Ekipa do gry Juggernaut

Lvl ósmy wbije w najbliższym czasie,wtedy też zarejestruje się po stronie free league i założe gildie.

Ja,grotesk i polej szykujemy się na dwie pierwsze insty i szukamy chętnych do pomocy.Wszystkie zgłoszenia będą mile widziane.Insta będzie organizowana 1 stycznia 2011 roku o godz. 19.55.Minimalny lvl to 7.

Właśnie się zalogowałem . Pisać w grze : Krecha

Może ta gra wkońcu mnie przyciągnie :D?

Czy ktos w granicach 6-7lv da rade wejsc do gry? Mam problem z Q "Priceless Head" gdzie trzeba zabic Robber's Chef (7lv. - 150hp) + 2x Robber (7lv)

Coś zainteresowanie grą spadło :mellow:

EDIT.

Czy inni maja tego samego buga i nie potrafią niczego zaatakować ?

Złoty czy tam kto do mnie pisał , napisz jeszcze raz :D . Jakoś nie ma w co grać to jednak będę w to grać :D

EDIT: A jednak nie będę . Przez złośliwego wirusa nawet walka mi się ładuje okolo 3 minut :/ Dziękuję dobranoc

Gra ktoś w to jeszcze? Bo ja właśnie zacząłem i mam 3 lvl :P

Hej, wlasnie zaczalem grac mam 5 lvl, szukam jakiejs ekipy, nick Rozpierdol , pzdr ;)

Utworzyłem przed chwilą postać nick Venospik.

Witajcie poszukuje polakow grajacych w ta gre :D jak cos to pisac do CarNax. Gwarantuje pomoc:)

Nick w grze Nadziar

Chetnie Pogram z jakas ekipa

Jakiś czas temu na portalu mmorpg.org.pl została opublikowana treść dotycząca gry przeglądarkowej Juggernaut.W związku z czym chciałbym zebrać większą grupę ludzi do tej gry.Ta grupa miała by na celu wypady na instancję , oraz założenie gildii(czym bym się zajął osobiście).W grze możecie mnie złapać pod nickiem AviLight,lup po prostu piszcie na priv.Z góry dzięki.

Czy zna ktoś grę podobną do juggernaut?