Ekipa do Troy Online

Piszę się proszę mój nick podam podczas gry:)

Wszystkich zainteresowanych grą zapraszam na TS 3

IP 85.25.165.151

Pokój 20

Haslo grecja

Fajnie by było jakbyśmy mieli końcówki PL w nicku, żebyśmy byli rozpoznawalni :-)

OK super TS'a mamy.

Co myślicie o założeniu gildii, o ile w tej grze jest taka możliwość?

To ja też się piszę nick DanteInfernoPL albo NessayaPL

i widzimy się na :

Server- Eu

klasa- Mystic

Nickow nie trzeba miec z koncowka PL bez przzesady.

Gildie mozliwe ze zalozymy zalezy ile bedzie graczy.

Niechce sie tracac. Ale czemu niechcecie gadac na skype??

1. Jakosc rozmow jes wysmienita

2. Mozna robic konferencje w ile osob sie chce

3. Niema lagow!!! i niemuli kompa, wiem bo sam tak gram z kumplami w rozne gry. ;)

Takze polecam skype :)

Nie no nie trzeba, ale ogólnie tam bedzie mało Polaków grało, a chciałbym, żeby łatwo trzymać się razem :)

TS jest naprawde OK :) i po to stworzony między innymi.

Zaraz tam do was wpadnę tez z chęcią przetestuje giere.

ja i tak odpadam z tsa/skype nie moge nosic sluchawek przez zapalenie ucha , a wybaczcie niedam choloty na glosniki :D , bez urazy

@Koron

Śmieszą mnie tacy ludzie, zapalenie nie będziesz miał przez całe życie, pewnie się boisz wejść na TS jak większość tak mówiących osób. :]

@Pawlikgk

Super tylko że te same plusy ma i TS, a nawet więcej. "Niema lagow!!! i niemuli kompa, wiem bo sam tak gram z kumplami w rozne gry." to zdanie mnie rozwaliło jakie lagi? Ja nigdy czegoś takiego (jak reszta znajomych) z TS nie miałem chyba jakieś lipne servery mieliście pzdro. TS muli ci kompa?! hahaha to chyba czas ten 10-io letni komputer zmienić.

Co do tematu to powodzenia z ekipą, Polacy muszą być wszędzie znani, mam nadzieję że będziecie nasz kraj godnie w grze reprezentować. ;]

Będzie powtórka z rozrywki z BHO, gdzie Polacy spamowali non stop na region chatcie...

Btw. Tak robicie to ekipę, że nawet serwera nie wybraliście...

Btw. Tak robicie to ekipę, że nawet serwera nie wybraliście...

Skoro będzie tylko jeden serwer z oznaczeniem EU, to jak myślisz gdzie będą grać?

Czyli, że jak jest dopisek EU to już muszą tam grać? I nie mów, że to przez lagi bo nie raz miałem na serwerach EU większe niż na NA

To nie wiem na jakich serwerach grales ze w EU miales lagi wieksze niz na NA wybacz ale to byla wina albo kompa lub twojego neta... bo wedlug praw "fizyki" nie mozliwe jest zeby serwer ktory stoi blizej mial wieksze lagi niz serwer stojacy pare tyysiecy kilometrow dalej ( jedyna opcja jest zly hosting ale ta opcje wykluczam)

@brejdak

Jak to możliwe? Pierwszy raz się z takim czymś spotykam.

Wina kompa napewno nie jak i neta.

Strejok no ja się z tym nie raz spotykałem.

Czyli wszystko ustalone,

Gramy na TS3 : 85.25.165.151 pokoj 20 haslo: grecja

Frakcja : Grecja

Spotykamy sie o 20 na TSIE : )

Dokładnie :)

Czyli, że jak jest dopisek EU to już muszą tam grać? I nie mów, że to przez lagi bo nie raz miałem na serwerach EU większe niż na NA

Nie, ale większość osób rozumując wcale nie zawiłym tokiem myślenia wybierze serwer logistycznie dla nich przygotowany, czy to ze względu na ping, czy też kwestie asymilacji. Co do pingów, to albo trafiłeś na producenta który przygotował serwer EU poza starym kontynentem (niestety są tacy) i był on europejski tylko z nazwy, albo był zapchany/kiepskiej jakości. Zresztą jeśli masz wątpliwości, to najlepiej sam ich spytaj gdzie mają zamiar grać :)

@KoronŚmieszą mnie tacy ludzie, zapalenie nie będziesz miał przez całe życie, pewnie się boisz wejść na TS jak większość tak mówiących osób. :]

niewiem ja ty ale nie wstydze sie siebie tymbardziej swojego glosu niemam problemow z rozmawianiem z ludzmi , lubie siedziec na ts . Chodzi o to ze mam ostre zapalenie i nie moge miec sluchawek na uszach bo niewiem czy wiesz panie madralinski pod sluchawkami jest pelno bakterii a w dodatku niema przewiewu swiezego powietrza wiec strejok wgl. co ty gadasz ?