Ekipa do flyff

Powiecie gdzie mogę sobie zresetować, albo przypomnieć ten kod PIN? Bo przy wybieraniu postaci on jest, a za cholerę nie mogę przypomnieć.

Powiecie gdzie mogę sobie zresetować, albo przypomnieć ten kod PIN? Bo przy wybieraniu postaci on jest, a za cholerę nie mogę przypomnieć.

moze na stronie?

moze na stronie?

Nie mogę znaleźć właśnie i dlatego proszę o pomoc.

ja tez nie mam pojecia na stronie nie widac nigddzie

Dalej nie mogę wbić, a jak u was?

też nie mogę. Łączy się w nieskończoność :/

Ja odpadam, po wyborze servera gra sie wyłącza, nie moge uruchomić jako administrator.

Ja chyba też, chyba że ktoś wie jak wejść do gry.

Ale na obecną chwile, skoro już się zebrała ekipa, to może byśmy inną grę wybrali? (To tylko propozycja)

moze shaya i ten jakis nowy server?? albo jakis inny open world grinder :) moglby byc tez l2/allods ale na serverze EU

Ja chyba też, chyba że ktoś wie jak wejść do gry.Ale na obecną chwile, skoro już się zebrała ekipa, to może byśmy inną grę wybrali? (To tylko propozycja)

wylacz firewalle antywirusy? Usun plik neuz.exe i odpal flyffa jeszcze raz moze pomoze

Czyli nie gramy już we Flyffa? Bo nie wiem czy pomóc wam szukać i grać w inną grę czy expić :P

sprobojcie zrobic tak jak wam powiedzial

Aizen

Niestety, ale mi to nie pomogło.

Mi też nie.

->Prawym klawiczem na ikonke ->uruchom jako administrator->luncher sie otwiera ustawiacie najwyzsza grafike -> play czekacie chwile podczas logowania logoujecie sie i ogien jak nie dizla to zmieniamy gre chyba. JAkie wy macie windowsy>< ?

Nie działa.

Windows 7.

a usuncie pliki res i flyff.a i odpalcie launchera

Nic nie poskutkowało.

to chyba trzeba bedzie w cs innego jak nie naprawicie . a przeinstalowliscie gre?

Nic nie pomaga.

Usunąłem.