Ekipa do gry na nowym serwerze od 31 lipca

Aion dla tych waszych "Gimbusów" czyy jak wy tam ich nazywacie będzie za trudny bo nie będzie im sie chciało nawet 20 lvl wbić

Sytuacja była w Allods też tak pisali że gimbaza itp ale tylko do 10 lvla później jest spokojnie w miare a na 30+ to już praktycznie w ogóle nie ma ludzi typu plx items itp itp którzy wyzywają itp

pozatym to wy pokazujecie wasz poziom skoro wolicie takiego wyzwać zamiast olać i robić dalej co się robiło robisz team

na 30 osób i grasz tylko z nimi a reszte olewasz chodzisz z nimi na insty/raidy/pvp itp i masz zaufaną grupę

Pozatym skąd wy wzieliśćie to chore słowo GImbus? dla mnie Gimp to program graficzny a nie gimnazjalista pozatym sami byliście w gimnazjum chyba że skończyliście szkołę na 6 klasie szkoły podstawowej to już nie wnikam ale dla mnie osoba która mówi takie słowa

jak Gimbus itp to dla mnie sama jest dzieckiem tyle na ten temat a teraz pokażcie swoją "DOJRZAŁOŚĆ" i mnie wyzywajcie że to ja jestem dzieckiem bo tak napisałem :)

Co do tematu, czy jest możliwość dołączenia do was dopiero gdy wyjdzie aion 4.0 bo dopiero wtedy zacznę grać

Co prawda "gym" ale powiedzmy, że przesłanie takie samo : P

gym-bus.jpg

Jakoś ogólnie uważałem, że to przesada z tymi polakami "gimbusami", ale ostatnimi czasy spędzam sporo czasu na Twitchu i w odniesieniu do US streamów, poziom widowni polskich streamów jest rzeczywiście tragiczny.

Nie wiem czy gimbaza, czy nie, ale na pewno wiele trolli.

@up

Pewnie od początku serwa zrobi się z tego pierwsza PL mini gildia więc bez problemu będzie można później się zaciągnąć (taką mam nadzieję).

Spróbowałbym zagrać, ale szkoda mi się przenosić. Mój cały dobytek mam na Anuharcie i nie widzi mi się zaczynać wszystkiego od nowa. Aczkolwiek myślę, że nowy serwer to dobry pomysł. Dlaczego? Bo kto będzie chciał grać po polsku to będzie grał. Reszta zostanie przy swoich wersjach. I wszyscy będą szczęśliwi~.

Dziwicie się że wszyscy na świecie mają taką a nie inną opinię na temat Polaków, a sami z góry zakładacie że będzie tragicznie na nowym serwerze. Poczekamy, zobaczymy wielcy zatwardziali gracze którzy znają całą polską społeczność graczy. Aktualnie chwilę pogrywam w Newerwintera i choć gra wyszła po polsku to nie uświadczyłem gimbusiarni.

Co do samych trolli i gimbusów to takowi są w każdej wersji, czy to niemieckiej, amerykańskiej, francuskiej etc. tylko w takich mówią innym językiem i wam się nie chce tych hejtów czytać bo nie albo nie rozumiecie albo szkoda wam czasu aby to tłumaczyć.

Co do samej gry, to może wpadnę i pogram trochę, ale na razie nie chce zrzeszać się w teamie, bo nie mam aktualnie za bardzo czasu by grać jakoś bardziej niż dla relaksu.

Aion w Polskiej wersji oraz Polski serwer to największa porażka w historii Aiona jaką widzę na stronie Aion F2P.To będzie jeden wielki hejt, trollowanie, spamowanie i wyzywanie. Choćby nie wiem co za nowy serwer powstał to ja się z Nexusa nie ruszę, szkoda czasu i tego co się osiągnęło Szczerze nie polecam gry na Polskim serwerze MMO. Grałem przez wiele lat na wielu takich w różnych MMO i wszędzie było to samo co napisałem wyżej. Wgl co to za tłumaczenia w Aion Shopie haha polewka na maxa Język polski nie jest przystosowany do specyficznych nazw jakie są w Aionie.Event = wydarzenie "Dzisiaj mamy Wydarzenie, które polega na..." haha jak tak będzie to padnę Ale co kto lubi, ja wyraziłem tylko swoją opinie.

ja tam lubię polskie serwery -_- sam gram w roma na soraid i jest supcio :D a te dramy na światowym są epickie :D

i tak nie tylko polacy beda na nim grali :P

Ruskie bankowo się wgramolą masowo : )

Nie,bo oni maja swoja wersje ,ktora jest lepsza :P

Aion w Polskiej wersji oraz Polski serwer to największa porażka w historii Aiona jaką widzę na stronie Aion F2P.To będzie jeden wielki hejt, trollowanie, spamowanie i wyzywanie. Choćby nie wiem co za nowy serwer powstał to ja się z Nexusa nie ruszę, szkoda czasu i tego co się osiągnęło Szczerze nie polecam gry na Polskim serwerze MMO. Grałem przez wiele lat na wielu takich w różnych MMO i wszędzie było to samo co napisałem wyżej. Wgl co to za tłumaczenia w Aion Shopie haha polewka na maxa Język polski nie jest przystosowany do specyficznych nazw jakie są w Aionie.Event = wydarzenie "Dzisiaj mamy Wydarzenie, które polega na..." haha jak tak będzie to padnę Ale co kto lubi, ja wyraziłem tylko swoją opinie.

