Mam pytanie, jak mam postać na nexusie i mam tam kilka gp, to mogę użyć go na nexusie i korzystać na tym polskim serwerze, bo kiedyś było tak, że gp był na konto nie na serwer. Jeśli tak, i będziecie grać u elyosów to chętnie pogram z wami, jakieś doświadczenie mam, ale mało już pamiętam.
Ekipa do gry na nowym serwerze od 31 lipca
Z tego co wiem gold pack działa na konto, więc zakupiony Gp na Nexusie będzie aktywny również na innych serwerach EU.
Widze tu nastawienie na asmo na innym forum zbiera sie ekipa na eluchy, to i gitara
a te nastawienie niektorych graczy to nie z powodu polskiego serwera i tego "syfu" jak to mowia, ja tam wole uzyc opcji block i tyle. Im szkoda poprostu swoich postaci itp, bo niestety będą zaczynać wszyscy od nowa i każdy będzie równy a nie weterani z p2p i ich wielkie spoleczenstwa Legiony. Po przejściu na f2p poczatkowo tez wielce plakali ale im przeszlo
.
p.s. z tym gold packiem powinno byc tak jak ktos juz odpisal, na cale konto. Jak konczylem grac to gp kosztowal po 18 mln na Nexusie jak sie dowiedzialem ze nowy serwer znalazlem pasy do konta i kupilem kilka gp po 50 mln LoLx a teraz sa po 80-90 xD
W asmo pisze sie do pogrania w grupce!
/emoticons/nowe_smile.png" alt=":)" srcset="/emoticons/smile@2x.png 2x" width="20" height="20">
Widze tu nastawienie na asmo na innym forum zbiera sie ekipa na eluchy, to i gitaraa te nastawienie niektorych graczy to nie z powodu polskiego serwera i tego "syfu" jak to mowia, ja tam wole uzyc opcji block i tyle. Im szkoda poprostu swoich postaci itp, bo niestety będą zaczynać wszyscy od nowa i każdy będzie równy a nie weterani z p2p i ich wielkie spoleczenstwa Legiony. Po przejściu na f2p poczatkowo tez wielce plakali ale im przeszlo .p.s. z tym gold packiem powinno byc tak jak ktos juz odpisal, na cale konto. Jak konczylem grac to gp kosztowal po 18 mln na Nexusie jak sie dowiedzialem ze nowy serwer znalazlem pasy do konta i kupilem kilka gp po 50 mln LoLx a teraz sa po 80-90 xDW asmo pisze sie do pogrania w grupce! /emoticons/nowe_smile.png" alt=":)" srcset="/emoticons/smile@2x.png 2x" width="20" height="20">
Ja ogólnie też mam dylemacik, czy zostawić swojego maina na nexusie czy przejść, a raczej zacząć od nowa, na polskim serwie. Niby fakt, faktem, ekonomia będzie w normie, nie to co na starszych serwerach, ale zostawić to co się osiągnęło... tak na marginesie, czemu wszyscy chcą cisnąć na asmo, elyosi mają ładniejsze lokacje i w ogóle :S
Ja ogólnie też mam dylemacik, czy zostawić swojego maina na nexusie czy przejść, a raczej zacząć od nowa, na polskim serwie. Niby fakt, faktem, ekonomia będzie w normie, nie to co na starszych serwerach, ale zostawić to co się osiągnęło... tak na marginesie, czemu wszyscy chcą cisnąć na asmo, elyosi mają ładniejsze lokacje i w ogóle :S
Czemu asmo? Nie jestem jakims super graczem, ani w 100% nie ogarnelem aiona, ale jak wiekszosc ludu po forach widze na ely sie szykuje to troche bez sensu zeby 80% serwera bylo po jednej stronie, no fun no game
Nie ma co się zastawiać, Polaków z innych serwerów będzie ubywać, część przerzuci się od razu ze startem nowego, część zobaczy po jakimś czasie że naszych sporo ubyło i też będą się przenosić. Polski serwer to nowe możliwości i świetna zabawa jaki jest fun z gry kiedy wszyscy już mają totalnie endgemowe sety? Pamiętajmy też że lvl cap podskoczy o 5 oczek więc tak czy siak będziesz musiał zbierać nowy set, kwestia kinach no ale znowu na nowym wszystko będzie tańsze a więc podsumowując.
