A ja polecam klasę inżyniera
Ekipa Hellgate
update`y, update`ami, ale przynajmniej event`ów nie brakuje... ;P
Na czym polegają te eventy....hmm może też bym powrócił do tej gry....
Jestem zainteresowany powrotem do HG'a. Może jakiś TS'ik? Formoza za darmo daje jeszcze chyba kanały więc można coś pokombinować
Ja spadam, będę o 17. Qeshua coś o TS'ie wspominał. Jak ktoś chętny to niech teraz trochę z Newfe popyka, a za półtorej godzinki ja dojdę
Na ten moment są 2 eventy, nie jest napisane dokładnie kiedy się kończą... jeden polega na tym, iż z mobów dropią "lucky tickets", które wymieniamy, na różnej maści bonusy i prezenty jak np. boosty do EXP`a i dropu Palladium (waluta w grze), a drugi to na wyższych lvl`ch w dungach można summonować potężne bossy, z których jest lepszy loot, zarówno EQ, jaki i "lucky tickets"...
Na ten moment są 2 eventy, nie jest napisane dokładnie kiedy się kończą... jeden polega na tym, iż z mobów dropią "lucky tickets", które wymieniamy, na różnej maści bonusy i prezenty jak np. boosty do EXP`a i dropu Palladium (waluta w grze), a drugi to na wyższych lvl`ch w dungach można summonować potężne bossy, z których jest lepszy loot, zarówno EQ, jaki i "lucky tickets"...
Ja obczajałem grę, ja wybrałem i ja pierwszy wypróbowałem, a on wie 10x więcej ode mnie.
Zacząłem sobie w to pocinać (jedna z nie wielu gier, która mi zadowalająco śmiga po padnięciu grafiki :c), gram inżynierem nick telewizowkret. Wprawdzie gram teraz, ale mam remont w domku i co chwila afk, jak będziecie grać wieczorem (20/22 do rana) to z chęcią do was dołączę.
Radzę wszystkim sobie, którzy chcą grać ogarnąć klasy i styl ich prowadzenia, ponieważ resety są możliwe tylko za prawdziwą walutę. Na forach jest pełno build'ów pod każdą postać. Co do atrybutów str(itp.) to zostawiajcie sobie 10-15, bo sety mają różne wymagania(i żeby ew. pod set dodać jak brakuje trochę strength, czy willpower). Co do samych atrybutów to daje się w co chce, bo wielkiego wpływu z tego co czytałem nie mają na ogólne statystyki. Chyba, że byś szedł pure w życie, czy w siłę, ale to chyba głupie
kk, np. all chętni najlepiej niech zaczną dzisiaj, to pomożemy wszystkim na raz... ;P
Udostępnię wam kanał na TS , bo pewnie sam będę grać
IP: Battlefield.pl
Kanał : 16. OpenSurvival
Pod-kanał : Hellgate
hasło : hell
A jak wygląda sprawa z pingiem? Serwery są postawione w Europie czy Ameryce?
Serwery amerykańskie a ping dobry.
To jak chcecie to wbijajcie na mojego ts3.
Jak będzie mój kumpel hadirion to postawi wam pokój. Ja będę o tej 20 to dokoncze dzieła i nadal rangi itd.
A jak go nie ma to wskoczcie na wolny pokój :]
Widzę ze ekipa będzie to znowu mój ts odżyje :] ahh te czasy Tery online i po 50 ludu na kanale... Aż łezka w oku się kreci.
A jak wam nie będzie pasował mój ta to kolega up. Battlefielda wam udostępni.
jak już zostało napisane, ping, jest DB (150 ms), na very high detalach gramy bez lagów i ścinek... ;P
Gra ma dobra optymalizacje :]
Jednak w domu będę przed 20 a nie po.
Wytrzymacie bez ts czy sami się rozgoscicie? :-]
Ile wazy teraz klient gry? Z tego co pamiętam ze ściąga się z maxymalna prędkością ale wagi juz nie pamiętam hehe
ponad 5 Gb, spoczko, najwyżej się rozgościmy... ;P
Dobra jestem, na którym TS'ie się mam rozgościć XD
#edit
31.6.70.185:5000 IP TS'a bez hasła dzięki uprzejmości Qeshui. Siedzimy tam jak ktoś chętny.
OK.
Wiec tak :
Adres ts3 widnieje UP. lub zalookajcie na moja sygnaturke. Pokoj postawiony rangii rozdane. Nazwa pokoju to Hellgate Global, jesli chodzi o haslo to pisac do mnie lub do Simoneusa lub do Newfe
Nie wstydzic sie i wpadac na kanal Czynne 24h na dobe ^^
Napewno za dni pare ogarniemy swoja gildie itd Wiec zapraszamy serdecznie
Ps. Nowicjusze i zaawansowani gracze mile widziani
pzdr Qeshu (a) ^^
Nadal czekamy na ludzi
W tym momencie 5 osob jest aktualnie
Czuje ze bedzie ekipa ^^
Ahh bedzie giercowanie a moj urlop nadchodzi