Ekipa do Troy Online

Witam szukam ekipy do gry w Troy Online, mam zamiar grać w Troi Grecji . Mój nick to MassacraPL

OK POSTANIOWIONE IDZIEMY DO GRECJI! SERWER EUROPE

Serwer TS3

IP 85.25.165.151

Pokój 20

Haslo grecja

Skąd pobrać klienta: http://troy.alt1games.com/download

Ja mogę grać :)

Ja też chyba przetestuję Troy, ale myślałem nad Grecją :P ,a z resztą to się jeszcze okaże..Jak coś nick:Chudyy

chętnie dołącze do waszej ekipy :D

Też chciałbym się dołączyć :)

Również byłbym chętny aczkolwiek pomyśl o jakims ts3 :)

Tez chetnie zagram lecz pasuje zeby byl jakis ts3.

A i w szyscy idzemy do Troi.

Nie znam się za bardzo na TS'ie, jesli ktoś mógłby niech postawi server czy co tam :D

Ja też chętnie pogram :)Jeżeli ktoś zdecydował się grać w Troy Online,proszę napisać do mnie na priv.Podam ts :)

Witam,

ja tez moge pograc ,ale chodzmy do Grecji bo wiekszosc osob pojdzie do Sparty.

To jak z ta frakcja ? Pasuje zebysmy wszyscy poszl do jednej. Mi to obojetne jest.

Przydal sie by jakis ts, jezeli chodzi o tsa Snapa to bedzie niewypal, poniewaz rozmawial z tamtejszym adminem i nie pozwolil nam na siedzenie na nim (30 slotow ts) : ), frakcja tez jest mi obojetna..

Witam Ja też Się z przyjemnością przyłącze Nick: OSTRY

To w takim razie ja tez sie przylaczam look`ne tu jeszcze o 20.00 na jakom frakcje wbijamy moja postac Lucznik Nick Neffe badz Newfe

Są do wyboru dwie frakcje Troja albo Grecja. Z tego co słyszałem więcej ludzi gra w Troi i to ona króluje na wojnach. To jak będzie z tą frakcją?

No to ja proponuje Grecje.

No w Grecji przynajmniej Polacy będą bardziej znani :D też chyba zmieniłem zdanie na Grecję B)

No to postanowione Wszyscy idziemy do Grecji.

Spotykamy sie o 20.

Moglby ktos zalatwic ts3 ?

a ogarnie ktos w koncu jakis komunikator ? : )

ja sie pisze tymbardziej ze mam zapalenie ucha musze siedziec caly tydzien w domu to troche przymaniacze ;) moj nick w grze Koron oczywiscie gramy Grecją