Ja cię rozumiem zrobi się z tego niezły syf, ja nie gram na polskich serverach, bo co bądź jak widzę wypowiedzi typu :

A : szukam party.

B.: wy***rdalaj stąd.

A: ale kultura osobista

B: idź w ch*j :).

Ostatnio nawet redaktor podał wypowiedzi na anglojęzcznym czacie co się działa. Jednak jest tego plus cała gimba z innych serwerów przeżuci na pl, i na innych będzie spokój. A co język ang za trudny ?.

Dla Ciebie to pl za trudny... "spokuj" ;)

Ozonek coś tam pisał, że jak się grę ogarnia, to sie wszędzie wybije. Zgadzam się z tym, ale mam jedno zastrzeżenie. Złoto, czy też inna waluta w grach, im dłużej serwer stoi, tym jej więcej na nim i przedmioty droższe, co przekłada się na trudniejszy start dla nowych. Jak rok temu grałem w Aiona (serwer UK) to gold pack mozna sobie było kupic np za 5kk, jak się trafiło to nawet za 4-4,5kk dało się trafić, a na moim low lvl'u (tylko 47 kapłanem) był to przynajmniej dla mnie 1, góra 2 dni farmy. Teraz nie mam pojęcia jakie są stawki, ale jest to chyba jedyny powód dlaczego wracając do Aiona zaczynam na nowym serwerze.

Po za tym grając na zagranicznym serwerze i tak byłem w polskiej gildii, więc nie widzę problemu w grze z Polakami i tak gadać będę głównie z ludźmi w gildii.

PS.

Gram w LoL'a na EU West i EU East, na obu serwerach trafiają się trolle, więc nie jest to tylko polska przypadłość.

jezeli nie bedzie minimum 2k graczy to nawet tam nie ma sensu wchodzic...zreszta widac jak Aion juz upada ...2k graczy to juz na niektorych servach niemozliwy wynik....czy to nexus czy anuhart :) Gra opiera sie juz praktycznie o te same legiony/osoby a co prawda to prawda Aion end game nie ma a jest on powiedzmy nudny bardzo na obecna chwile ...

Ta,~1k graczy to max... na wiekszosci serv...na franckuskim jest najwiecej...a czemu...bo tam najtansze gp i ludzie sobie tam kupuje gp a graja normalnie na innym servie

@up, aktualnie średnia graczy na ENG serwerach to ok 1100, na niemieckich 1500, na francuskich 1800 a nie są to godziny szczytowej aktywności, więc skąd to twoje "Ta,~1k graczy to max" ?

Jak to jest max...no moze 1,1k...nie mowie o all serv...co za roznica,200 w ta czy w druga strone...w aiona eugra malo osob i tyle na ten temat...co to jest 15k osob online(chociaz nawet nie wiem czy tyle jest) w 1 czasie?NIC...Aion umiera powoli...zmieni sie to w 4.0 ale nie na dlugo...2miechy i znowu nie bedzie ludzi

Witam,

Z checia sprobuje swoich mozliwosci na nowym serwerze i pogram razem z wami.

GG dostepne w proflu.

Co do Aiona.

Na Anuharcie gra ponad 2.2k ludzi , Nexus 1700 Spatalos kolo 1.3k i tamten 4 ma kolo 1.5k ludzi wiec to nie sa jakies male liczby.

Dodatkowo DUZO ,ale to BARDZO DUZO ludzi czeka na start Aiona 4.0 ,dlaczego? Wiekszy balans ,nowe mozliwosci i nowe klasy + nowy serwer ktory da start wiekszosci ludzi (poczatkowo) rowny. Dlatego tak jak mowie ,ja sie dolaczam ,a ze serwer bedzie PL to nie znaczy ze angole czy inne osoby tam nie beda grac ,tyle odemnie.

Pozdrawiam

@Greg1990, tak właściwie to na wszystkich severach o tej porze gra 21k ludzi. Do popularniejszych tytułów się to nie umywa, ale wynik zły nie jest. Kończąc ofttop, pobieram Firefall'a do testów, jak mi nie podejdzie to Aion :)

21k ludzi na gre mmo to wynik nie jest zly? Nice joke... i z tych 21k 10k to boty...

@up Naprawdę przestań strzelać liczbami bez potwierdzenia, bo to powoli przestaje się robić śmieszne ...

Nie mow mi,ze nie ma botow...bot na bocie jest...a hacki?Hacki w Aionie EU to nic nowego ;) ( a najwiecej jest glide hackow) :P