moze dolacze, ale z
Ekipa Hellgate
Ok to ja zasysam Będe jutro po pracy ok 23.00
zapraszamy
na razie znioslem haslo z kanalu.
Stan : 6 aktywnych osob online
wpadac na kanal:) ja bede po 16 jutro w grze
branoc:)
Ciekawe ile z tych chętnych teraz osób nadal będzie grało w to za tydzień...

Również serdecznie zapraszam, z każdą minutą lvl`e rosną, oczywiście służymy pomocą, chętni wbijać na TS... ;P
Coraz więcej osób jest, 2-3 z TS'a z innych kanałów pytali w co gramy i też ściągają/ściągnęli Jutro powinniśmy wszyscy razem dać radę już grać.
Wadą jest tylko PvP, nikt nie uczestniczy, ale to między sobą możemy składy złożyć 5v5 jak będzie więcej ludzi
Witam.
Dziś nowy dzień i dalszy ciag rekrutacji do gry.
Prosiłbym was o wypełnienie krótkiego zgłoszenia żeby łatwiej przeprowadzilo się nabór. Przykład:
Imię:Mateusz
Nik:Refejlu
Lvl postaci:6lvl
Klasa/subklasa:summoner/nekromanta
Zapraszam i zachecam:]
Na TS juz 7 osób było wczoraj.
Imię: Marcin
Nik: telewizorwkret
Lvl postaci: 10
Klasa/subklasa: evoker
Na razie jest maintance na serwerze, będzie trwało do 11.
oj panowie zaczęliście grać w coś pięknego co niestety zostało zniszczone przez EA shit
Zarzucę wam filmik po którym zdecydowałem się zakupić ową grę
hmmm... wersja MMO, nie jest zniszczona, inaczej, mógłbyś rozwinąć, co twoim zdaniem jest zniszczone...
Gracie na EU czy NA?
Pierwotne studio, pierwotna gra, serwery eu wersja językowa pl duże tego było. Zakończenie wsparcia dla single playera. Ogólnie panowie podjęli zły wybór podczas wybierania wydawcy. Plus wypuścili grę zbyt szybko dopiero po ostatnim patchu jaki wypuścili gra stała się jak tako grywalna. Jednak było już zbyt późno bo do gry przyległa łatka bug, syf kiła i mogiła ,..
Jak sam napisałeś to było dawno, nie pisz o czymś co było kilka lat temu, a jeśli nawet, to najpierw sprawdź, czy rzeczywiście się nic nie zmieniło... -.- Ogólnie jesteś jednym z nie licznych którzy mówią źle o tej produkcji, all DB wspominają swoją dawną grę WW tytuł...
oj panowie zaczęliście grać w coś pięknego co niestety zostało zniszczone przez EA shitZarzucę wam filmik po którym zdecydowałem się zakupić ową grę
Łap like'a za Sabaton - Primo Victoria.
nie spamujcie prosze.
to nie hydepark tylko rekrutacja.
Większość właśnie zaczęła grać od nowa, poznawaliśmy postacie i teraz od początku razem w 4-5 latamy. Więc jak ktoś chętny to dobrze by było jakby teraz właśnie zaczął grę z nami.
Milo. Na ts ciągle ktoś jest.
W sumie tak licząc 8 osób powinno być. To w sam raz. Ktoś jeszcze chętny pograć? Ja dziś zaczynam walkę z demonami od 16:30 czasu polskiego ^^ mam lvl 4, jak od nowa to od nowa. Po godzinach nie robię dziś wiec czasu więcej będzie.
Pisać , pisać :] wbijać na ts :-]
Ta gra nadal żyje !
Też chętnie dołącze
Imię: Adam
Nick: Zatharr
Lvl postaci: 11
Klasa: Blademaster
Gra się naprawdę fajnie, poziomy wchodzą powoli Aktualna ekipa liczy około 8 osób i rozwalanie hord potworów oraz bossów w grupie 5'cio osobowej jest naprawdę miodne
Większość wbiła już przedział 15-20, jutro możliwe, że założymy gildię.
Gra nie jest martwa, wbrew pozorom, a Community naprawdę świetne, ludzie pomogą, podpowiedzą jak masz z czymś problem, a nawet dadzą Ci przedmioty na start, czy trochę kasy(oczywiście są pewne granice, nikt nie lubi żebraków aka 'fri itans plx'). Do tego ilość klas i możliwość ich rozwoju pozwala nam na stworzenie naprawdę zgranych i dopełniających się zespołów