Ekipa: Hellgate Global

ok dzisiaj spróbuje załatwić kanał ts3 albo że ktoś już ma to proszę o udostępnienie jak można

Moze prosciej bedzie jak napiszecie wszyscy swoje nicki tutaj. W ten sposob dodam Wsa do friends, i bede widzial kiedy online jestescie ;)

Nick: Zahir

bedzie jeszcze prościej jak wbijecie wszyscy na ts3 dane

ip-ts3.ts-poland.pl:9987

kanał-54 hellraiderz

hasło-123 jak na razie wbijać

je je dziala :D jak cos nick: Jpan i jak cos siedze na tsie

Pobrałem, rozpakowałem i mam dwa foldery (DirectXSetup, Docs) i 3 archiwa ,w których są pliki o jakimś fikuśnym formacie. Nie wypakowało mi wszystkiego? Jak tak to może mi ktoś przesłać pozostałe?

Mój nick to: Zegdrih

Pobrałem, rozpakowałem i mam dwa foldery (DirectXSetup, Docs) i 3 archiwa ,w których są pliki o jakimś fikuśnym formacie. Nie wypakowało mi wszystkiego? Jak tak to może mi ktoś przesłać pozostałe?

Nie wiem czy ktokolwiek Ci prześle pozostałe pliki...Większość z nich ma niemały rozmiar...(miedzy 200mb-500mb)Próbowałeś wypakowywać jeszcze raz?I w jaki sposób pobierałeś?Z oficjalnego downloadueru, czy z tych alternatywnych stronek?

Z oficjalnego. Dobra ja już nie mam na to siły.

Jak Wam Tokyo pasuje?

IGN:Fakeeye

33LVL Marksman - Crit, Multishot, Napalm strike build

Na innych toonkach - 55r23 evo

Ta gildia to faktycznie istnieje? Wczoraj pobrałem grę i samemu nie chce mi się grać :)

masz mojego IGN - daj znać jak będziesz on-line - taxi przez kilka questów moge zrobić

Siemano, osobiscie 2 dni temu sciagnalem ta gre, i po prostu mnie wessala. Epicki gameplay, klimat wrecz niesamowity, no i grafika (moim zdaniem) piekna jak na 3 letnia gre. Problemem jest ilosc polskich graczy. Niestety ale jest tylko jedna gildia, ktora przyjmuje jedynie high lvle (40+). Ja osoboscie mam 10 lvl Evokera, i caly czas sam biegam. Co wy na to aby zrobic jakas nowa gildie, albo przynajmiej jakas 5-6 osobowa ekipe ktora by wspolnie grala? Zapraszam ;)