagle przez 1sek pojawi się ekran gry, postać, interface itp i zamyka sie client :/

jak ktoś moze coś poradzic to moge wstawic logi

Też się dołączę dziś o 21 zacznę grać nick jeszcze napisze i klase ^^

ja dam sobie spokój z globalem, dzis przwracalem system do momentu kiedy mi to chodzilo , pogralem sobie do 15lv, myśle zrobie przerwe i poszukam troche poradniców dla acrobatcia, no to probuje wlaczyc ponownie i znow mi sie wylacza po zaladowaniu do gry ;/

w logach pisze "Game hack was found" ;/

a jak gra mi chodzila i wylaczyłem to tylko przeglądałem strone głowna flyff i forum ;x

a o dziwo prywatn servery mi chodza, to chyba tam pogram, tutaj cos mi gameguard nawala

Spróbuj w googlach poszukać. Możliwe, że gameguard wyszukuje jakiś plik w twoim komputerze jako hack.. Poszperaj troche na ten temat. :)

Już szukałem tyle i wszędzie piszą ze mają to samo, a rozwiązania brak;/

Przywrócę jeszcze raz system, jak nie bede normalnie chodzilo ta w co innego pogram albo na prywatnym serverze ;x

Wy gracie na wersji eu czyli - http://pl.gpotato.eu/ czy us czyli - http://en.flyff.gpotato.com/

A czy na europejskim gpotato masz flyffa w ogole??

ok jak cos gram na tanuki nick Cesarzowa swordman 52 lvl

Gdy ściągnąłem flyffa z eu to miał przedrostek DE, a ten drugi US.

Ja gram na europejskim flyffie, "przedrostek DE" - Gra jest po niemiecku, oprócz nazw skilli/mobków/regionów/miast/itemów, cała reszta aka opisy, questy etc. są po niemiecku.

+ taki, że nie ma takich lagów, jak na US'ie.

Serwer: Murano

Nick: Kaazame

I od razu powiem, że niemiecki jakoś bardzo tutaj nie jest potrzebny. Ja znam go tylko kompletne podstawy, a większych problemów z grą nie mam.

Myślę tak o ok. 5 osobach, choć jeśli będzie nas więcej to też dobrze, im więcej tym lepiej, wam pozostawaim wybór servera, ja dostosuję się do was... ^^