Ekipa do flyff

reinstal? i uruchamiasz prawym jako administrator?

Masz jakieś antyviry włączone? Albo masz np. zainstalowanego Avasta? Mi Avast blokował raz jedną grę i nie mogłem grać :/

Tak, reinstalowałem już 2 razy i uruchamiam jako administrator.

http://en.flyff.gpotato.com/index.aspx stad sciagales??

Gracie w tego flyffa? Bo na tsie nie widzialem nikogo

czekamy az melidar uruchomi bo chyba tylko on nie moze.

http://en.flyff.gpotato.com/index.aspx stad sciagales??

Tak

A czego na tsie są pustki :<

jjaa chetny na flyfa o ile bedzie ktos na rs bo jak nie to nie ma przyjemnosci z gry

Tak

czy cos musiales ze zrobic sproboj rozne rozdzielczosci.kazdemu dziala jak widac

i w ogole co ci sie dzieje z gra??

"jjaa chetny na flyfa o ile bedzie ktos na rs bo jak nie to nie ma przyjemnosci z gry"

beda tylko niech wszyscy odpala gre

kto moze odaplic gre niech wbija na ts i sie zbierzemy gdzies na servie 21:30

Ok Wbiłem. :D

Edit

Ja za jakieś 15 min będę, postaram się szybciej.

Siemanko.

Chętnie bym też z wami zagrał. No ale niestety mam ten sam problem co Melidiar a przynajmniej tak mi się zdaje ze ten sam.

Mogę włączyć mogę się zalogować ale gdy wybiorę postać po chwili łączenia z serverem gra się wyłącza i tak za każdym razem.

Próbuję już od wczoraj jak przeczytałem ten temat bo fajnie by było pograć w jakimś gronie. Nie myślałem ze będą takie problemy.

Jakieś 2 latka temu grałem i nigdy mi się takie coś nie zdarzyło

podajcie ts3 :) mi sie klient w 10 minut sciagnal :)

Ok Wbiłem. EditJa za jakieś 15 min będę, postaram się szybciej.

Więc powiedz jak :D ??

Jestem zawiedziony tym flyffem goldem, totalna masakra, ludzi na servie jest mało, nie ogarniam opcji, nie ma menu gry na "ESC" żadnych options, quit game etc, graficznie nic się nie poprawiło, a raczej sp***doliło urok. To już nie ten sam flyff co kiedyś, no cóż, i tak więcej niż 5min nie pogram bo gra zwyczajnie się wy***rdala.

Sorki za wyrażenia, ale jestem wściekły, od czwartku próbuje wejść na tego flyffa.

no to gramy czy jak ? nie zrazaj sie bo nawet 10 lvl nie wbiles przetrwaj :P

jak gra wyrzuca mnie po 5minutach, a muzyka w oknie logowania gwałci moje uszy, ciężko będzie wbić ten 15 lvl, naprawde, nawet nostale miało przyjemniejszą grafikę.

Tobie jest ciężko wbic 15 :D dobre xD

To sobie pomyśl jak ja wbijałem 65 :D

Albo jak ludzie wbijają 120 potem wraca im do 60 potem znów do 120 albo więcej bo zwiększyli chyba

to jest dopiero szał :D

dostane adres ts 3 ?

jak gra wyrzuca mnie po 5minutach, a muzyka w oknie logowania gwałci moje uszy, ciężko będzie wbić ten 15 lvl, naprawde, nawet nostale miało przyjemniejszą grafikę.

graj w oknie, zmniejsz detale :) + jest to typowy grinder + cukierkowa gra ludzi na servie jest troche napewno wiecej niz w archlordzie.

TAK GRAMT SEREVR TUNAKI chanel 1 i wbijac na

ts3 : ts.tsworld.pl kanal nr 99