Ekipa do flyff

Co wy na allodsa eu ?

Nie zbyt się pisze na Allods'a :/

Może MU Online (global/priv), Dofus?

Boże ludzie, już sie poddaliście z flyffem ? Nic dziwnego że na ten moment nikomu nie działa flyff, server wczoraj o ok. 18:00 padł i nikt nie mógł wejść, spróbujcie zagrać jak tego serva naprawią bo ostatnio były problemy z mail boxem i z auction house. Ludzi w flyffie nigdy za wiele i warto zagrać ;) jak potrzebujecie pomocy w grze to pisać pod nick: iEvoken gram na Tanuki, chętnie pomogę.

Nie zbyt się pisze na Allods'a :/Może MU Online (global/priv), Dofus?

nie przesadzajmy.....w mu mozna bylo garx ale 5-6 lat temu . osobiscie gralem z 2 -3 lata ale teraz to juz antyk i poprostu nic tam sie nie dzieje. moze shaya albo rf jak nie bedzie dzialal flyf?

PS. przeciez serevr dalej nie dziala wiec nic dziwnego ze nikt nie mzoe sie zalogowac...

ale na mozna pyknac w shaya lub rf ,

Artcik jeśli nie pamiętasz bank password musisz wysłać maila do flyff@gala-net.com .

W mailu musisz napisać

Account Name:

Character Name:

Server the Character is on:

Email address that the Account was registered with:

Secret Question and Answer (if you have one):

Co do wejścia na server zapewne będziecie musieli poczekać do poniedziałku aż się tym zajmą, podobno w weekend mają wolne ;x

wolne w weekend jaja sobie chyba robia :/

A może Sevencore?

Wygląda przyjemnie na wyższych lvla to grind, open beta.

A może Sevencore?Wygląda przyjemnie na wyższych lvla to grind, open beta.

podobno to szajs jakich malo nawet nie instalowalem , shaiya tez odpada bo wlasnie wylaczylem WTF? podroba l2 , Allods tez?

O ile będziecie jeszcze grać, oczywiście gdy jeszcze pozwolicie mi dołączyć - chętnie zagram z wami w flyffa ; )

no czekamy do jutra jak sie nie ruszyc to cos innego wykombinujemy

Właśnie wróciłem z weekendu, zrobiłem wszystko jak pisaliście, ale nadal wywala mnie z gry, nie tylko z Tanuki, z innych też..

Edit:

Odrazu mówię, że w żadnego Allodsa nie gram, grałem z 6lat w WoW'a a to wypisz wymaluj WoW. Shayia? Nudne jak flaki z olejem. Słyszałem, że Archlord jest spoko, więc możemy jego spróbować.

Właśnie wróciłem z weekendu, zrobiłem wszystko jak pisaliście, ale nadal wywala mnie z gry, nie tylko z Tanuki, z innych też..Edit:Odrazu mówię, że w żadnego Allodsa nie gram, grałem z 6lat w WoW'a a to wypisz wymaluj WoW. Shayia? Nudne jak flaki z olejem. Słyszałem, że Archlord jest spoko, więc możemy jego spróbować.

czytales co pisalismy> nikomu nie dziala servery LEZA od 2 dni bo gpotato ma weeeekend.

jestem tez za ARCHLORDEM :)

wiec jak cos sciagac mozecie bedzie napwno wiecej do roboty tam i fajniejsze pvp niz we flyfie

@up

A jak tam wygląda sytuacja z ludnością oraz z IS?

no czekamy do jutra jak sie nie ruszyc to cos innego wykombinujemy

Jestem za

Archlord X to już wyszedł?(nie zwracałem na niego za bardzo uwagi)

Jak tak, to można spróbować.

@up

Dokładnie z ust mi to wyjąłeś ;)

http://www.gamershell.com/download_72058.shtml pobierajcie stad x chyba jeszcze nie nie wiem zreszta ja pobieram leci w miare

http://us.archlordx.webzen.com/

Coming soon, dziękuję.

http://us.archlordx.webzen.com/Coming soon, dziękuję.

gramy w alchrolda....nie w X on sie niczym nie rozni. Roznic bedzie sie 2 ;]

Co do ludnosci zawsze gralo tam igra ludz, za chwile zobacze bo jeszcze 400 mb i sciagnie sie , to powiem jak z online a is webzenu nigdy nie byl p2w

usunac ten post prosze.

to ja podziękuje w takim razie jeśli alchrold . .. is daje przewagę mocną, niby można wszystko osiągnąć bez isu, ale nie mam zamiaru poświęcać wieków na grę + gold do kupienia na allegro-podobnych stronach ...

to ja podziękuje w takim razie jeśli alchrold . .. is daje przewagę mocną, niby można wszystko osiągnąć bez isu, ale nie mam zamiaru poświęcać wieków na grę + gold do kupienia na allegro-podobnych stronach ...

a widziales gre w , ktorej nie masz golda na allegro ? yy znajdz grindowke z open worldem idobrym pvp a bedziemy grali ;] bo ja takiej nie znam zeby byla 100% darmowa. myslisz ze we flyfie nie ma gold sellerow ? hahha tam na chacie jest jeden spam gold spamerow i item hsop jest tak samo...a gra pewnie z 50% ludzi tyle co w innych garch alboi jeszcze mniej :) podajcie jakies tytuly wasze . Zadna dungeonowka . musi byc dobre pvp .

Archlorda non stop z tego co widze updatuja., chcecie 100% darmowy -> AIon tyle ze w is juz pojawiaja sie smieszne itemy i gra na end game jest nudna bardzo.

SERVERY SA FULL I HIGH!!