Ekipa global f2p

Nick: Szpadel, Franz, Frans

Rasa: Oczywiście Asmo :)

Klasa: Ranger

Konto: Weteran

W końcu wygrałem z klientem i pisze się na grę f2p na razie nie wiem kim będę grał ale myślę że się do startu zdecyduje na razie testuje scouta.

Nick: Neserter

Rasa: Asmo

Klasa: assasin

Czytając Wasze wypowiedzi mam wrażenie, że gracze Asmo mają o sobie cholernie wielkie mniemanie i przekonanie, że są tacy pro i cacy. Z tym chamstwem też na razie w drugą stronę to działa, przynajmniej na forum. Sam miałem grać w tej frakcji, ale teraz się chyba jednak będę musiał jeszcze zastanowić, bo widzę, że na domiar złego strasznie lubicie uogólniać ;)

Wybaczcie offtopową refleksje, ale robicie sobie sami antyreklamę.

I tak 3/4 ludzi wysypie się po starcie, więc jak na razie nie ma o czym gadać. :P

A ja dalej czekam na klucz <3

Ekipa global f2p Mobilizacja spójnej ekipy/przyszłej gildii ASMO - pozdrowienia dla pana; i jeszcze jedno - ja rozpocząłem ten temat! Ah jak czytanie boli... Ale dobra jak następnym razem nie będę wiedział co sam napisałem to słówkiem się nie odezwę. Poza tym utwierdziłeś mnie w mojej opinii o graczach zza przeciwnej barykady... Ale chociaż nieźle się uśmiałem - poprostu mistrz popisu wszelakiego.

Kłócić się nie będę bo szkoda czasu, ale nadal będę utrzymywać że nie widziałem ani słowa o tym, że zamierzacie grać po stronie Asmo. Gdybym widział to zignorowałbym ten temat, bo i tak nikogo bym tu nie znalazł. Ale cóż, może po prostu coś przeoczyłem (patrzę głównie na temat i treść posta, a podtytuły jakoś mi umykają).

Tak czy owak, jeśli wy wszyscy w taki "dojrzały" sposób reprezentujecie Asmo, to może i dobrze że będę grał po stronie Ely, bo póki co ludzi z przerostem własnego ego nie spotkałem. Jak już napisałem, szkoda czasu na dalszą bezsensowną kłótnię, życzę szczęścia w szukaniu.

BTW. Od kiedy to "dobro" (ely w tym wypadku) bardziej przyciąga masy ludzi (w tym dzieci) niż "zło" i mrok (asmo)? To taka mała refleksja, bez atakowania waszej strony.

Tu trzeba racje przyznać n4zArhowi ponieważ jak zaglądałem do tematu 1 raz nic nie było o asmo dlatego też nic nie pisałem

Ja zaszw grałem Asmo, ale teraz przetestuje Ely. Jakby co nick w grze: Nyartholetotep

Widzę że ładny spam się zrobił lecz nie widzę sensu tego przecież nawet jeśli nie było w dzień powstania postu wzmiance o Asmo to teraz jest a wy jak zwykle czepiacie się.Po drugie grajcie gdzie chcecie Elio Asmo jeden Ch*j i tak połowa z was wbije 10 lvl i uzna że gra jest słaba.To tyle i zacznijcie pisać na temat czyli nick klase postaci a nie czego nie było na początku w temacie.

Elio to pedałki dobrzy do nabijania sobie fragów ;)

Kuro melduje się w gotowości.

Nick:

Rasa: Asmo

Klasa: sin/bow

Pytanie ;)

Będzie vipe ? Czy poczekać do OB ? Bo nie chce za bardzo grać się mi na darmo, znam grę, a gold pack wisi mi czy będę miał na te 20-30dni czy nie.

CHCIAŁBYM BARDZO PODZIĘKOWAĆ USEROWI "Chojirak", KTÓRY SPRAWIŁ MI WIELKĄ NIESPODZIANKĘ I PODAROWAŁ MI KLUCZ, POMIMO ŻE SIĘ NIE ZNAMY I NAWET NIE WYMIENIALIŚMY POMIĘDZY SOBĄ ŻADNYCH ZDAŃ, TO BYŁ TAKI PEŁEN SPONTAN Z JEGO STRONY. WIELKIE DZIĘKI KOLEGO ! ZAWSZE MOŻESZ NA MNIE LICZYĆ, JEŚLI BĘDĘ POTRAFIŁ CI SIĘ ODWDZIĘCZYĆ.

@edit://

Już ściągam :)

dowaion.png

Ja już sam nie wiem u kogo bd siedział, to wasze pitolenie na temat Elyosów zaczyna mnie męczyć -.-

Jedno jest pewne mój nick i postać :D, postaram się pograć u Asmodiansów, ponieważ u Elyosów już grałem.

