Ekipa do gry na nowym serwerze od 31 lipca

hmmmm najpierw to trzeba przekonać resztę by w ogóle zagrali grać na istniejących serwerach a potem możemy rozmawiać o serwerze. Ja jak najbardziej jestem za starym serwerem ale zacząć z ekipą od zera

Witaj Giermek!

Mam 37 poziom Clericem na innym servie, więc mam jakieś tam niskopoziomowe obeznanie. Na Nowym servie będę grał Cericem. Mam doświadczenie w MMO i jestem kumaty. Zawsze przed włączeniem Aiona będę włączał TSa, będę się starał udzielać informacji na ile będę mogł.

@offtopic, Jeżeli chodzi o to że Polacy w grach komputerowych mają problemy ze współpracą to się zgodzę. Nigdy nie ma winnego, każdy jest przekonany do swojej nieomylności itp. Efekt? Stworzenie jednej, dobrze współpracującej, rozsądnej gildi może wystarczyć by zdominować cały server. (Tutaj jakaś epicka muzyka w backgroundzie)

Jakby coś to bedę zaglądał w ten topic co jakis czas. pozdro :D

oooo z chęcią z wami zagram w aiona grałem pare dni i jestem noobkiem ale co tam :)

Witam, hej i dzień dobry :)

Również zamierzam wystartować na nowym serwerze Aiona, jeżeli będzie to strona Ely to na pewno się spotkamy :D

Co do "polaczków" i "płaczków" którzy sobie nie radzą.

Każdy ma prawo grać i robić w tej grze co mu się podoba. A spamujących czy denerwujących ludzi można blokować. Tak samo można blokować whisper :)

Nowy serwer to nowa szansa dla wszystkich. W dodatku dostajemy serwer podpisany PL. Trochę optymizmu :)

Ja uważam, że będzie dużo osób, dużo osób również wróci do gry na ten serwer. Wydaje mi się nawet, że na takim nowym serwerze będzie więcej zabawy w PvP niż teraz na innych serwerach :) Pozdrawiam.

Witam,ja także mam zamiar grać na polskim serwerze. Dotychczas grałem na EU- Perento około pół roku (max lvl 55).

Jeśli ktoś jest chętny do zagrania w jakiejś ekipie 2-3 osobowej proszę się skontaktować ze mną !

nr GG: 39010188

też Zagram na polskim serwie to pasuje jakies spotaknko na ts zrobić może przed startem jak coś tsa moge załatwić

Także chętnie zagram, najlepiej po stronie ely, ale asmo też ujdzie.

Tez zagram. Mam zamiar grac Clericem, jak macie ekipę to piszcie tutaj pmy z jakimś tsem itd.

Mozna zrobić głosowanie pomiędzy Asmo i Elio albo można też zrobić po prostu dwie gildie. Ciężko bedzie mnie przekonać do grania Asmo :D

Też wolałbym elyosów :P

I właśnie dlatego ja będę grał Asmo - bo zawsze jest więcej Ely = więcej mięsa do uboju : )

Dlatego fajnie by było jakby jednak całe forum zagrało Asmo : P

ja proponuje spotkanie na ts i ustalić ale osobiście jestem za Asmo

proponuję aby autor tematu zamieścił ankietę na temat wyboru rasy

Autor tematu o ile się nie mylę zrezygnował na rzecz serwerów US, także potrzebny nowy "koordynator projektu", najlepiej ktoś kto będzie chętny/umiał ogarnąć guild/TS.

Uważam, że najlepiej, aby taka osoba zrobiła za parę dni nowy już konkretny topic, bo ten był trochę pośpieszony i jestem pewien, że z połowa osób deklarujących się w tym temacie zmieniła plany.

Co do stron, nie wiem jak można rozważać granie Ely - trzeba się poświęcić dla dobra serwera, statystyki mówią, że zawsze i wszędzie jest przewaga Ely>Asmo, dlaczego tutaj miałoby być inaczej ?

Wybierając Asmo - przyczyniamy się do ciekawszego, bardziej wyrównanego serwera, pomijając fakt, że co to za radocha grać "takim człowiekiem w świecie fantasy" ?

no pasuje szybciej bo 31 lipca już start jakiś ts i wgl ;]

No ja tez jestem za Ely. Wiec mozna ta ankiete umiescic.

Jak coś mam wlasny kanał na ts moge podać i jakieś spotkanko 30 lipca przed startem i ustali sie pewne rzeczu odnośnie Legionu itp

To podaj jak możesz,każdy jak będzie miał ochote to wejdzie i może się pogada o wyborze rasy/klas itp. :)

PROSZĘ WPISYWAĆ SIĘ W TYM TEMACIE:

http://mmorpg.org.pl/forum/topic/50075-polski-server-polska-gildia/page__gopid__351611#entry351611

http://mmorpg.org.pl/forum/topic/50075-polski-server-polska-gildia/#entry351607