Ekipa do flyff

Po prostu patrz wszystkie rozdzielczości jakie są możliwe, mi przy którejś tam zaczęło działać, i uruchamiaj jako administrator.

Menu masz w lewym dolnym rogu Mafiu, a muzykę da się wyłączyć :D

jak kogos wywala niech wylaczy sobie POGODE

NA RAZIE JEST NAS 6 NA TSIE! WBIJAC !! GRAMY !! JOJOJ!!!

wbijac

Melidiar na jakiej rozdzielczosci ci załapało ??

1440x900(W Window)

o ktorej gramy ? :D

jak ktos jest to lvlujcie by dorownac innym i zapraszamy nowych !!

ta niechce sie samemu grac xD

Mam jakiś problem że gdy wejdę do gry to od razu mnie wywala z Flyff'a :/

No ogolnie mam pytanko i prosze o streszczenie wszystkich informacji w normalnej i czytelnej formie =)

1. Flyff ?

2. Jaki serwer ? Global czy priv ?

3. Wszystko info dot. TS3

Mam ochotę grać, bo już od 3 lat nie grałem. Doświadczenie bardzo duże, kariera wysoka, pogadamy pozniej!

Pozdrawiam,

Szakall

gg. 4410462

1-flyff online

2.oczywiscie ze global

3.jest podany na poprzedniej stronie

Picasso MUSISZ ustawic grafike w luncherze odpowiednia na ktorej nie ebdzie cie wywalac W window 1400x1050 na tej dobzre dziala

Bladek, tylko wiesz. Grałem z tobą wczoraj i z całą ekipą to wszystko normalnie działało a daje cały czas tą samą rozdzielczość... Zmienić rozdzielczość komputera może?

@PS

Nie jestem na razie u siebie więc wszystkie wasze porady zrobie dopiero po 21 :)

ok

jezeli jest to mozliwe o godzinie 22:30 dzisiejszego dnia chcialbym zorganizowac zebranie wszystkich osob , ktore zamierzajaj w cos grac bo musimy omiwic jedna sprawe dosyc istotna. haslo na ts 1234

i jaka gra w koncu ? :)

No właśnie Bladek miałeś wczoraj sprawdzać ten Priv L2 i jak on tam wygląda? Gra coś trochę Polaków ?

Chyba że w jakąś inną grę, najlepiej jakbyśmy się dziś znów umówili na TS'ie i żeby było trochę więcej osób niż 3-4 jak wczoraj.

ja napewno bede xD

Moje propozycje to:

Dofus - 14 (chyba) darmowych klas. Walki odbywają się turowo, gdy walczy się w więcej osób mamy większą szanse na lepszy drop. Bez premium bez problemu wbijemy 30 a premium myśle że nie jest taki drogi 10zł SMS - 7 Dni Premium. Są dunegony.

Maple Story - cały czas grind, questy wykonuje się tylko na następną klase. Częste dungeony, ale chyba od 60 lvl'a bo te na low można robić ale ciężko znaleźć osób.

Ma ktoś jakieś inne propozycje? :)

eden eternal ? :D