Ekipa do klasyka

Dołączam sie do DDO moje gg obok.Gre sciagne jutro. 4 GB, troszke dużo

Im więcej tym lepiej.

Pogram chwilę, jak się spodoba, to też dołączę. ;]

Ok. Zapraszamy. Tak na wstępie. Nie zrażajcie się początkowym tworzeniem postaci. tak jak powiedział Crracked pprzed grą trzeba poczytać. Na początku ciężko się połapać w takim ogromie umiejętności.

Oczywiście "lepiej" poczytać. Bo samemu można schrzanić postać totalnie.

Poczekam jak pogracie trochę czy to w ogóle wypali. Ja mam postać już troszkę przegraną 2-3h :P

Tutaj mam genialny program ,który może wam powiedzieć jakie błędy popełniliście kreując postać:

http://www.rjcyberware.com/DDO/DDOCharGen.html

Pograjmy w epickie 9Dragons + party? Ahhhh te wspomnienia.

No fajnie byłoby wrócić do 9D z ekipą, ale padło już na DDO, więc... ^ ^

DDo ograniczenia zniechęcają 9d ehh wspomnienia jak jeszcze istniało acclaim

Gramy w DDO. 9Dragons odrzuciłem już na początku z powodu orientalnego klimatu.

DDo ograniczenia zniechęcają 9d ehh wspomnienia jak jeszcze istniało acclaim

Nie grałem w 9D od upadku Acclaim, ale coś słyszałem, że zniknęło większość reklam, więc gra się znacznie przyjemniej. ; )

Tylu było chętnych a teraz jakoś nie widzę nikogo w grze.

Wiedziałem ,że tak będzie. Wcześniej zbierane ekipy także nie wypalały. Odtrąca ich przede wszystkim mikropłatności i znajomość języka angielskiego bo przecież dla niektórych to za dużo czytania i tłumaczenia. Gra jest popularna ,ale tylko na zachodzie :(

Hmm, mikropłatności w jakim sensie? I czy konieczne w tym wypadku jest posiadanie karty płatniczej, moge płacić smsem ale jezeli sie nie da, to mi sie nawet nie opalca sciagac.

Ja gram i się nie boję. Bardzo mi odpowiada ten styl gry. Jest inaczej. Bardzo epicko i fabularnie. Widać że to mmo wysokiej klasy.

Gra jest teraz na tyle darmowa, że zanim sie wbije określony dla płacących poziom to można się spokojnie przekonać czy warto jest zapłacić czy nie.

Konkretnie wykupuje się questy, profesje, rasy itd za kasę. Nie są to galaktyczne sumy. Można przez SMS lub przez PayPal.

Wiem. Naprawdę zapraszam do gry. Potrzebujemy ludzi do party we 3-4 osoby ciężko. Z Crrackedem jeszcze nie miałem przyjemności się spotkać ale ogólnie jest 3 + jedna od wczoraj, z którymi gramy. Przyda się większe party na misje. Jest świetnie epicko i ogólnie gra bardzo fabularna zapraszam. Pisać /tell Xaorus.

Nick Naadir Hun'ett Elf Czarownik, pisac jak co,

Drobna zmiana, gram Krasiem Barbarianem nick Thorgaal Steelslayer, znalazłem swoje powołanie, naku*wiać 2x wiekszym toporkiem ode mnie w Battle Rage'u xDD

Ejj no ku*wa panowie co jest? Zadnego polaka online nie ma, tyle tutaj chetnyych widze bylo a tu d*pa... Giera w miare 3ma klimat, ale chodzenie na dungi samemu to nie fun. Moze jakas gildia albo cus?