Ekipa do gry na nowym serwerze od 31 lipca

Osobiście pogram sobie Gunnerem bądz bardem na Polskim serwerze. Również nie przepadam za Polską społecznością w grach. Ale prawda jest taka że jeżeli ogarnie się fajną, ogarniętą ekipę to zapomina się o tym hejcie itp... Zauważyłem to w WoW'ie , jeżeli jest zgrana ekipą po prostu nie widać tego idiotyzmu ze strony "polaczków" gdyż dobrze się bawisz w ogarniętej gildii i ignorujesz wszystko co jest pisane przez debili.

Ciężko jest wytłumaczyć to osobie która grała w tibie/metina i wyrobiła już sobie opinie o Polakach. Nie chcecie grać to nie grajcie, tylko po co zaśmiecacie ten temat ?

@AlphaWolf

nie, to jest prawda ;) zauważcie że wszyscy piszecie "bo ktoś cośtam, dlatego my tak", o te pseudo-dorosłość mi chodzi, że szczycą sie tym jacy są dorośli a taka prawda że nie potrafią pierwsi wyciągnąć ręki czy po prostu zignorować, bo musze pokazać że jestem dorosły. Nic nie jest bardziej dojrzałego od ciągłego powtarzania że jest sie dorosłym :)

Nie wiem jaka jest wasza grupa, mówie o tym jak jest na większosci serwerów w społecznościach, a Ty próbujesz zburzyć lata obserwacji tylko waszą grupką ludzi? Przecież wy sami sie spikneliście żeby razem grać to OCZYWISTE że nie powinno tam być niczego nie w porządku tak więc Twoje argumenty są jakby z d*py wzięte

Najbardziej śmieszą mnie ludzie, którzy zaczynają grę na nowym serwerze bo "chcą się wybić". Prawda jest taka, że bez pojęcia o grze będziecie tylko mięsem armatnim i zanim wbijecie 65 poziom, to ludzie z topki będą mieli już full +15 abyss sety. Jak się grę ogarnia, to się wybije wszędzie, a jak nie - to nawet własny, indywidualny serwer wam nie pomoże.

Może nawet sam wpadnę was trochę pomęczyć. Zrobi się jakiegoś twinka i wygoni wszystkich na beginner server ;>

Ja na pewno pojawię się na serwerze, gimbaza mi nie przeszkadza, najważniejsze by dołączyć do dobrej gildii z dużą kulturką, niekoniecznie PRO wyjadaczy bo ja sam w Aion'a za dużo nie grałem. Wracając do agresywnych polaczków z brakiem kultury- będzie kogo "prać" na serwerze ;p

Czas pokaże ozonku, czas pokaże ^_^

niestety taka jest prawda, samymi chęciami i ostrym grindem + questowaniem po prostu sie nie da, osoby grające dłużej są obkute i nawet grając mniej jest w stanie szybciej osiągnąć cap ;p

Kilka razy już expiłem postać w aionie na 55. Teraz mam miesiąc na poczytanie o 3.0, 4.0, zawsze też można sobie pomóc IS.

no to już jakieś doświadczenie masz ;) raczej pisząc myślałem o tych co grali nie dluzej niz pol roku

od kiedy gram w aiona większej porażki nie było polski serwer już widzę jak to będzie wyglądać Tibia,metin2 wita

warn_ico.png
Warn za Offtop. - crracked

Prosiłbym jakiegoś moderatora o ogarnięcie offtopu. Temat ten ma za zadanie zebranie grupy ludzi chcących grać na serwerze, a nie grupki lamentujących hejterów.

Gadacie tak o polakach ze tak rzucaja miesem a pewnie kazdy z was tak zrobil chociarz raz ze sie zdenerwowal i zaczol kogos wyzywac

Gadacie tak o polakach ze tak rzucaja miesem a pewnie kazdy z was tak zrobil chociarz raz ze sie zdenerwowal i zaczol kogos wyzywa

Ja nigdy tak nie zrobiłam. To tylko gra - ma sprawiać przyjemność, a nie doprowadzać do białej gorączki.

Tez bardzo chętnie zagram :)

Ja zagram chętnie :)

Ja nigdy tak nie zrobiłam. To tylko gra - ma sprawiać przyjemność, a nie doprowadzać do białej gorączki.

Czas się nauczyć ignorować debili ... przecież to w końcu gra ? to nie rozumiem czemu nagle wszyscy wyskoczyli na Polski serwer.

Tak jak mówiłem wcześniej, nie chcecie grac ? to nie grajcie ale wyjdzcie z tego tematu i opinię o Polaczkach zostawcie sobie albo piszcie o tym w innym temacie.

Wszystkich chętnych proszę o kontakt PM (łatwiej będzie mi przesłać ip do komunikatora[Raidcall lub ts3] przed startem serwera :))

Również prawdopodobnie zagram, o ile się nie rozmyślę (nie wyjdzie jakaś ciekawa OBT etc), do 31 lipca jeszcze dużo czasu, a czekanie gasi apetyt i dam głowę że sporej ilości osób deklarujących się teraz do grania, odwidzi się do tego czasu ; )

tylko aion jest za ciezka gra dla gimbosow do tego trzeba miec konkretnego kompa ^^ wiec przez 1szy miesc bedzie spam pozniej juz spoko ale i tak nie ma sensu zmieniac serwera bo ceny pewnie beda niesamowicie pojeb....+ kto bedzie sprzedawal GP :D polak nie kupi bo mu zal haha:D

warn_ico.png
Warn za Offtop. - crracked

Ja się zapatruję na nowy server:D chętnie z wami zagram, mam nadzieję że bliżej startu nabierze to rozpędu:)

Chętnie zagram ale nie bardzo chce mi się czekać tyle ale jakoś dam rade.