Siemano, osobiscie 2 dni temu sciagnalem ta gre, i po prostu mnie wessala. Epicki gameplay, klimat wrecz niesamowity, no i grafika (moim zdaniem) piekna jak na 3 letnia gre. Problemem jest ilosc polskich graczy. Niestety ale jest tylko jedna gildia, ktora przyjmuje jedynie high lvle (40+). Ja osoboscie mam 10 lvl Evokera, i caly czas sam biegam. Co wy na to aby zrobic jakas nowa gildie, albo przynajmiej jakas 5-6 osobowa ekipe ktora by wspolnie grala? Zapraszam
Ekipa: Hellgate Global
od jutra moge grac mam chyba 6 wiec możesz napisać na gg 6893868 wiec daj znac:P jak niewidok
Ok, gra się fajnie. Jest jedno ale. Po skończeniu aktu 2 musisz wykupić bilet do dalszej gry ,który kosztuje $ lub 450 tys w grze. A to jest bajeczna suma.
zagram z wami mam 12 lvl riflerman
chodzicie założymy gildie w zakładce i spróbujemy wygrać ten konkurs tylko nazwa gildii
Ok, gra się fajnie. Jest jedno ale. Po skończeniu aktu 2 musisz wykupić bilet do dalszej gry ,który kosztuje $ lub 450 tys w grze. A to jest bajeczna suma.
Powiem Ci tak, skoro ja po zaledwie 3 dniach grania, zarobilem 150k paladium, to mysle ze tydzien, gora dwa, i jest bilecik na 3 atk
A co do zaloeznia gildi, no spoko, tylko trzeba miec 20 lvl, ja niestety mam dopiero 10 marksmana, bo evokera zrabalem ze skillami ;/
no tak ale można już myśleć nad nazwą i założenie gildii na zakładce co wy na to :
polska elita
Nie chce zakładać nowego tematu, więc pozwolę sobie zapytać tutaj, jaki jest tu maks. lvl? Czy można grać spokojnie bez zakupów w item shopie? Sa tu jakieś battlegroundy (jak w wowie) i dungi/raidy?
Max lvl to 50, mozna grac spokojnie bez item shopu, bo generalnie itemki z item shopa mozesz kupic na Auction Housie, co do PvP, sa Areny ktore wygladaja epicko O_O. A co do nazwy gildi, Polska Elita tak troche pospolito ;P Moze Hell Raiderz? ;D
Max lvl to 50
Bardzo długo się go wbija? I dzięki za odpowiedź.
dobra spoko ja założę gildie a wy się wpiszecie
Bardzo długo się go wbija? I dzięki za odpowiedź.
Umm... no ja wbilem 10 w 2 dni solidnego expienia, wiec... no nie wiem. Ale ponoc po 30 jak juz siedzisz na nightmare/hell, to jest zarabiscie ciezko bez dobrego party. Dlatego szukam gildi
dobra wpisywać się do gildii
jutro ściągnę grę i jak najszybciej wbije 20 lvl
Zederich, jak cos to widzimy sie w grze, kiey bedziesz online: pisz na gg 22776888
ok spoko
Jeśli mogę to chętnie bym dołączył. Dopiero zaczynam grę, ale myślę z drobną, wasza, pomocą dam sobie rade.
Wpisz sie na portalu do naszej gildii, sciagnij klienta, i gramy
Ja już sciągam clienta jeszcze dzisiaj może zagram nick bede mial SmolaPL
Jak przypomnę sobie passy to też mogę wbić. Mam chyba 20 lvl z kawałkiem.
wszyscy co się zgłosili proszę zapisać się do gildii na zakładce 'GILDIE'
jak ktoś nie umie znalejść proszę a to link do formularza zgłoszeniowego http://www.mmorpg.org.pl/guilds/dolacz/61
Ok, kazdy kto z was juz ma sciagnietego i zaintalowanego HG, niech dodadza mnie do friendow: mPhreaq, a jak bede online to prosze o PM ;D
#EDIT
albo! napiszczie do mnie na gg, najlepiej teraz ;D 22776888