Ekipa do Troy Online

Ja moge też dołączyć do ekipy

Ja też sie chętnie dołącze warrior nick Kamilten21

warn_ico.png
Warn, za pisanie postów jeden pod drugim - Cree

Chętnie się przyłącze nick w grze SmoqPL, a co do TS-a zobaczę nie wiem czy warto się podłączać bez mikrofonu :)

Chętnie się przyłącze nick w grze SmoqPL, a co do TS-a zobaczę nie wiem czy warto się podłączać bez mikrofonu

Mam nadzieję, że są tam bossy, bo dawno nie grałem z kilkoma ludźmi co by można jakiś rajd zrobić :>

Zobaczymy ale gra zapowiada się bardzo ciekawa :)

Fajnie by było jakbyśmy mieli końcówki PL w nicku, żebyśmy byli rozpoznawalni :-)OK super TS'a mamy.Co myślicie o założeniu gildii, o ile w tej grze jest taka możliwość?

Najlepiej by było jakbyś miał "noob" w nicku ...

Najlepiej by było jakbyś miał "noob" w nicku ...

Tia, ciekawe? Zbędny spam i flame :rolleyes:

Pierwszy raz zgadzam się z Dziewicą... I wierzcie mi nie jestem z tego zadowolony ale PL końcówki to straszna chała....

To już od Was zależy czy się wstydzicie własnego państwa ;-)

Massacra nikt z nas tu obecnych(wiem to zabrzmiało jak kazanie księdza)nie wstydzi się własnego państwa a nie wiem czy fajnie by brzmiało MassacraPL lub DrapusPL.

Ja się nie wstydzę PL w nicku mam od zawsze i jakoś zostało :P a z TS-a zrezygnuję

Ja też nie wstydzę się PL w nicku no ale dla mnie to głupio brzmi choć sam miałem kiedyś nick MikMenPL

Przecież końcówki są spotykane wszędzie we wszystkich grach online, i to nie tylko tyczy się Polaków ;)

Może i tak ale jakoś nigdy nie wydziałem nick"a powiedzmy SalwonieroBR

To zależy w jakie gry grasz.

Panowie nie kłóćmy się o nicki niech każdy sobie zrobi taki jaki mu odpowiada...

Popieram OSTREGO :), po co robić zbędny flame ;)

Massacra my się nie wstydzimy, jakoś nigdy nie widziałem żeby z innych państw pisali sobie na końcu RUS, GER itd. (może były przypadki ale to noobki z pierwszych miast) tylko że u nas prawie każdy noob tak robi nawet jeżeli nick ma po polsku np. PsychopataPL, najbardziej mi się podobało jak gildia w BoI (początki gry) o nazwie Destin nie dopuszczała do siebie ludzi z PL w nicku (takie coś popieram tak samo jest u mnie w gildi), jeżeli jesteś aż takim błaznem że musisz się dowartościować z PL w nicku to pisz ale nie myśl że cię będą za to szanować, jeżeli chcesz być znany (z tego że jesteś z polski) tylko z PL w nicku a nie np. że jesteście najlepszą gildią czy coś to pozdro polaczki. Jeżeli tego nie zrozumiesz co napisałem to przykro mi kiedyś do tego dorośniesz (nikomu na siłę nic nie wytłumaczysz sam się musi nauczyć). :]

Cóż widziałem końcówki FR, DE, TR. Nie nazywaj też nikogo noobem tylko dlatego, że ma koncowke PL

No to ja też zobacze, nick: Yamakazu