Ekipa global f2p

Na jaki cwel mają robić open betę?? Tak przypuszczałem wnioskując się tym: http://mmorpg.org.pl/news/zobacz/2000-kluczy-do-test%C3%B3w-Aion-Free2Play-Szybko

"Testy Aion Free2Play trwają do 16 lutego. Później WIPE (kasacja postaci) i oficjalny start." Made by Guru

Pozniej nie oznacza odrazu,pozniej moze oznaczac tydzien przerwy albo i dlzuej np. :P

Zapisuje sie

nick:Xesso

klasa:niewiem będe grał 1 raz. Pewnie warrior

I oczywiście weteran :)

Ja też chętnie bym z wami zagrał.

Nick: inhuman (chociaż pewnie mi ktoś zajmie^^)

Klasa: Warrior - Gladiator

Status: VIP

Chciałbym tylko zaznaczyć, że będę grać po raz pierwszy w Aiona i nie jestem z nim obeznany...

Bez klas nie wpisuję. Rzucicie cokolwiek, mogę wam coś podpowiedzieć.

no ja sie zastanawiam nad warriorem czy jest dobry na pvp bardziej chce postać na pvp nastawioną

Najprawdopodobniej będę grać: Warrior - Gladiator

no ja sie zastanawiam nad warriorem czy jest dobry na pvp bardziej chce postać na pvp nastawioną

każda postać jest dobra jak umiesz grać

Również z wami zagram.

Nick: Muchacho (Jeśli ktoś zajmie to Muchaho)

Rasa: Asmo

Klasa: SM

Konto: Veteran

Dołączę do was z wielką przyjemnością :)

Nick : Affko / Mazaczek

Klasa : Mag-dalej się zobaczy..

Konto : Vetek ( może trochę dni golda wpadnie)

Jesli chcecie sie wykazac piszcie do mnie na pw :) Osoba ktora napisze najciekawsza wiadomosc dostanie kluczyk :) Tylko nie zaspamujcie mi skrzynki huehue .

Pozdrawiam

Siema.

Nick : Furien (zapewne)

Klasa : Warrior ew. Ranger lub Sorc , jeszcze nie zdecydowałem ;)

Nick: Janekjunior or Janek

Klasa: Cleryk

Typ Konta: Veteran

Nick: Kitraida

Klasa: Assasin

Konto: Veteran

Drodzy chłopcy, miałabym jednak wielką prośbę abyście byli dla mnie wyrozumiali, ponieważ nie za bardzo ogarniam jeszcze tego AIONa. Jestem jak najbardziej chętna na PvE i PvP ale prosiłabym o wytłumaczenie mi wszystkiego podczas gry. Wbiłam tylko 10 lvl, na prywatnym serwerze chyba 15, ale nie ogarniam (chyba) do końca assa więc doświadzony mentor byłby mile widziany, nie wiem jak grać PvP (Że tak ujmę WoWowsko, nie wiem gdzie się zapisać, gdzie się zgłosić itp.), dlatego prosiłabym aby odpowiadano na moje noobskie pytania bez nerwów :) Mam jednak wiele cierpliwości do craftu i zbierania więc postaram się jakoś odwdzięczać w itemkach... O ile to coś znaczy i coś pomoże. TS dalej aktualny w chwili zakończenia testów? :)

Zapisuje sie

nick:Xesso

klasa:Assassin

typ konta:weteran i może gold na pare dni :P

YO, dołączam się do ekipy. Aczkolwiek nie ogarniam aiona wogole, to bedzie mój 1 raz jak bede grał >.<

Nick: Phreaq

Klasa: Templar

CO do typu konta, to narazie normal, potem jak mi sie spodoba to gold packa wykupie, jako ze 10 euro tylko to taniocha dla mnie ^^. Peace.

Nick:Kruk

Klasa:Jeszcze nie ustaliłem

Typ konta:Veteran

Dopiszcie jeszcze proszę

Nick: Sared

Klasa: Sorcerer

Typ konta: Veteran

I ja dolacze :)

Nick: Yakoto/Rashmaeth

klasa: Gladiator/Assasin

Jak ktoś nie ogarnia niczego, to sobie grajcie na tej becie i możecie mnie pytać na PW - co będę wiedział to napiszę.