PS: Mam pytanie, czy Asmodiansi też mają tego Rushhoofffego Ribbita jako standardowego peta?

Konto: Weteran z 14dniowym Gold Packiem

Witam, mógłbym też dołączyć do gildii. ;)

NICK: Ryuk,ew. RyukPL

RASA:Asmo

KLASA:Najprawdopodobniej Spiritmaster, ale może się to zmienić

KONTO: VETERAN

Sry za offtop ale to ważne.

Veteran jest za wklepanie klucza czy jeszcze trzeba wbić jakiś lv ? Bo jakieś ploty słyszałem.

I do kiedy trwają te CB testy ? To tak w razie jakby trzeba było wbić jakiś poziom, ponieważ dopiero może jutro miałbym czas na chwile pogrania.

@edit://

+ Czy będzie wipe jak wystartuje OB ? Chodzi tutaj o te chary z CBT.

Odemnie takie pytanko czy moglby ktos wymienic all dotepne opcje pvp? Czytalem troche jednak nie wiem czy all "wyszukalem" . I jesli ktos ma kluczyk z checia bym przyjal ewentualnie kupil jelsi bedzie taka potrzeba ... bo bez veterana nie mam sensu zaczynac ;(

BTW. Od kiedy to "dobro" (ely w tym wypadku) bardziej przyciąga masy ludzi (w tym dzieci) niż "zło" i mrok (asmo)? To taka mała refleksja, bez atakowania waszej strony.
W odwołaniu do fabuły nie ma tu podziału na dobro i zło. Wygląd frakcji jest ustosunkowany do warunków panujących na obu częściach rozdartej planety. Kazda ze stron twierdzi, ze to ta druga wywołała wojnę. Powiedzialbym nawet, ze to Elyosi są bardziej aroganccy i zadufani w sobie i swoim pięknym wyglądzie;)

Kuro~po CBT bedzie wipe tzn.16 lutego a co do konta to lepiej wbic 10 lvl i miec veteran i 7 dni gold packa,10 lvl to nie duzo czasu gry xd

przepraszam Mesjah ale ja też na początku nie widziałem wzmianki, że chodzi o Asmo, dopiero później pojawiło się, a co do stron to właśnie takie zachowanie jak Twoje odpycha mnie od Asmo.
Tu trzeba racje przyznać n4zArhowi ponieważ jak zaglądałem do tematu 1 raz nic nie było o asmo dlatego też nic nie pisałem

Pora się nauczyć korzystać z forum ;)

Wybaczcie offtopową refleksje, ale robicie sobie sami antyreklamę.

I mniej-więcej o to chodzi! Więcej elyosów = więcej AP. +wypowiedź na dole użytkownika:

I tak 3/4 ludzi wysypie się po starcie, więc jak na razie nie ma o czym gadać.

Only true.

PS: Mam pytanie, czy Asmodiansi też mają tego Rushhoofffego Ribbita jako standardowego peta?

Niestety biegające flaczki występują w całej Atrei... ;/

Veteran jest za wklepanie klucza czy jeszcze trzeba wbić jakiś lv ? Bo jakieś ploty słyszałem.I do kiedy trwają te CB testy ? @edit://+ Czy będzie wipe jak wystartuje OB ? Chodzi tutaj o te chary z CBT.

Nie trzeba wbijać lv, aczkolwiek za lvki jest gold pack (najlepsze konto, następująco 10lv = 10 dni, 20lv = 20 dni i 30lv = 30dni) Tabelka ograniczeń: http://www.aionfreetoplay.com/website/featuresdetails/

Będzie wipe. Testy do 15 prawdopodobnie, bo 16 rusza już normalna wersja.

Odemnie takie pytanko czy moglby ktos wymienic all dotepne opcje pvp?

Zwykłe pvp gdziekolwiek, rifty (przechodzisz na kontynent wrogiej mapy i wyżynasz), siege, TvT eventy - chyba wszystko.

Co do tematu nie offtopujcie, bo przyjdzie moderator i was ZJE!!

tak apropo...i tak , kto bedzie chcial grac dluzej w AIona bedzie musial kupic co miesiac GOlda bo bez niego nigdy nie wyfarmi itemow proste:)

Mesjah a gdzie Ty masz ta informacje,ze testy prawdopodobnie beda do 15 a ob 16?Nigdzie taim zmianki o tym nie widialem,jedynoe co wiem,to ze beta ma zakonczyc 16 lutego ale kiedy ma ob nigdzie nie widzialem.

Będzie wipe. Testy do 15 prawdopodobnie, bo 16 rusza już normalna wersja.

Jak 16 rusza normalna wersja jak 16 jest jeszcze możliwość expienia tego swojego chara na gold packa :D