Ekipa do klasyka

1. Używaj opcji edytuj i nie przeklinaj. (prawie ,że 2 warny)

2. Chętni są tylko nie muci się na okrągło ,a przede wszystkim ja nie mogę z wami narazie grać ponieważ mam maksymalny level 20. Robiąc z wami questy np na 10 lvl dostaniecie 0 expa bo mam za wysoki poziom.

3. Nie gadaj ,że nie ma polaków jak są. Masz tutaj polską gildię z 280 członkami.

http://my.ddo.com/guild-cannith-gildia_ddopl/

Żadną grę którą wymieniłeś nie można nazwać klasykiem;] Chcesz klasyka? Tibia, Diablo II. To co wymieniłeś to szare gierki(jak dla mnie). Ode mnie Lineage II, Aion.

Sorry panowie ,ale tyle było chętnych a nikt się nie odzywa. Dodałem kogoś z was (nie pamiętam nicku) to ma 3 lvl Paladyn od tygodnia.

Ja szukam do Rappelz US kompanów. Czemu do US wersji ? Ponieważ na PL za dużo dzieci biega z analfabetzyzmem.

Ostatnio nie mam w co grać. Chętnie wrócę do jakiegoś dobrego mmo. I tu pojawił się pomysł na ekipę do jakiegoś klasyka. Chodzi mi tu o gry typu DDO, EverQest, Lotro lub nawet Requiem. Chętnie wbiję też na jakiegoś priva. A teraz tak dla wyjaśnienia, mówiąc klasyk nie mam na myśli jakiegoś Lol'a czy Flyff'a. Cukierkowe giereczki odpadają. Szukam poważnych ludzi do poważnej gry, gdzie liczy się trochę więcej niż kolorowe wróżki, kwiatki i błyski gdy się kogoś zabije. Czekam na propozycję odnośnie jakiejś fajnej gry. Ja proponuję jedną z 4 wymienionych wyżej ale czekam też na wasze propozycje.