Ekipa Hellgate

A ja polecam klasę inżyniera

update`y, update`ami, ale przynajmniej event`ów nie brakuje... ;P

Na czym polegają te eventy....hmm może też bym powrócił do tej gry....

Jestem zainteresowany powrotem do HG'a. Może jakiś TS'ik? Formoza za darmo daje jeszcze chyba kanały więc można coś pokombinować :)

Ja spadam, będę o 17. Qeshua coś o TS'ie wspominał. Jak ktoś chętny to niech teraz trochę z Newfe popyka, a za półtorej godzinki ja dojdę :)

Na ten moment są 2 eventy, nie jest napisane dokładnie kiedy się kończą... jeden polega na tym, iż z mobów dropią "lucky tickets", które wymieniamy, na różnej maści bonusy i prezenty jak np. boosty do EXP`a i dropu Palladium (waluta w grze), a drugi to na wyższych lvl`ch w dungach można summonować potężne bossy, z których jest lepszy loot, zarówno EQ, jaki i "lucky tickets"...

Na ten moment są 2 eventy, nie jest napisane dokładnie kiedy się kończą... jeden polega na tym, iż z mobów dropią "lucky tickets", które wymieniamy, na różnej maści bonusy i prezenty jak np. boosty do EXP`a i dropu Palladium (waluta w grze), a drugi to na wyższych lvl`ch w dungach można summonować potężne bossy, z których jest lepszy loot, zarówno EQ, jaki i "lucky tickets"...

Ja obczajałem grę, ja wybrałem i ja pierwszy wypróbowałem, a on wie 10x więcej ode mnie.

Zacząłem sobie w to pocinać (jedna z nie wielu gier, która mi zadowalająco śmiga po padnięciu grafiki :c), gram inżynierem nick telewizowkret. Wprawdzie gram teraz, ale mam remont w domku i co chwila afk, jak będziecie grać wieczorem (20/22 do rana) to z chęcią do was dołączę.

Radzę wszystkim sobie, którzy chcą grać ogarnąć klasy i styl ich prowadzenia, ponieważ resety są możliwe tylko za prawdziwą walutę. Na forach jest pełno build'ów pod każdą postać. Co do atrybutów str(itp.) to zostawiajcie sobie 10-15, bo sety mają różne wymagania(i żeby ew. pod set dodać jak brakuje trochę strength, czy willpower). Co do samych atrybutów to daje się w co chce, bo wielkiego wpływu z tego co czytałem nie mają na ogólne statystyki. Chyba, że byś szedł pure w życie, czy w siłę, ale to chyba głupie :P

kk, np. all chętni najlepiej niech zaczną dzisiaj, to pomożemy wszystkim na raz... ;P

Udostępnię wam kanał na TS :), bo pewnie sam będę grać

IP: Battlefield.pl

Kanał : 16. OpenSurvival

Pod-kanał : Hellgate

hasło : hell

A jak wygląda sprawa z pingiem? Serwery są postawione w Europie czy Ameryce?

Serwery amerykańskie a ping dobry.

To jak chcecie to wbijajcie na mojego ts3.

Jak będzie mój kumpel hadirion to postawi wam pokój. Ja będę o tej 20 to dokoncze dzieła i nadal rangi itd.

A jak go nie ma to wskoczcie na wolny pokój :]

Widzę ze ekipa będzie to znowu mój ts odżyje :] ahh te czasy Tery online i po 50 ludu na kanale... Aż łezka w oku się kreci.

A jak wam nie będzie pasował mój ta to kolega up. Battlefielda wam udostępni.

jak już zostało napisane, ping, jest DB (150 ms), na very high detalach gramy bez lagów i ścinek... ;P

Gra ma dobra optymalizacje :]

Jednak w domu będę przed 20 a nie po.

Wytrzymacie bez ts czy sami się rozgoscicie? :-]

Ile wazy teraz klient gry? Z tego co pamiętam ze ściąga się z maxymalna prędkością ale wagi juz nie pamiętam hehe

ponad 5 Gb, spoczko, najwyżej się rozgościmy... ;P

Dobra jestem, na którym TS'ie się mam rozgościć XD

#edit

31.6.70.185:5000 IP TS'a bez hasła dzięki uprzejmości Qeshui. Siedzimy tam jak ktoś chętny.

OK.

Wiec tak :

Adres ts3 widnieje UP. lub zalookajcie na moja sygnaturke. Pokoj postawiony rangii rozdane. Nazwa pokoju to Hellgate Global, jesli chodzi o haslo to pisac do mnie lub do Simoneusa lub do Newfe :)

Nie wstydzic sie i wpadac na kanal :) Czynne 24h na dobe ^^

Napewno za dni pare ogarniemy swoja gildie itd Wiec zapraszamy serdecznie :)

Ps. Nowicjusze i zaawansowani gracze mile widziani :)

pzdr Qeshu :) (a) ^^

Nadal czekamy na ludzi :)

W tym momencie 5 osob jest aktualnie :)

Czuje ze bedzie ekipa ^^

Ahh bedzie giercowanie a moj urlop nadchodzi :)