Elbi jakby nie podobała mi się gra z rodakami jak jak twierdzisz, a Ty byś częściej odwiedzał forum to może byś wiedział, że prowadzę 150cio osobowy Polski Legion w Aionie....
Ale nie podoba mi się gra z rodakami oj tak
Mam dobre zdanie o Polakach, a jak nie odróżniasz sprawy oceny serwera od oceny Polaków to już inna sprawa.
Ten temat jest tylko dowodem jak będzie na serwerze ( mówię o wypowiedzi kilku osób ) ![:)]()
Jak nawet nie potraficie prowadzić kulturalnej dyskusji to pozdro ![:)]()
Nie mam uprzedzeń do Polaków, mówię tylko o zjawisku jakie jest zawsze na Polskich serwerach MMO.
Grałem np. w Lineage 12 lat i wszędzie było to samo. Prawda są przyjaźni Polacy, jest ich dużo (jakbyś normalnie mnie olśnił stary), ale niestety idioci zawsze mają przewagę liczebną, więc po co z nimi walczyć. Wasza sprawa życzę miłej gry z gimbą i stalowych nerwów.
Diesel w Aiona nawet 12 latki grają, trafiłem już na przynajmniej 50 takich w rekrutacji i są nawet czasem mądrzejsi niż nie jeden dorosły.
Bolvaerk dlaczego Ty wyrażasz opinie za mnie ? Nikogo nie nazywam kretynami, po prostu stwierdzam fakt, że to będzie ponownie jedna wielka wojna Polsko Polska na serwerze bez jakiejkolwiek kultury. Jeżeli się mylę, spoko, pogratuluje. Ponieważ ludzie wiedząc, że to serwer Polski będą spamować cuda na 3cę bez obawy, że ich pogonią anglicy. Ile razy widziałem tekst nawet na obcokrajowych serwerach:
"Ale Ty k**** jesteś pro", "Poskaczę po Twojej mamię", "Rozje****** Cię jak k***ę"
itp....
Czipsu dogonienie topki w Aionie to nie jest teraz problem.