Ostatnio nie mam w co grać. Chętnie wrócę do jakiegoś dobrego mmo. I tu pojawił się pomysł na ekipę do jakiegoś klasyka. Chodzi mi tu o gry typu DDO, EverQest, Lotro lub nawet Requiem. Chętnie wbiję też na jakiegoś priva. A teraz tak dla wyjaśnienia, mówiąc klasyk nie mam na myśli jakiegoś Lol'a czy Flyff'a. Cukierkowe giereczki odpadają. Szukam poważnych ludzi do poważnej gry, gdzie liczy się trochę więcej niż kolorowe wróżki, kwiatki i błyski gdy się kogoś zabije. Czekam na propozycję odnośnie jakiejś fajnej gry. Ja proponuję jedną z 4 wymienionych wyżej ale czekam też na wasze propozycje.
Ekipa do klasyka
Jest wiele ciekawych "cukierkowych giereczek" które przebijają kilkukrotnie niektóre tytuły "poważnej grafiki" pod różnymi względami jak grywalność,fabuła,poważni ludzie.
Może Diablo II LoD?
Hmmm... Ja bym mógł grać we wszystko co zaproponujecie ^^ tylko musi być dobra ekipa :]. Możemy w Reqium zagrać jeszcze w o nie gralem.
Diablo odpada. Chcę 3 D
Hmmm...ja mógłbym grac w Everquest, jedno pytanie: Czy jest płatna? A jeśli nie to jaką rolę odgrywa iS?
Co powiesz na 9Dragons? Ja raczej grał nie będę, bo mam coś innego. W 9D fajnie się gra z ekipą - czysty grind, więc polecam wam. ; )
A może KalOnline? ^^ lub Dekaron ^^?
Mogę w dekarona, kala oraz 9 Dragons w ostateczności Requiem ale tam jest przerażający update ( w końcu to gra horror mmo ).
Dekaron zbyt napakowany akcją i zresztą strasznie tandetny. Kal nie za bardzo. 9Dragons tak jak i Kal orientalny klimat. Właśnie tego nie dopisałem. Szukam ludzi lubiących typowe fantasy lub coś podobnego. Nic z orientalem.
Everqest 2 jest darmowy i bardzo miło się w niego gra. Ja znalazłem jeszcze 2 gry, które mogą być fajne. Jest to Ryzom oraz Craft of Goods
Od kiedy "Lotro lub nawet Requiem" jest klasykiem, zapoznaj się najpierw z owym pojęciem dopiero potem próbuj się nim posługiwać.
Ehhh tak czułem że ktoś się tego uczepi. Lotro jest. Była to gra płatna z ogromną popularnością jednak spadła. Zresztą gra opiera sie na Trylogii Tolkiena więc to już samo w sobie coś ciekawego. W dekaronie tego nie znajdziesz. Tam jest kolorowo, są światełka i takie tam duperelki. A requiem może nie jest ale za to urzeka klimatem.
Apropo tego, że FlyFF nie jest poważną grą dla poważnych ludzi, zaprzeczam. Obstawiam, że w niego nie grałeś, tylko oceniasz grę po samej grafice, pragnę tu przypomnieć, że we flaju społeczność to przeważająco 16+ i trzeba mieć "szczęście" żeby spotkać szalonego 12 latka.
zawsze można spotkać szalonego 16latka. ; )
Właśnie, wszędzie są szaleńcy. Flyff nie jest grą wcale ciekawą moim zdaniem, a grałem w niego dla testu bo szczerze więcej w cukiereczkach nie wytrzymuję. Jeżeli szukasz ekipy do Flyffcia to pomyliłeś temat kolego drogi.
P.S
Sry że usunąłem Priva WoW ale ten pomysł choć szalenie pociągający to dla mnie nie wykonalny.
Skoro grałeś dla testu to się nie wypowiadaj. Dalej tej rozmowy ciągnął nie będę, bo wiadomo jak się skończy, ale na przyszłość daruj sobie takie teksty. Równie dobrze w twoich "dojrzalszych" grach może być masa szaleńców, więc zostawię ten temat bez komentarza.
A ja wam powiem ze z checia bym sprobowal szczescia w LotRO, z tego co wiem to gra ma naprawde zarabisty klimat Tolkienowski, i z ludzmi sie fajnie gra
A ja wam powiem ze z checia bym sprobowal szczescia w LotRO, z tego co wiem to gra ma naprawde zarabisty klimat Tolkienowski, i z ludzmi sie fajnie gra
Popieram LOTRO jest według mnie najlepszym wyborem.
To jak gramy w LOTRO? ^^
Grany gramy! Dzisiaj sciagne i postaram sie wbic tak okolo 22:00, ale nic nie obiecuje. Jutro na banK
To ja już zaczynam zasysać może jeszcze dzisiaj wejdę ^^