Grać nie zastanawiać się.
yhy...komu by sie chcialo ...ja np. mam full co sie da na +15 i mam isc na nowy serv?lol
pojda Ci co sobie nie radza i nowi gracze,taka prawda
grając na asmo trzeba się liczyć z "mhhhrooocznymi" dziećmi neo, co na większości,szczególnie, polskich serwerów,polskich gier, jest spotykane.
grając na asmo trzeba się liczyć z "mhhhrooocznymi" dziećmi neo, co na większości,szczególnie, polskich serwerów,polskich gier, jest spotykane.
nosz już chyba was posrało z tym gdzie więcej "dzieci neo" jest, po każdej stronie się znajdzie. Jeśli myślisz, że więcej ich będzie na asmosach to graj elyosami...
Napisz na priv chetnie zagram
witam
siedze sobie i czytam te wasze wypociny i chce zadac jedno pytanie: skad wzieliscie te za***iscie ''wiarygodne'' informacje dotyczace populacji i samego serwera pl? jakas wrozka na polsanie wam to powiedziala? ktos madry na tym forum napisam ze w grze znajdziesz to czego szukasz wiec jezeli szukasz dobrej gry to ja znajdziesz, szukasz ''gimbazy'' czy dramy na ogolnym to tez bedziesz mial, pzdr i do zobaczenia na nowym serwerze
czekam z niecierpliwością, chciałem grać od dawna w aiona ale wcześniej miałem już zajęcie a teraz kiedy doskwiera straszna nuda czekam tylko na wprowadzenie polskiego servera i do boju ^^ PS. kogo polecacie do gry, gustuję w szybkich klasach dpsowych i w zwarciu ;d
Jakis tam balans jest, a znając życie to zmienisz sobie klase z 2x
Ja bez względu na wyniki z forum będe grał w asmodianach, a czy będzie z kim grać? napewno... ci co tak zapieraja się z itemami na +15 że stanowczo NIE ! dla przeniesienia będą pierwsi biegli, może nie od pierwszego dnia, ale po tygodniu 75% wyjadaczy na bank zrobi postac na nowym serwie
A nawet jak będzie sama zgraja swierzych ludzi [ja tez jestem newbie w aionie, moze tam gralem z 2-3 miesiace ale tu jest duzo wiecej do nauczenia sie], ale czy na rajdach na fortece nie zbierana jest masowa miesa armatniego? Ci co nie wybili sie na tyle by zostac przeniosa sie, nowy serwer nowe ceny, stanowczo bardziej przyzwoite. A znajdzie się i Polak z kupą kasy który na graniu godzina dziennie zażyczy sobie zysku jak z calodobowego farmu.
Może i na tym 50-60 lvlu nie jest problemem nazbierac na gold packa... ale jak ktos jest nowy to nawet nie chce się kupowac taniej na allegro od tych "wyjadaczy" a cena ktora teraz na gp stoi jest przynajmniej 3x wieksza od ostatniej jaką pamiętam odchodząc z gry.
Czy świerzak będzie farmil po 70-90 mln na 1 gp? Kiedyś za cene 12-18 mln krzyczeli ze za drogo... stare serwery to nie miejsce dla nowych graczy.
Dozobaczenia in game
Siema, chciałbym się dowiedzieć czy znalazłyby się osoby chętne do wspólnej gry od startu serwera ?
Sam nie mam wielkiego doświadczenia w aionie dlatego jedyne czego wymagam to kultura, dojrzałość emocjonalna i ogólne wtajemniczenie w mechanike gier mmo podobnych do aiona. Dobrze by było gdyby znalazł się jakiś wyjadacz który poprowadził by grupe do 60.
Jeśli uda się zebrać pare osób można będzie kupić TS3, lub ewentualnie dołączyć do jakiegoś klanu.
Jak widać grupa nastawiona by była na szybkie wbicie capa, ale Ci mniej nastawieni na szybki progress też są mile widziani )
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~27.06.2013 10:34~Edit~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Osoby chętne proszę o pm