Aion dla tych waszych "Gimbusów" czyy jak wy tam ich nazywacie będzie za trudny bo nie będzie im sie chciało nawet 20 lvl wbić
Sytuacja była w Allods też tak pisali że gimbaza itp ale tylko do 10 lvla później jest spokojnie w miare a na 30+ to już praktycznie w ogóle nie ma ludzi typu plx items itp itp którzy wyzywają itp
pozatym to wy pokazujecie wasz poziom skoro wolicie takiego wyzwać zamiast olać i robić dalej co się robiło robisz team
na 30 osób i grasz tylko z nimi a reszte olewasz chodzisz z nimi na insty/raidy/pvp itp i masz zaufaną grupę
Pozatym skąd wy wzieliśćie to chore słowo GImbus? dla mnie Gimp to program graficzny a nie gimnazjalista pozatym sami byliście w gimnazjum chyba że skończyliście szkołę na 6 klasie szkoły podstawowej to już nie wnikam ale dla mnie osoba która mówi takie słowa
jak Gimbus itp to dla mnie sama jest dzieckiem tyle na ten temat a teraz pokażcie swoją "DOJRZAŁOŚĆ" i mnie wyzywajcie że to ja jestem dzieckiem bo tak napisałem
Co do tematu, czy jest możliwość dołączenia do was dopiero gdy wyjdzie aion 4.0 bo dopiero wtedy zacznę grać