ok spoko jeszcze 5% i instaluje i gram
witam tu zederich i mam przyjemność pogratulować grupie hell raiders z powodu bycia w 1 szustce w konkursie na gildie i dostaniemy kanał ts3 tylko dla naszej gildii jeszcze raz gratuluje
ok spoko jeszcze 5% i instaluje i gram
witam tu zederich i mam przyjemność pogratulować grupie hell raiders z powodu bycia w 1 szustce w konkursie na gildie i dostaniemy kanał ts3 tylko dla naszej gildii jeszcze raz gratuluje
Ja mógłbym spróbować zagrać, ale chciałbym się dowiedzieć jak to jest z tymi ticketami, bo kiedyś tam słyszałem, że dostępne są tylko 2 akty, czyli gdzieś do 20lvl, a później trzeba kupować tickety na kolejne akty (1 ticket=1 akt)słyszałem jeszcze wtedy, że jeden ticket jest wartości około 12zł, więc jeżeli tickety kosztują po 12zł za 1 to sądzę, że jest to mało i mógłbym grać.
Proszę o szybką odpowiedź.
Ja mógłbym spróbować zagrać, ale chciałbym się dowiedzieć jak to jest z tymi ticketami, bo kiedyś tam słyszałem, że dostępne są tylko 2 akty, czyli gdzieś do 20lvl, a później trzeba kupować tickety na kolejne akty (1 ticket=1 akt)słyszałem jeszcze wtedy, że jeden ticket jest wartości około 12zł, więc jeżeli tickety kosztują po 12zł za 1 to sądzę, że jest to mało i mógłbym grać. Proszę o szybką odpowiedź.
Oprócz tego tickety możesz kupić za pieniądze w grze, więc chyba nie ma z nimi zbyt dużego problemu. Pofarmisz parę dni jednego bossa żeby pozdobywać dobre itemki, dorobisz się troszkę i nie wydasz ani jednej złotówki. Co do ceny ticketów nie łatwiej po prostu wejść na stronę gry i zobaczyć, przynajmniej będziesz miał pewną informację.
Co do ticketow nie martwcie sie ;D ja juz sobie kupilem, po 4 dniach grania xD Wiekszym problemem jest to, ze w 3 akcie NIE ma opcji, aby chodzic gdziekolwiek samemu ;/ Jeest taki hardkor, ze trzeba miec party, dlatego dawajcie dawajcie! Sciagac i gramy
ja już gram nie wiem jak wy ale nie lubię zapierniczać sam po rozwalonych miastach ,kanałach itp. itd. więc ściągać i robić level. Wysłałem już do pana chmarusa prośbę o wygrany kanał więc jak się uda to dzisiaj pogramy w hellgate podczas rozmowy przez ts3
Ja dzisiaj okolo 20-21 mysle ze bede online, wiec jak co to mowcie ;D
jak cos ja mam kilka kanałow na tsach a jak cos in game Jpan dopiero lvl5 sumoner
Ja sciągam jeszcez raz bo mi się coś zwaliło niedługo się spotkamy:D
ok spoko
ja zacznę grać od nowa jak co więc widzimy się w grze
To ktoś zakłada tu gildię? Ja też się chyba będę pisał, bo gierka nie głupia, ale poczekam aż będzie gildia a przez ten czas pobawię się klasami, zobaczę kim mi się fajnie gra. ^^
Dzięki za wytłumaczenie sytuacji z ticketami, grę już pobieram i do zobaczenia w grze.
potrzebuje szybkiej pomocy kiedy klikam na laucherze start wyskakuje mi
Weblaucher; encryption error wie ktoś co zrobić??
21 godzina, bardzo prosze kazdego kto to przeczyta o zalogowanie sie i napisanie do mnie w grze: mPhreaq Marksman 14 lvl
Jeśli można, to się dołączę.Już zasysam jutro powinienem być w grze!
Panowie panowie, co sie dzieje O_O Jak narazie tylko 1 osobe online widzialem: Jpan. Czyzbyscie zrezygnowali? Jak cos to ja dzisiaj siedze online do polnocy, wiec mozecie mnie zlapac.
Ja chyba dziś nie zagram, pobieranie się przeciąga...Ale, mogę jakiegoś znajomego zachęcić do Hellgatea.
No spoko, ja mam nadzieje ze to sie nie skonczy tak, ze bede gral sam, albo z amerykancami ;d
Ja już pobrałem grę, mam 8 LVL Blademaster, napisz posta na forum albo na moje GG: 26198913 i napisz, że jesteś w grze, to do ciebie napiszę i mnie dodasz.
ja juz tez gram mam 6 lvl summonera
Jeżeli was jest aż tylu to ja także zagram. Jak pamiętam mam 22 summonera. Tylko muszę pobrać grę